Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברה ל-305C PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היו המון המון דיונים על הסאב הזה ואני מצטער שאני שוב פותח עליו דיון אני רוצה לדעת רק דבר פשוט ...

אני רוצה לקנות שניים כאלה... ורציתי לדעת איזה הגברה תהיה הכי אידיאלית בשבילם...

800 ואט מקסימום ו-400 אר אם אס...

אני גם רוצה בכלליות להבין 400 אר אם אס זה אומר שאפשר להגביר אותו במגבר של עד 400 אר אם אס וכמה שזה יהיה יותר קרוב ל-400 ככה הוא יותר ינוצל??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...אני גם רוצה בכלליות להבין 400 אר אם אס זה אומר שאפשר להגביר אותו במגבר של עד 400 אר אם אס וכמה שזה יהיה יותר קרוב ל-400 ככה הוא יותר ינוצל??

לווא דווקא (בד"כ לא).

סאב לא צריך לקבל מלוא ההספק אותו הוא מסוגל לקבל מבלי שייגרם לו נזק בכדי לקבל תפוקה מירבית (Xmax).

פורסם

רגע אברי ככל שהXMAX יותר גבוה ככה המגבר שנצטך יכול להיות יותר "גמיש"בביצועיו?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אתה בעצמך אמרת שזה XMAX כאשר סאב לא צריך את מלוא ההספק בו הוא מסוגל לעמוד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפי דעתי הסאב הזה עובד בצורה אופטימלית שהוא מקבל 300 W RMS (זה ההכי הרבה שראיתי אותו מקבל מפאנצ' 600...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא הייתי נותן לו יותר מ 350 וואט RMS ביומיום...

אתה צריך מגבר של 700 וואט RMS עד 800 וואט RMS גג בשביל הזוג.

גל

פורסם
אתה בעצמך אמרת שזה XMAX כאשר סאב לא צריך את מלוא ההספק בו הוא מסוגל לעמוד...

אמרתי שסאב לא צריך לקבל את מלוא ההספק שהוא מסוגל לעמוד בו בכדי לפתח XMAX.

איך הבנת את מה שאמרת?

בכול אופן - אין קשרבין השניים (שני הדברים שאתה מדבר עליהם).

פורסם

אההה אוקיי תודה בכל אופן טעות שלי...

פורסם
על מה ממליצים??
תיהיה יותר ספציפי אחי.. אתה רוצה שימליצו לך על 2 סאבים או על מגבר?

לפעמים חופש בחירה זה בכי רע... :grin:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...