Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברה ל-305C PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן,מאיפה אתה יודע שמגנאט זו קנייה שקטה ובטוח? פתחת בדקת? או מה? אתה יודע שהם גם לא מזייפים?

מאיפה לך שרנאץ' זה לא בטוח? אם אתה לא מכיר את החברה זה לא אומר שצריך להגיד שהם לא אמינים...

קרנאץ' היא חברה מצויינת היא באותו רמה כמו מגנאט ולנזר וכו'....

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי, לפני שאתה רץ ואומר משהו כמו.

"מאגנט ולאנזר באותו המשפט"

אתה מוזמן להתעניין קצת בגוגל, ואז לחזור להסביר לנו את הטעות שלך ..

(לפני שאתה רץ לתקן אחרים, בנושאים שאתה לא כל כך בקיא בהם, חיפוש קטן בגוגל ..יניב בפנייך עולם גדול ורחב... אתה מוזמן לראות זאת כביקורת בונה.)

בנוגע להצהרות של הפנטום מונובלוק, לצערי עדיין לא יצא לי לעשות לו השוואה אמיתית, ואינני יודע מתי אוכל למדוד אותו בצורה מעשית.. וחבל ...

אוכל להגיד שהוא אף פעם לא ניכנס למצב הגנה אצלי, ואוכל להגיד שאני מאוד מרוצה מהביצועים שלו ....

אבל להגיד אם הוא נותן את המוצהר או לא .... עדיין אינני יכול להגיד. (אף אחד לא יכול להגיד לפי ידיעתי.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי ראית שרשמתי משהו רע על הקראנץ ?

אמרתי שאתה לוקח סיכון כי לחברה פה אין נסיון איתו

לאומת זאת המגנאט יש להרבה מאוד אנשים נסיון איתו ואני לא שמעתי על מישהו מאוכזב אז זה בהחלט נראה כמו קנייה בטוחה

פורסם

אם בפורום שלנו אין ניסיון איתה זה לא אומר שיש איזו שהוא סיכון....מה אם לפורום אין ניסיון עם RAINBOW(אולי לא כותבים ככה) חברה גרמנית ברמה גבוה או עם HELIX או אודיוסון או זאפקו ואם אני יתחיל להגיד חברות שאף אחד בכלל לא שמע שיש אז אצלהם קיים סיכון והם לא קנייה בטוח כי בפורום שלנו לא מכירים או לא היה ניסיון איתם?

מתן,צריך להיות קצת יותר הגיוני לא להיתסמךרק על ניסיון הפורום כי פה הניסיון יחסית דל..

אף אחד לא יכול להגיד כלום על הפנטום שלך כי לא בדקו אותו אבל אתה יכול להגיד על רוקפורד ולנזר בלי שום בדיקה מעניין משהוא פה לא מיסתדר לי אחרי כול התרדים של נתונים של מגבר הרי אתה אומר בביטחון מלא שרוקפורד מזייפים ולנזר גם כן בלי לעשות שום בדיקה אלה רק בדרך תאורתית(שאגב גם לא נכונה לפי חישובים של רוקפורד) אבל על מגנאט אתה אומר צריך לעשות בדיקה מלא וליפתוח ולימדוד..

אאאמ מוזר... ושוב אני לא בא להיכנס איתך לויכוחים ואל תיזרוק אלי איזה הימרה חדשה...

פורסם

אדי יש משהו במה שאתה אומר

אבל זאת בהחלט לא חברה גדולה כמו אודיסון

אז זה לא בדיוק ככה

הפאנטום מונובלוק זה מגבר מצויין וזה באמת קנייה בטוחה

מוצר שהבנאדם לא מכיר ולאף אחד אין נסיון איתו... זה לא קניה שקטה

אם מישהו היה קם ואומר שזאת חברה מאוד מוצלחת בחול אז זה משהו אחר אבל אף אחד לא בא ונתן נסיון..

ואם אתה חושב שהוא מומלץ לפי פורומים חאים תן את הקישור לאחד התרדים שמדברים על המגבר הזה

פורסם

אני שמעתי כמה וכמה פעמים את המילה קראנץ' כשדיברתי עם אנשים על מערכות ולא שמעתי רעות...

לעמרי מהפורום היה קראנץ' עד לפני השידרוג האחרון ובמקרה זה גם היה מונובלוק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא ממש גולש בחו''ל אבל ראיתי וקראתי במגזינים רק ביקורות טובות....

ולפני שנה בערך היו לי הצעות למגבר שלהם אבל העדפתי את הרוקפורד....

פורסם
אף אחד לא יכול להגיד כלום על הפנטום שלך כי לא בדקו אותו אבל אתה יכול להגיד על רוקפורד ולנזר בלי שום בדיקה מעניין משהוא פה לא מיסתדר לי אחרי כול התרדים של נתונים של מגבר הרי אתה אומר בביטחון מלא שרוקפורד מזייפים ולנזר גם כן בלי לעשות שום בדיקה אלה רק בדרך תאורתית(שאגב גם לא נכונה לפי חישובים של רוקפורד) אבל על מגנאט אתה אומר צריך לעשות בדיקה מלא וליפתוח ולימדוד..

אאאמ מוזר... ושוב אני לא בא להיכנס איתך לויכוחים ואל תיזרוק אלי איזה הימרה חדשה...

אדי, אף אחד לא יכול להגיד כלום רע על המאגנט, משום שהביצועים שלו טובים מאוד, ולא איכזבו אף אחד עדיין.

אני יכול להגיד הרבה על רוקפורד, משום שהם מוכרים לך מגברים במחירים אסטרונומיים ללא קרוסים פשוטים שיש לכל חברה שמכבדת את עצמה, כניראה רוקפורד לא אחת מהן.

אני יכול להגיד הרבה על הנתונים של רוקפורד, משום שהנתונים לא מתקיימים בעולם המציאותי.

אני יכול להגיד הרבה על לאנזר, משום שבחינות מעבדה במגברים ברמה הגבוהה שלה, הוכיחו שגם שמה הם משקרים.

לא לדבר על העובדה שיש לי ניסיון עם שני הגברות שלה, ואני יכול להגיד בלב שלם, שאינם עומדים בצהרות המייחסות להם. (אסטרונומיות.. אם הם נותנים 50% ..... סבבה).

כפי שאמרתי, לגבי מאגנט יש לי ניסיון עם 3 דגמים שונים של מגברים, והם נותנים תמורה מעולה למחיר, ואתה יודע מה .... אם באחד הימים אני אגלה שהנתונים שלהם לא קולעים למציאות ... הסטייה לא תהייה יותר מ10%, משום שאלה הגברות שאני מכיר "מקרוב" , עם מספיק השוואות למגברים אחרים שונים ומשונים, שבאמת לא נותנים את מה שכתוב להם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקיצור ידידי אתה פשוט נגד רוקפורד למרות שבחיים לא היה לך מגבר שלהם...

אתה החלטת שמגנאט עם יזייפו אז רק ב10אחוז בגלל שהיו לך 3 דגמים שלהם..

טוב הבנתי אותך..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...