פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 731 צפיות
http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HTG424 מה דעתכם עליו וכמה הוא שווה??
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חברה עשיתי סיור [חיפוש] בפורום אך לא מצאתי בדיוק מידע רלוונטי ומובן לגבי , לכן אשמח אם תייעצו ותכוונו אותי שלב אחר שלב בדבר חירור המגש האחורי . ככה המגש הוא של פג'ו 205 [אם זה עוזר לכם..] השאלות שלי : 1. אילו כלים אני אצתרך לשם עשיית החירור במגש [כדי שיצא חור אסטתי ולא גרוזיני (למי שלא הבין -מרובע LOL) ..]? 2. מהו אופן החיתוך בכלליות שלב אחר שלב אם אפשר [זתומרת איך מתחילים וצאו מנקודת הנחה שכבר סימנתי עם גיר את הגודל הרצוי לחירור על פי מסגרת מישנית של רמקול 6X9 ככה שנקודת ההתחלה היא מתחילה לאחר שירטוט החור הרצוי ..] תודה מראש לכל העוזרים! אסף.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לאבא שלי יש מיצובישי מגה מגנום ואני ואמא שלי חשבנו לקנות לו זוג רמקולים קדמיים לדלתות עכשיו מה הגודל של הרמקולים? והתקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אם אפשר תגובה מהירה אני אשמח
הודעה אחרונה מאת Itch, -
תדליק לי ת'אוטו
מאת עמרי_- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
למישהוא פה יצא לראות את התוכנית המטורפת הזאת שמשודרת בMTV ובMTV Base ? בכל אופן מדובר בתוכנית שבהנחיית הראפר אקסזיביט, כאשר בכל תוכנית הוא בוחר רכב אחר אשר ימיו הטובים עברו מזמן, הוא לוקח אותו לחבורה של אנשים אשר כל אחד מומחה בתחומו, ואשר הופכים את הרכב שאפילו לא הייתם יורקים לכיוונו לרכב ששווה עשרות אלפי דולרים יותר ממה שכשהוא הגיע, כמובן מחליפים הכל ואיך לא שמים מערכת מטורפת בשווי אלפי דולרים, סתם לדוגמא אתמול יצא לי לראות שם הרכבה של שני סאבים של רוקפורד מסוג power, הכי חזק שיש כיום בשוק ואשר יושבים בתיבות בבנייה מיוחדת שהם עשו להם וחוברו למגבר רוקפורד מסוג T30001bd Power בקיצור לכל מי שיש את הערוץ MTV Base שיצפה בתוכנית, מומלצת בטירוף נ.ב יש שידור ב…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אבל יש כמה בעיות קטנות שלא מצאתי להם פתרון. יש לי רדיו דיסק,4 רמקולים ושני טוויטרים.הרכב -שרייד ישנה. 1. כשאני שומע רדיו בווליום נמוך,לא שומעים טוב ויש רעשים קטנים מעצבנים מהטוויטרים.מרגישים שהסאונד לא נקי למרות שהאנטנה פתוחה עד הסוף וחדשה. 2. ב-20 שניות הראשונות של כל טרק שאני שם בדיסק יש רעשים קטנים שנעלמים כשהטרק מגיע ל-20 שניות.מוזר.רדיו דיסק חדש. 3. הרמקולים האחוריים W100 חדשים 6X9 ושומעים בהם דיי חלש,לעומת זאת את הרמקולים הישנים מקדימה שהם 200WATT שומעים מצויין. האם יש קשר לחוטים שהולכים לרמקולים האחוריים? נראה לי שהם לא מתאימים לרמקולים החדשים,אך האם אמורה להיות לחוטים כזאת השפעה ניכרת? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת perzik, -
שלום לכולם, כמו שציינתי לאחרונה החלטתי לקחת את הצעד של המחשב נייד קצת יותר קדימה.. התחלתי כבר להתעניין במיקום ואופן ההתקנה, ונוכחתי לדעת שקשה לי למצוא מקום ל15". הרעיון של המחשב נייד הוא שימוש לדיוידי, ולהיות מקור הסאונד ברכב, והינו נשלף. הרכב מושכר כמו שציינתי בעבר אז שינויים דרמטיים בדאש לא יהיו וחבל. 1. נתחיל מהרעיון של ממיר המתח ברכב, למישהו יש מושג לגבי המחירים שלהם, ולמישהו יש מושג אם אני אצטרך אחד עוצמתי במיוחד בשביל המחשב נייד?, ומה בנוגע לצריכת האמפר של הממיר מתח, מישהו יכול לתת הערכה בשיעור של כמה אמפר הוא יגזול מאספקת המחשמל? 2. מיקום המחשב שהכי אופייני שאני יכול לחשוב עליו, יהיה בדיוק במרכז הדאש, (מדובר בסובארו אימפרזה חדשה) הבעיה פה שיש כרית א…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
במקרה נתקלתי בזה בפורום שאני מנהל רבותי, ואני חושב שמי ששוקל לקנות 12", שיחשוב גם על העסקה הזו: http://netaction.co.il/sale.php?sale=2182701 (בשביל המחיר הזה - למה לא בעצם?) גל
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים אני כבר משתגעעעע הדי וי די הזה עשה לי כאבי ראש כדי שתבינו אותי יותר קחו קצת רקע : לפני שנה וחצי קניתי רכב (אאודי אי 3) הבן אדם מכר לי את הרכב עם מערכת ודי וי די של פיוניר מסוג AVX-7300 http://www.pioneerisrael.co.il/car.php?prod=AVX-7300 אחרי תקופה של בערך חצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות בתצוגה ושלחתי אותו לעוזי רדיו כדי שיבדקו - הם החליפו את החלקים שנראו להם וביקשו 750 ש"ח על התיקון , שילמתי מחוסר ברירה. נהנתי מהמכשיר בידיוק שבועיים ואז עוד פעם חזרה לי הבעיה המזל שלי שכשיוצא מכשיר מתוקן יש עליו אחריות של 3 חודשים מתאריך התיקון אז תיקנו אותו עוד פעם ולא לקחו לי על זה עוד כסף המכשיר חזר אליי היה טוב ניגן , הראה תצוגה כמו שצריך ואז לפני חודשיים עוד פעם…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 6 תגובות
- 833 צפיות
אני מחפש מגבר בערך 800W או 600W, אני מחפש משהו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב [יחסית למחיר], תודה...
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 775 צפיות
מה אתם אומרים על הקומפוננט הזה?? http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2008 מה אתם אומרים על הסאב הזה? http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1906 את שנייהם אני מחבר למגבר של 4 יציאות ... שעליו אני צריך שתמליצו לי - משהו עד 800 ואיזה אחוריים ליקנות ( 6*9) שאותם אני לא מחבר למערכת? משהו טוב איכותי ושלא ישרף.. עד 500
הודעה אחרונה מאת Psycho Puncko, -
- 8 תגובות
- 960 צפיות
אני מחפש את הבעלים של האוטו עם ההתקנה הזאת... אני רוצה לעשות התקנה דומה ברכב שלי ויש לי כמה שאלות עכשיו התמונה היא מהמפגש הגדול בחנוכה אז אם אתה פה מהפורם צור איתי קשר בהודעה פרטית או אם מישהו מכיר את בעל הרכב ויוכל לעזור לי להשיג אותו אני אשמח...
הודעה אחרונה מאת basss, -
שאלה על סאב!
מאת wafman- 4 תגובות
- 700 צפיות
איזה פרטים אתם יכולים לתת לי על הסאב הבא: איזה חברה הוא הספקים באלגנים .... הבנתי שהוא טיטניום או משהו ושהו יקר ספרו לי עליו!!!
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום ראיתי באתר של הדיוטי פרי את המגבר הבא: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1202&CategoryID=123&Page=1 המחיר שלו בדיוטי פרי הוא100$ = פחות מ450 שקל רציתי לדעת איך הוא? הוא באמת 100 רמס ב4 אוהם?? הנתונים מדוייקים? אוטופרט הם היבואנים.
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה הייתם בוחרים?!...פיוניר או ג'יי בי אל מה יותר איכותי ומה יותר עוצמתי??... תודה... פיוניר http://www.audionet.co.il/details.asp?id=493&lead_id=&look= ג'יי בי אל http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=zap
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
ייעוץ לקראת השידרוג הבא
מאת Guest -=MdMa=-- 4 תגובות
- 757 צפיות
אוקיי אז ככה אני כבר חושב על השידרוג הבא במערכת שלי עכשיו התקציבים לא מפוצצים מדי אבל אני יכול להגיע ל 1000 שקל בערך 200 יותר לא יותר מזה... עכשיו יש לי כמה מחשבות בראש: 1)להוסיף במה קדמית באוטו ולהוריד את ההגברה לשתי אוהם(צריך לעשות בניות כי בנתיים נכנס רק 4 אינץ') 2)להחליף את הסאב לסאב יותר רציני ואיכותי מהצעצוע שיש לי משומש או חדש וגה 10 אינץ' אולי או JL משומש או אדירה אודיו משומש או חדש לא יודע מה אני פתוח להצעות אך ורק לסאב איכות אני לא מחפש 7 סאבים של פיוניר שיחפרו לי בראש. 3)להוסיף מונו בלוק באוטו לקראת שידרוג יותר רציני שיבוא אחר כך עם הוספה של במה קדמית והחלפה של הסאב(השידרוג העתידי יהיה די מאוחר לכן אני מעדיף לעשות שינוי שיהיה מורגש כבר עכשיו) אני יו…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
אנטנה חשמלית
מאת ROEI-A- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע אם אנטנה כזו מתאימה לוולוו דגם 940 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=374&CatCode=108 ואם המחיר הזה טוב לאנטנה? אני צריך להחליף אנטנה שקיימת ברכב כי שברו אותה, להתקין אנטנה כזאת זה מסובך או שכדאי לפנות למתקין?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 922 צפיות
מישהו יודע משהו על מגברים של החברה ROCKWOOD???
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 5 תגובות
- 976 צפיות
שהתקנתם השתמשתם בכבל של 4G או 8G או 2 של 8 ? תודה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש להתחדש ברדיו דיסק, ואין לי מושג לאיזה כיוון להסתכל. הדרישות הן: - חובה שלט (רצוי להגה, אבל לא חובה) - רצוי מאוד 3 יציאות RCA (אחורי, קדמי, sub) - קורא MP3/WMA בצורה טובה (מהירות וכו') - מאוד רצוי שתהיה דרך לחבר אותו במקום הרמקול של הדיבורית. רדיו: - חייב לקלוט מעולה (אני נוסע גם בין הרים, כך שיש חשיבות לאיכות הקליטה) (או שתמליצו לי בבקשה על מגבר לאנטנה (אם קיים כזה דבר)) - שתהיה לו הפונקציה של מעקב אחר תחנות. ז"א, אם אני מכוון את הרדיו על גלגלצ בת"א, ונוסע צפונה (שם הרי התדר שונה) הרדיו ידע להתכוונן לבד על התדר הנכון לגלגלצ. זהו, נראה לי. כמובן שאיכות הסאונד צריכה להיות טובה, אבל נראה לי שזה מובן מהסעיף עם יציאות ה RCA …
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
מה אתם אומרים על המגבר קאדנס Q-4000 הספקים בהתנגדות של 4 אוהם: 4 ערוצים של 60 וואט RMS. הספקים בהתנגדות של 2אוהם: 4 ערוצים של 100 וואט RMS. האם הוא יכול לפתוח מוראל דוטק??? ומוראל פולס 6*9 ???? שווה לקנות אותו ב 400 ש"ח???עבד פחות מחצי שנה
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמה הייתם משלמים על זה מקסימום? 1300 זה מחיר טוב? יש מצב להשיג יותר טוב במחיר הזה? מגבר 4X120W MAC AUDIO הספק: 4X120 הספק להפעלת סאבים:2X240 נצילות: 105db כניסות RCA מוזהבות לרדיו דיסק בלי מגבר CROSSOVER אלקטרוני מקצועי אחריות של יבואן MAC AUDIO קומפוננט 6.5" 150WAtt MAC AUDIO מורכב מ2 חלקים וופר וטוויטר הספק: 90/150 RMS/MAX תחום תדרים: 38-25000 Hz נצילות 92 db אחריות של יבואן MAC AUDIO רמקולים 6X9 150WATT MAC AUDIO 3WAY כולל סאב מיד וטוויטר principle: triaxial car speaker Nominal Power Handeling: 100 Watt Max Power Handeling: 150 Watt Impedance: 4Ohm Lower cut-Off Frequency: 32 hz Upper cut-off Frequency: 22…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הקדמה: אני לא מבין יותר מדי במה שקשור לאודיו לרכב..... קיבלתי לפני מספר ימים מגבר 4 ערוצים חדש מתוצרת חברה בשם Solid Audio,על המגבר רשום Max-Output 500W ומתחת רשום : 70W(RMS)X2CH(2 OHM) a 50W(RMS)X2CH(4 OHM) a 100W(RMS)X1CH(4 OHM) a 125W(RMS)X2CH(2 OHM) a הורדתי את הנתון הזה מאיזה אתר קניות (אין לי מושג מה חצי ממה שרשום שם אומר ): Mosfet power supply amplifier, double sided through hole epoxy PCB, 24dB/Octave crossover, variable high/low pass crossover (30Hz - 500Hz), 24dB/Octave variable subsonic filter 10Hz-100Hz, variable 0dB to 18dB bass boost at 45Hz, high/low level RCA input, 5-way protections, daisy chain through output RCA…
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 0 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכולם מה המחיר המקסימלי שכדאי לי לשלם על KENWOOD KDC-MPV6200 משומש.. בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב ברצוני לקנות רמקולים קומפוננט של MOREL Dotech MKIIL איפה אני יכול להשיג אותם הכי זול ובכמה...?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 5 תגובות
- 754 צפיות
אני מעוניין לקנות את הקומפוננט של ליטנינג אודיו הדגם שרשום בכותרת.. רשום בנתונים שלהם 75W RMS האם 60W מהמגבר קנווד שיש לי יספיקו להם? ftp://docs.kenwoodusa.com/manuals/O...5-1995-KUSA.pdf עוד שאלה מה דעתכם על הקומפוננט? טובים?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שאלות רבות והיתעניינות רבה אני וחבר AA123 או אביעד אם תרצו החלטנו ליבדוק את ההבדלים בתיבות.. מדובר בתיבות לסאב הנפוץ והמוכר ה305C של פיוניר.. אז קודם כל הקדמה: ברכבי(רכבו של הוריי ז"א לנטיס2002) נימצא (כן כן תיצחקו) מגבר של פרוסאונד(עכשיו אתם בטח נקרעים מצחוק חכו לסוף) שנותן לסאב בגישור, אך ורק לסאב.. אצלי נמצאת התיבה האטומה בגלל העדפתי לSQ ולרעידות סבירות. אני נהנה מסאב שמרקיד יחסית ונותן באס עמוק רק בתוך האוטו. ברכבו של אביעד(קורולה93) נמצא מגבר של פלטיניום אודיו(עכשיו בטח אחרי שכבר נרגעתם חזרתם לצחוק "מי שני החאפרים האלה?") שמפעיל את אותו הסאב רק בתיבה פתוחה של קליפורניה בום(הפסיקו הצחוקים?) אצלו הבאס הרבה (הרבה) יותר נמרח והרבה (הרבה) יותר מרקיד את הא…
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז בשעה טובה קניתי את הרכב,עכשיו צריך לאבזר אותו !!! זקוק להמלצתכם על הרכיבים הבאים: 1.קומפוננט קדמי (גודל 5.25). 2.סאב. 3.מגבר שירים את שניהם. דגשים לביצוע: 1.קומפוננט-יותר חשוב לי לשמוע איכותי מאשר שכל השכונה תשמע איתי. 2.סאב-הדגש הוא שוב על באס יותר איכותי מאשר לעשות בומים על קוליים. 3.מגבר-שיהיה מחברה טובה (מה אומרים על הרוקפורד 4.004 ?) מה כבר יש לי? 1.HU- פיוניר פרמייר 760MP. 2.רמקולים אחוריים פיוניר 4WAY 240W וזהו. תקציב: בסביבות ה-2000-2200 ש"ח (צאו מנקודת הנחה שלמשל את המגבר שציינתי אני יכול להביא חדש עם אחריות ב-1100 שקל בערך). תנו לי המלצות למערכת שתיהיה באיכות טובה. כמה רכיבי…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
הרבה פעמים דובר פה על החברה JBL רציתי להמחיש לאנשים פה, על מה מדובר כשאומרים את השם הזה. JBL BPx500.1 RATED 250 watts x 2 into 2 ohms 500 watts x 1 into 4 ohms 500 watts x 1 into 1 ohm MEASURED 335.4 watts x 2 into 2 ohms 671 watts x 1 into 4 ohms 635 watts x 1 into 1 ohm JBL DA6502 RATED 150 watt bridged, at 4 ohm. MEASURED 247 watts driving a 4-ohm. JBL P180.2 RATED RMS Bridged Power Output, 4 Ohm: 1 x 360 Watt RMS Power Output, 4 Ohm: 2 x 90 Watt MEASURED channels driven into 4 ohms): 120.6 w x 2 @ 14 volts Output Power (4 ohm @ 60 Hz bridged): 428 watt =לא, אינני נציג מכירות שלהם, ומצטער לא מצ…
הודעה אחרונה מאת arm123, -
בניה למערכת....
מאת קובי- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 901 צפיות
אחרי חיפוש עדיין לא מצאתי תשובות מספקות אז ברצוני לעשות/לשנות את הבניה למערכת הרכיבים הם: 2 מגברי לאנזר 1000W סאב 800W פיוניר קבל 1 פארד של דראג סטאר יש למישהו תמונות ורעיונות? הרכב הוא בראבו אז מבחינת מקום אני קצת מצומצם
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שתכלול : רדיו דיסק אמ פי 3, קומפוננט, מגבר ואם אפשר גם סאב וחשוב לי שהאיכות תיהיה טובה...יותר מאשר העוצמה תודה =]
הודעה אחרונה מאת shibby,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Nico62
- שחר 1
- Derish
- yoav911gt2
- דובצע
- איציק נ.
- Itzik-b
- yahaga
- srool
- discoTD5
- גולדן191
- Aviady001