פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה, החלטתי לקנות מגבר וזוג רמקולים לרכב (1000-1500 ש"ח). שמתי לב שבפונטו אין בכלל מקום לרמקולים מקדימה- אלא אם קוראים לגומחה שבדאש בורד מקום מה האופציות שעומדות לפני? מישהו מכיר מקום טוב לקנות ציוד בבנקוק תאילנד? אחלה מחירים היו לפני 5 שנים ואני נוסע שוב מחר.... תודה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 2 תגובות
- 891 צפיות
קניתי שני רמקולים קדמיים לרכב. כיום מותקנים לי שני רמקולים רגילים ופשוטים שהיצרן עשה טובה ששם אותם. רציתי לדעת האם אני צריך פשוט לנתק אותם ולחבר את החדשים על החוטים הקיימים?...אני לא מחפש מערכת מפוצצת ולא משנה לי איזה חוטים אלה רק שישמעו טוב.
הודעה אחרונה מאת tal-iz, -
Kenwood 6026
מאת GIMELY- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על המערכת? אני יכול להשיג אותה ב1000 ש"ח חדש מניופאן, עם שלוש שנים אחריות של ניופאן.
הודעה אחרונה מאת GIMELY, -
מישהו מכיר את החברה הזאת carrozzeria ואם כן מה דעתו עליה???
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 837 צפיות
טוב בקיצור יש לי במערכת כל מיני פונקיות של LOUD D-BASS ועוד פול שטויות אני ורצה לדעת איך אני מדליק את הפונקציות האלו כי אין לי תאפשרויות האלו במערכת בכלל אבל כאשר אני מחליף למסך השחור יענו לתצוגה ראשית אני רואה את האפשרויות האלו מכובות עזרהה בבקשההה
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 5 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם!!! מישהו יודע האם ניתן לעשות כיול למכישרים של פיוניר מדגמים 8600,9600?.. ואם כן אז איך עושים את זה?.... הכוונה שלי עם הכפתורים ! תודה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
מערכת חדשה !! 1 2 3
מאת עמרי_- 30 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז אחרי הרבה מחשבה והתלבטות בין קומפוננטים, הרי המערכת החדשה שהותקנה אתמול בניסאן אלמרה: הד יוניט - pioneer 560mp קומפוננט קדמי - phase evolution cfs 165.25 קומפוננט אחורי - phase linear pc 130.20 סאב וופר - "cerwin vega hed 12 מגבר לקומפוננטים - phase evolution rs-4 מגבר לסאב - crunch 200se הסבר קצר על הרכיבים החדשים: את הקומפוננט האחורי שישב באוטו הקודם מקדימה החלטתי להעביר אחורה ולא לקנות רמקולים חדשים לבמה האחורית, כך חסכתי לעצמי כמה מאות שקלים חשובים שנחסכו למטרת הקומפוננט הקדמי את הקומפוננט הקדמי קניתי לאחר שקראתי ביקורות טובות מאד עליו ולאחר שכמו שכבר ראיתם החלטתי להרכיב מערכת שתורכב מרמקולים phase וממגבר phase את הסאב השארתי מאחר ו…
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת שכוללת: סאב של pioneer אינ'ץ 12 800 וואט קומפוננט של morel- 150rms רמקולים של פיוניר 400 וואט ומגבר של california boom וואט 1000 4 יציאות אני מחפש רדיו דיסק/mp3 במחיר בסביבות ה-1500 ש"ח בהתחלה חשבתי ללכת על זה...? http://www.audionet.co.il/details.asp?id=476&lead_id=&look= אבל חבר שלי אמר לי שיוצאים הדגמים החדשים של pioneer אז מה לעשות???? תכתבו הרבה תגובות ...........תודה.............
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרעיון תחת כל עניין החיבור הוא כמובן השתקה אוטומטית של הHU בזמן שיחה נכנסת . יש לי HU של BLAUPUNKT , 33-MP , לפי מה שבדקתי וראיתי , אין לי אפשרות לחבר את הדיבורית כי פשוט אין לי יציאה כזאת ! (כניסה ליתר דיוק) . יש לי 4+4 של הרמקולים , אנטנה + ו - . אמרו לי שיש אפשרות לקנות רכיב כלשהוא שעולה כמה עשרות שקלים , והוא מכבה אוט' את ה HU ובסיום השיחה מחזיר את ה HU למצבו הקודם ! מה אתם אומרים על זה ? ו.. האם זה שווה או שזה דופק את הרמקולים ו ה HU (קחו בחשבון שהוא פתאום מכבה את ה HU בכניסת שיחה , ואם הוויליום גבוהה , הוא יתן לרמקולים PEAK לא נמוך בחזרה)
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
שלום לכולם.. יש לי באוטו סאב של מגנט REFLAX300 שההספק שלו זה 440 וואט/ 200 אר אמ אס ומחזיק אותו (וגם רמקולים 9*6 מאחורה של פיוניר - 400 וואט) המגבר V12 של פלטיניום אודיו (אני יודע שהוא לא נחשב בשבילכם אבל אצלי הוא סוחב מצויין) .. בקיצור שלשום אני שומע מוזיקה ופיתאום אין לי באס באוטו.. אני וחבר שלי פתחנו את התא מטען והיה קצת ריח של שרוף שבא מהסאב, היציאות במגבר לא נשרפו (בדקנו).. השאלה שלי היא שהאם יכול להיות שהסליל של הסאב נשרף ב 100 אחוז? הבנתי שגם יכול להיות שהחוט בפנים התנתק (אבל שוב, היה קצת ריח של שרוף...)
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מנסה לעזור לאבא שלי לעשות מקצה שיפורים לנושא המערכת במונדיאו, וקיוויתי אולי מישהו פה מנוסה בנושא. שני נושאים: 1. רמקולים קידמייים - האם מישהו יודע את מידת הרמקולים הקידמיים? האם זה 6x8 כמו בכל הפורדים? (אצלי בפוקוס עשינו בנייה של קומפוננט מורל 5.25 ככה שהמיד למטה והטויווטר בחלק העליון מופנה כלפי האוזניים... אם גם במונדיאו יש רמקולים באותו גודל - אפשר יהיה לעשות קומבינה דומה). 2. צ'יינג'ר - הבנתי מאתרים בחו"ל שיש מתאם לצ'יינג'ר - יש למישהו מושג לגבי הנושא הנ"ל? איך זה עובד? מחירים? איזה צ'יינג'רים אפשר לחבר? תודה, עופר.
הודעה אחרונה מאת slarti, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
הפנו אותי לפורום הזה בטענה שמבינים פה עניין, אז ננסה. ככה, יש ברשותי Citroen C5 מהעבודה, וכמו כן נגן IPod. ניסיתי להשמיע אותו בעזרת משדר FM ברכב, אך האיכות מאוד מאוד ירודה. עלה לי רעיון, מאחר ויש לי כניסה לצ'יינג'ר באוטו, חשבתי להשיג כבל\שנאי, שיתאם בין הכניסה הזו לכבל RCA סטנדרטי, מישהו יודע האם ואיפה אפשר להשיג מתאם כזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
מגבר של סטינג
מאת כפיר111- 0 תגובות
- 945 צפיות
שלום לכם יודעי דבר , רציתי לדעת אם יש למישהו מכם חוות דעת על מגבר של STING 800 (סטינג) . אני לא כל כך מכיר את החברה . תודה
הודעה אחרונה מאת כפיר111, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר כפול של גי בי אל 75.4 יש לי גם רמקולים של מוראל קומפונט מקדימה וגי בי אל 90 רמס מאחורה 6 וחצי באיזה מצב אני אמור לכון במגבר את הרמקולים לפי דעתכם???
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקנתי מגבר של גי בי אל 104 רמס כפול 4 ורמקולים של מוראל 140 ואט ורמקולים של גי בי ל וסאב אל תשאלו ניכנסה לי המברגה בתוך הרמקול של המוראל ניהיה לי חומר בגומיה מסביב לא יודע אם יהיה לי נזק מימני כנריאה שכן וגם יש לי רעשים שאני נותן גז ולא יודע מה לעשות...... יצאתי פה חאפר חפאר אבל לא נורא אולי בשנה הבא....
הודעה אחרונה מאת Sonic, -
- 7 תגובות
- 900 צפיות
שלום לכול חברי הפורום אני צריך המלצה למגבר טוב או בעצם שתיים שירימו לי את הרכיבים הבאים: סאב פיוניר 305C זוג רמקולים של פיוניר 400 וואט פלוסוקויוקומפיננטים מורל פלוס והתקציב שלי הוא 1000 שקל +-
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
רעשי מנוע.
מאת Samiro- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה היה לי רעש מאוד חזק המלצתם לי להרחיק את ה + מהארסיאיי הערבתי כבל חדש בצד השני של הרכב עכשיו הרעש כבר לע חזק ומציק כמו קודם אבל עדייין יש רעש של חלונות וישרים אורות כל דבר חשמלי וכמובן גז !!! מה זה לעזזל יכול להיות אמרו לי שהשרווד (קרוס אובר) עושה רעשים !!! מתאר לעצמי שזה שקר של המתקין !!! כדי שארפה ממנו מה זה יכול להיות וזה רק כשאני מחבר את שני המגברים כשאני מנתק מגבר אחד - לא משנה איזה הרעש נ ע ל ם!
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 41 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ובכן בוא נפתור את התעלומה הנ"ל שכולם מדברים וקודחים ת'שכל עליה. שהרי כבר הנושא נתחן אין ספור פעמים איך מודדים את המגברים ומגיעים לתוצאות שכאלה. התשובה היא באנגלית אז להתחיל לקרוא. ויש כמובן לינק מצורף אשר מראה איך לבצע מדידה ע"י רב מודד שכל אחד יכול לעשות זאת בבית ללא הרבה עניין. השאלה ששאלתי בקצרה (אני לא יעלה כאן את כל השאלה) היא איך בדיוק מודדים את ההספקים שמגיעים אליהם במבחנים שהם מבצעים. שהרי זה לא הגיוני מבחינה פיסיקלית. ע"פ הנוסחא הפשוטה והידוע - (P = V*I): וכמובן מה אומרים הוואטים הללו ע"ג הקופסא שרשום 1500 וואט למגבר 501X וכו'. או קיי והרי התשובה המלאה להכל. Hey Idan, I just ran into Garry Springgay in the hall. He does our amplifier te…
- 6 תגובות
- 940 צפיות
ובכן למה זה מורכב... בואו נפרט קצת על המערכת ועל צריכה כללית שלה. המערכת עצמה כוללת שני מגברי 500 וואט של רוקפורד + קבל 1 פאראד. הפיוז הוא אוטומט של 100 אמפר. הענין הוא שמגבר אחד מנוצל עד סופו המר (שני סאבים ב 2 אוהם) מה שאומר 500 וואט +. (501BD) ובמגבר השני יש את הקומפוננט שמוגבר . נניח! ו 125 וואט RMS .. נניח. (חיתוכים וכו' הניצול יורד). (המגבר השני הינו 500A2, כאשר 125 וואט ב 4 אוהם לכל צד). בכל אופן העניין הוא שקורה מידי פעם רחוקות והפיוז קופץ. השאלה היא למה?! מה גורם לכך, ע"פ החברה המגברים הנ"ל צריכים כל אחד 50 אמפר בהספק מקסימלי נניח 120 עם סטייה של 10 אמפר. העניין הוא שהניצול כאן בא לידי ביטוי באיזור ה 75 מקסימום! נניח עוד 10 למעלה מגיעים ל 85…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בחוות דעת על כל קומפוננט של קיקר ששמעתם, דגמים ישנים דגמים חדשים... וכמובן התרשמות כללית על הקומפוננטים של החברה. תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רעשים במערכת מין ציפצוף וכאשר אני נותן גז זה עולה לקחתי כבר ר סי אי ושמתי אותו מיחוץ לאוטו וגם לא עזר לי הרעשים ממשיכים בשלהם האם יש פיתרון או שהמגבר רגיש מידי .......?????
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמתי היום מגבר אנטנה ברדיו דיסק שלי (רוקפורד 9300 שאני מרוצה ממנו עד הגג). הקליטה עדיין לא משהו, אני לא יודע אפילו אם יותר טובה מקודם. הרכב הוא סיאט איביזה אם זה משנה. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 996 צפיות
קניתי סאב ממישהו, הסאב הוא של jbl וכתוב עליו jbl בגדול, יש עליו משולש כתום וכתוב עליו GT Series, הסאב בגודל "12. כיצד אני יכול לדעת את דגם הסאב ואת העוצמה שלו ? הסאב כרגע מחובר לי על המגבר שהיה לי במקום הרמקוליים הקידמיים ואני מעוניין הוסיף מגבר רק בשביל הסאב ורציתי לדעת איזה מגבר אני יכול להתאים לו ואם ניתן להסתדר עם מגבר 4 ערוצים אחד, רמקולים אחוריים, רמקולים קידמיים וסאב.
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 2 תגובות
- 654 צפיות
והשאלה שלי זה אני יכול לחבר רק 4 רמקולים אם יש אפשרות לחבר 6 רמקולים אז אני יכול לעשות את זה אני מוסיף חוט לרמקול ומחבר לעוד רמקול
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 955 צפיות
אפשר להביא ב100 דולר כולל משלוח באי ביי. אפשר לשלוח את זה לארץ ולשלם את המכס על זה ועדיין ייצא יותר זול מהמחיר של אוטופרט.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
מישהו אולי מכיר תרמקול 6X9 הנ"ל של אלפיין ויכול לתת לי עליו חו"ד ? בהשוואה לרמקול של מורל pulse 6X9 איזה מהם עובד יותר טוב ?? תודה ולילה טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
PIONEER 7650
מאת Guest alex_20- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות PIONEER 7650 חדש. אני רוצה למצוא אותו המחיר הכי זול. איפה לחפש?
הודעה אחרונה מאת Sonic, -
- 5 תגובות
- 740 צפיות
התקנתי היום דיוידי של לאנזר,אבל צצה בעיה. כשאני שומע מוזיקה דרך הHU,הסאב עובד כמו שצריך והכל תקין. אבל כשאני שומע דרך הדיוידי נעלם הבאס הנמוך והסאב לא מתפקד. ואין כיוונים בדיוידי.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
??????????
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי קומפוננט מקורי שהגיע עם הגולף. "תוספת"... רציתי לדעת אם אפשר לדעתכם להגביר אותו במגבר ולא רק ברדיודיסק עצמו רציתי לצרף תמונה אבל שמתי לב שאי אפשר לצרף מהמחשב - צריך לשים באינטרנט - אז אם מישהו יודע אז תודה אם לא מקסימום מחר אמצא לי אתר להעלות הנתונים שלו זה [] MB quart - שם החבר'ה D wc 160 - דגם התנגדות 4 אהום POWER HANDLING 50-120W MOUNTING DEPTH 64mm גרמני
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -