Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשי מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היה לי רעש מאוד חזק

המלצתם לי להרחיק את ה + מהארסיאיי

הערבתי כבל חדש בצד השני של הרכב

עכשיו הרעש כבר לע חזק ומציק כמו קודם

אבל עדייין יש רעש

של חלונות וישרים אורות

כל דבר חשמלי

וכמובן גז !!! מה זה לעזזל יכול להיות

אמרו לי שהשרווד (קרוס אובר) עושה רעשים !!! מתאר לעצמי שזה שקר של המתקין !!! כדי שארפה ממנו

מה זה יכול להיות

וזה רק כשאני מחבר את שני המגברים

כשאני מנתק מגבר אחד - לא משנה איזה הרעש נ ע ל ם!

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

סאמירו, צריך לדעת למי להקשיב לפעמים .. לפעמים אנשים מתבססים על מיתוסים.

והפרדת הכבל סיגנל מכבל המתח שלנו, הוא אחד המיתוסים הגדולים.

הבעיה שלך כניראה נובעת מהשראה של השילדה שלך, ולכן תצטרך לחבר מקור סיגנל חיצוני ולראות אם הבעיה נפתרה.

תעשה חיפוש בנוגע ליללת אלטרנטור, ותבין קצת יותר טוב את הנושא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נראה לי שהמתקין שלך מתמצא באודיו לרכב בערך ברמה שאני מתמצא בכירורגיה פלסטית, לצערינו עוד מקרה של חאפר ישראלי טיפוסי, במקום לפטור את הבעיה מאכיל את הבחור סיפורים :roll:

סאמירו הרעש מתגבר עם הווליום?

פורסם
נראה לי שהמתקין שלך מתמצא באודיו לרכב בערך ברמה שאני מתמצא בכירורגיה פלסטית, לצערינו עוד מקרה של חאפר ישראלי טיפוסי, במקום לפטור את הבעיה מאכיל את הבחור סיפורים :roll:

לא הרעש קבוע - לא מתגבר

וחיברתי דיסקמן והכל נשמע נקי !!!!

השילדה לא השלדה

מה שמעניין כשאני מחבר מגבר אחד - למה אין רעש

למה רק כשאני מחבר 2 ???

פורסם

כמובן שהרעש מתגבר, משום שאמרת שאתה שומע אותו כשאתה משחק עם הצרכנים ברכב.

אז איך הוא לא יתגבר אם אתה תשמע אותו יותר כשתשחק עם יותר צרכנים ? לא נראה לי שיש אפשרות שכזו.

בכל אופן, אם היית עושה חיפוש היית לומד שככול שיש יותר צרכנים, ההשראה בשילדה שלך גדלה, ולכן כשחיברת כל מגבר בנפרד הבעיה הופכת להיות "מהותית, שמיעה".

היה לי חבר בדיוק עם אותו הנושא, מגבר אחד ללא בעיה, מגבר שני ללא בעיה, שניהם ביחד, רעש של הצרכנים.

הפיתרון אצלו היה פשוט וקל, כבל אר סי אי שזור .. פתר את הבעיה.

אני מאמין שגם אצלך הוא יפתור, במיוחד אחרי שציינת שחיברת מקור סיגנל חיצוני אשר גרם לתופעה להעלם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מאיפה אני משים כבל אר סי איי כזה

ולגבי הרעש שהוא לא מתחזק

זה היה כי שאלו.

שאלו ספציפית עם הווליום - אז לא !!! כשאני פותח חלון סוגר אז כן

לגבי הכבל

מאפיה וכמה הוא עולה ?

פורסם

אני הייתי מנסה קודם פתרונות זולים יותר כמו לעקוף את הסוויץ' אם כרגע זה מחובר דרך הסוויץ' וגם חיבור של מינוס במיקום שונה מהמיקום כרגע....

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

זאתי שאלה שאני אכשיל את עצמי אם אענה עליה...

זה תלוי בכמות ההשראה, לעומת יכולתו של הכבל בדחיית הרעשים.

בכל אופן, ההמלצה זה לכבל שזור בשזירה מלאה, תערוך חיפוש בפורום אולי תמצא מישהו שרכש אחד שכזה, אני מאמין שמתקינים מסויימים יחזיקו כבלים שכאלה.

יואב, תקרא את הטענות של הבחור מההתחלה, ואז תבין שזה בלתי יתפאשר שהפיתרונות הללו יועילו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תקנה משתיק רעשים והכל יפתר בדרך כלל הרעש נובע מהיציאה במערכת ששולטת על הסאב.

או תנסה לחבר מאחורי המערכת יש מין חור לבורג תחבר בורג עם חוט תבריג למערכת ובצד השני תגלף ותלפף סביב ה אר סי אי של היציאה של הסאב וזהו אין רעשים יותר....

פורסם

VECTRA, אין לי מושג מהיכן המידע שלך , היתי ממליץ לך לערוך חיפוש בפורום ולהשכיל קצת בנושא יללת אלטרנטור.

השלב הבא זה להגיד לו להרחיק את ה RCA מהכבל מתח...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רעש אלטרנטור שחודר למערכת שלנו מושפע מזרמי גראונד - ground currents...

הסיבה ללמה הוא שומע את הרעש כשהוא מחבר עוד מגבר היא בגלל שהזרמים בשילדה השתנו...

זה בדיוק מה שקורה כשמדליקים אורות, מפשיר אדים, חלונות חשמל.... כל הזרמים של כל המכשירים החשמליים ברכב זורמים בשילדה.. וכשאנחנו מדליקים/מכבים את המכשירים אנחנו בעצם משנים את הזרמים האלה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
רעש אלטרנטור שחודר למערכת שלנו מושפע מזרמי גראונד - ground currents...

הסיבה ללמה הוא שומע את הרעש כשהוא מחבר עוד מגבר היא בגלל שהזרמים בשילדה השתנו...

זה בדיוק מה שקורה כשמדליקים אורות, מפשיר אדים, חלונות חשמל.... כל הזרמים של כל המכשירים החשמליים ברכב זורמים בשילדה.. וכשאנחנו מדליקים/מכבים את המכשירים אנחנו בעצם משנים את הזרמים האלה.

יפה אמרת - ומה אתה מציע לעשות

מה שמיקמיק אמר

זה אוטו חדש - אני לא ממש אוהב לראות איך המתקינים מפרקים לי את האוטו והקליפסים שמפעם לפעם הם גוססים כבר מרוב שהחלפתי RCA וצדדים

מה עושים אלוהים תעזרו לי...:| חוץ מ RCA אחר - אין משהו

להחליף מיקום מינוס או לשים מינוס יותר עבה ?? ? יכול להיות:?

פורסם

המינוס לא גורם לרעש שלך, וחוסר המגע שלו או יתר המגע שלו לא ישפיע על כמות הרעש..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
המינוס לא גורם לרעש שלך, וחוסר המגע שלו או יתר המגע שלו לא ישפיע על כמות הרעש..

עצוב.. ממש עצוב

אותה מערכת היתה לי באופל קורא 98

לא היתה כל בעיה!!! עולים ברמה של האוטו נדפקים במערכת :( אכזבה

חח

• תוכן חדש...