Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לקראת השידרוג הבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני כבר חושב על השידרוג הבא במערכת שלי:-D

עכשיו התקציבים לא מפוצצים מדי אבל אני יכול להגיע ל 1000 שקל בערך 200 יותר לא יותר מזה...

עכשיו יש לי כמה מחשבות בראש:

1)להוסיף במה קדמית באוטו ולהוריד את ההגברה לשתי אוהם(צריך לעשות בניות כי בנתיים נכנס רק 4 אינץ')

2)להחליף את הסאב לסאב יותר רציני ואיכותי מהצעצוע שיש לי משומש או חדש וגה 10 אינץ' אולי או JL משומש או אדירה אודיו משומש או חדש לא יודע מה אני פתוח להצעות אך ורק לסאב איכות אני לא מחפש 7 סאבים של פיוניר שיחפרו לי בראש.

3)להוסיף מונו בלוק באוטו לקראת שידרוג יותר רציני שיבוא אחר כך עם הוספה של במה קדמית והחלפה של הסאב(השידרוג העתידי יהיה די מאוחר לכן אני מעדיף לעשות שינוי שיהיה מורגש כבר עכשיו)

אני יותר נוטה לאפשרות השניה...

יש הצעות?

עריכה:

עוד שאלה שחייבת להווסף פה במקרה ואני מוסיף מגבר חייב לבוא גם קבל או שאם הסאב יהיה מאוד חזק כמו האדירה לדוגמא ויהיו נפילות מתח יצטרך להגיע קבל?

פורסם

אם אתה הולך להחליף את הסאב החלש לסאב רציני אז עדיף שתירכוש איתו מגבר שמתאים לו כגון מונו בלוק בשלב מאוחר יותר כי זה כבר תקציב שונה הרבה יותר גבוה

אבל אם אתה מעוניין בשינוי עכשווי אז תירכוש עכשיו במה קידמית ותוכל הלחבר אותה למגבר

ולהתחיל להנות מבמה קידמית שלא תצתרך לשדרג בעתיד ובתקציב הזה ניתן להביא אחלה במה

קידמית

פורסם

מחזק את מירן, גם אני חושב שעדיף להתחיל עם במה קידמית.

דרך אגב, אם יש לך היבהובי אורות ברכב, אז תצטרך קבל. (בתנאי שמערכת החשמל בריאה כמובן.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בנתיים אין היבהובים...

קחו בחשבון שהתקציב הזה לבמה קדמית צריך לכלול גם בניות או שאפשר להשקיע בבמה קדמית ארבע אינץ' ולשים סאב חזק בהתאם כדי שלא יהיה מחסור בבאס(קומפוננט קטן לא יירד נמוך מספיק)...

עוד דרישה מהכל היא שהכל יתפרק אחר כך עם מינימום חורים...

מפה והלאה אני פתוח להצעות שלכם לרמקולים ובניות...

פורסם

אוקיי התרד הזה הוא שלי פשוט סגרו לי את היוזר החדש ופתחו לי חזרה את הישן...

הצעות לבמה קדמית יהיו מעולות מכיוון שאין לי כיוון אפילו...

ושוב אני מדגיש כל העבודה צריכה להיות עם מינימום חירורים או עבודה מכוערת שלא תהיה קשורה ההעדפה היא לעשות את המקומות ל6.5 כאילו ככה זה יצא אורגינל מהחברה...

ועוד אפשרות היא לשים 4 אינץ' ואז להשקיע עוד בסאב טוב שיתן את הבאס שקומפוננט קטן לא יכול לתת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...