Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש להתחדש ברדיו דיסק, ואין לי מושג לאיזה כיוון להסתכל.

הדרישות הן:

- חובה שלט (רצוי להגה, אבל לא חובה)

- רצוי מאוד 3 יציאות RCA (אחורי, קדמי, sub)

- קורא MP3/WMA בצורה טובה (מהירות וכו')

- מאוד רצוי שתהיה דרך לחבר אותו במקום הרמקול של הדיבורית.

רדיו:

- חייב לקלוט מעולה (אני נוסע גם בין הרים, כך שיש חשיבות לאיכות הקליטה)

(או שתמליצו לי בבקשה על מגבר לאנטנה (אם קיים כזה דבר))

- שתהיה לו הפונקציה של מעקב אחר תחנות. ז"א, אם אני מכוון את הרדיו על גלגלצ בת"א, ונוסע צפונה (שם הרי התדר שונה) הרדיו ידע להתכוונן לבד על התדר הנכון לגלגלצ.

זהו, נראה לי.

כמובן שאיכות הסאונד צריכה להיות טובה, אבל נראה לי שזה מובן מהסעיף עם יציאות ה RCA :wink:

כרגע לא אכפת לי החברה, ואני לא מדבר כרגע על מחיר. בינתיים רוצה לראות מה ההיצע, ואז להתחיל להריץ חיפושי מחירים...

תודה מראש לכל העונים.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

יש בכלל את הדבר הזה עם המעקב אחרי תחנות?

אלפיין המלצה מספר אחד

קלריון

פיוניר

אבל אתה חייב להגיד תקציב אחרת זה סתם

פורסם

תודה על התשובות.

לגבי עניין התקציב, ואני מצטט:

"...כרגע לא אכפת לי החברה, ואני לא מדבר כרגע על מחיר. בינתיים רוצה לראות מה ההיצע,..."

כמובן שככל שהמכשיר שעונה על הדרישות יהיה זול יותר - מה טוב...

כרגע נגיד שאין הגבלה... אני די בטוח שאנשים לא יתחילו להציע לי רדיו דיסקים בסדר גודל של 5-10 אלף ש"ח.....

נגיד שהרף 2500....

כרגע מעניין אותי לראות מה יש במבחר שעונה על הדרישות....

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

בוקר טוב!

אף אחד לא אמר כלום לגבי מגבר לאנטנה.... :?

מישהו שמע על כזה? אם אני לא טועה, זה אמור להגביר את האות שמגיע מן האנטנה וע"י כך לשפר את הקליטה (סינון הרעשים אמור להתבצע ע"י הטייפ, לא?)

טל.

פורסם

יש בעיקרון מגברי תדרים, מה שכן די כשה להשיג בד"כ 5-10DB

עד כמה הם עוזרים, לא יודע, יש לי כמה בבית ובחיים שלי לא ניסיתי לחבר.

לגבי תחנות בתדר קבוע עד כמה שאני זוכר קוראים לפונקציה RDS, עד כמה שאני זוכר זה סתם שטויות ולא ממש מיוסם בשטח בגלל הרבה סיבות.

פורסם
יש בעיקרון מגברי תדרים, מה שכן די כשה להשיג בד"כ 5-10DB

עד כמה הם עוזרים, לא יודע, יש לי כמה בבית ובחיים שלי לא ניסיתי לחבר.

לגבי תחנות בתדר קבוע עד כמה שאני זוכר קוראים לפונקציה RDS, עד כמה שאני זוכר זה סתם שטויות ולא ממש מיוסם בשטח בגלל הרבה סיבות.

אני יודע שלפחות בפז'ו 307 SW 2.0L, המערכת שם תומכת בזה ועושה את העבודה.

אכן, הפונקציה נקראת RDS... אבל ל RDS יש מספר תפקידים, חיותר נכון להגיד שה RDS זו טכנוליוגיה שמהווה תשתית לכל מיני פיצ'פקאס. עמו לרשום שם של הצחנה על צג המכשיר, כמו לעקוב אחרי התחנה ברחבי התדרים, כמו news/traffic interrupt.... וכו'.

בדגם הקודם שהיה לי (3100) היה את ה RDS, אבל לא הכל עבד שם עדיין (אז רק יצאה כל הטכנולוגיה של RDS ועוד לא ממש התלבשו עליה).

לגבי המגברים:

ראיתי כמה ב e-bay במחיר של 10$. מישהו יודע כמה עלול לעלות המשלוח? (לפני שאני מדבר עם החברה שם)

טל.

פורסם
יש בכלל את הדבר הזה עם המעקב אחרי תחנות?

אלפיין המלצה מספר אחד

קלריון

פיוניר

אבל אתה חייב להגיד תקציב אחרת זה סתם

במכשירי RDS אמור להיות (אני לא כ"כ סגור שבארץ משדרים את המידע של מעקב תחנות וכו' ש-RDS מאפשר בתקן...) .

ככלל ולגבי פיוניר בפרט, זה אומר שדגמים שכויילו בארץ כגון 760 או 7600 שעבר כייול לא באים בחשבון.

רק דגמים אירופיים. ווקאל משווקת דגמים אירופאים. כמעט כל שאר החברות שחיפשתי משווקות דגמים מכויילים.

יש כמובן את עוזי רדיו... יקר...

פורסם

פעיל בהחלט בארץ , כולל מעבר בין תדרים שונים של תחנות בהתאם למיקומים ומצגי מידע.

מי שזה לא פועל לו הרדיודיסק שלו לא תומך בזה

נקודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הוא עובר תדר, הוא לא קולט בכל הארץ באותו התדר.

זאת הכוונה...

יש הלצות על מכשירים שיוגעים לעשות את זה? (ואת כל שאר הדברים שציינתי בהתחלה)

תודה מראש, טל.

• תוכן חדש...