Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש את המגנט REFLAX 300 שעולה 440 עם תיבה אבל צ'יפר אמרו לי שהם מוכרים אותו גם בלי התיבה כי הם משתמשים בה לסאבים אחרים.. המחיר הוא 180 ש"ח וזה דיי זול....

נשמע מחיר זנות...

לא נראה לי הגיוני כל כך...

יעני אתה אומר שהם אמרו לך ככה אז זה אומר שהתיבה עולה 260 שקל לבד......

מה כל כך מיוחד בה?

פורסם

כן.. יש לי את הסאב הזה ולפני שלושה שבועות הוא הפסיק לעבוד (ניתוק מגעים) אז איכשהו הגעתי לצ'יפר כי החנות שקניתי ממנה, קונה אותם מצ'יפר והם הפנו אותי אליהם ואז בחור בשם תומר הפנה אותי שם למתקין (שהסביר לי על הסאב, אני חושב שקוראים לו שי) והוא אמר לי שהם מוכרים את הסאב של המגנט ב180 שקל אבל צריך לבוא ולקחת ולא להזמין מהאתר כי אין באתר את זה....

מי שמעוניין לברר זה המספר של החנות : 03-5273737

תבקשו את תומר..

לא יודע מה מיוחד בתיבה אבל הוא אמר לי שהיא מעולה והוא משתמש בה לסאבים אחרים..!

לא חותם

פורסם

מעניין מאוד אני אברר את זה אם ככה זה מאוד משתלם :) זה אשכרה זנות !

והוא עומד קרוב לפיוניר 600 או 800 !!! לפחות ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
נשמע מחיר זנות...

לא נראה לי הגיוני כל כך...

יעני אתה אומר שהם אמרו לך ככה אז זה אומר שהתיבה עולה 260 שקל לבד......

מה כל כך מיוחד בה?

שמע, אני דיברתי עם החנות וזה מה שהם אמרו לי.. אין לי אינטרס לשקר לבחור או להטעות אותו...

מה שאמרו לי אני אומר לכם :) האם הם ניסו לעבוד עליי? לא חושב.. הם אמרו לי לבוא ולשמוע אותו ועוד סאבים אחרים אם אני רוצה....

בקשר לתיבה..

לא יודע מה מיוחד בה... אבל המחירים של התיבות ל12" באינטרנט הם 220 ש"ח ומעלה...

הנה למשל אתר שנחשב דיי זול והוא מוכר תיבת 12" ב250.. אז אם אתה מחשב 250+180

יוצא לך 430 בחשבון פשוט ואני קניתי את הסאב ב437 (מחיר מדוייק)... אז זה הגיוני...

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=523&lead_id=&look=

לא חותם

פורסם

שאני יבין TEST TONES זה כמו הSUB TEST שמל הבדיקות SPL???

כי אני מפעיל אותם בבית תמיד דקות שלמות, אני עושה טעות???

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שמע המחירים של התיבות מאוד מאוד מופרזות אם אתה בונה לבד את התיבה על העסק יכול להגיע אולי ל50 שקל...

ואם אתה לא מוכשר אתה יכול ללכת לנגר והוא יעשה לך תיבה הכי אסטתית שבעולם בשביל איזה 100 שקל..

אז תיבות לא כדאי לקנות..אלה אם כן אלו תיבות שיש להם השקעה ולא דומות לתיבות רגילות...

לירן.

פורסם

50 שקל? רק הMDF יעלה לך ככה (וזאת אם תוכל לקנות פחות מפלטה). בשביל לבנות צריך מסור שולחני, צריך לקנות ברגים, דבק, לבד וגריל. מניסיוני גם לבנות לבד וגם לבנות אצל נגר עולה יותר מזה.

פלטה עולה 100 שקל, אם אין לך את כל הכלים אז אין על מה לדבר, אם יש אז תוסיף את עלות הלבד והגריל ואם מדובר בתיבה פתוחה אז גם פורט, מסתכם ביותר מ50-100 ש"ח.

פורסם

תן לי רק לחדד אותך איל, הפלטה תעלה 100 שקלים, במידה והשגת את אחת הנגריות הזולות ביותר.

וזאת במידה ויש לך מסור שולחני בבית בשביל לעשות חיתוכים בעצמך.

וזאת במידה ויש לך מסור גק-סו בשביל לעשות את החיתוכים הפנימיים.

וזה במידה ואתה יודע לצפות כמו בן אדם, וזה במידה ותביא חומר זול.

וזה במידה ותביא סתם טרמינל, וזה במידה ותביא סתם גריל.

בכל אופן, אתה משלם הרבה על מוצרים שאתה אכן תביא בזול, ואתה בסופו של יום תקבל "סתם" תיבה..

יש המון אלמנטים בקאר אודיו שאנחנו משלמים עליהם כסף סתם... אבל תיבה קנוייה היא לא בהכרח אחד מהם.

(לפחות לא מבחינת התמורה של הגימור, וכדומה.

(הזכרתי שזה גם לוקח קצת זמן עבודה ? וצריך לדעת מה עושים .. ניסיון כל שהו בתחום?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל זה ולא עניתם לי???

האם TEST TONES המדוברים הם כמו הטרקים של הבדיקות האלה של הSPL???

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
שאני יבין TEST TONES זה כמו הSUB TEST שמל הבדיקות SPL???

כי אני מפעיל אותם בבית תמיד דקות שלמות, אני עושה טעות???

כמובן שלא בריא להריץ את זה שעות - זה הכי מזיק בצליים הגבוהים - אל תנסה להגביר כי הטוויטר יתפוצץ לו ישר

הדיסקים של הבדיקה בנוים שהם משמיעית תדר מסויים לאורך זמן (ולא כמו בשירים לרגע זמן קצר מאוד)

אז אתה מאמץ את האלמנט והסליל מתחמם ומה שקורה שהוא נשרף

זה מה שקרה לי אבל לא הבנתי למה זה קרה אחרי שניות ספורות

בטח הקש ששבר את גב הסאב :)

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...