Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל יש כמה בעיות קטנות שלא מצאתי להם פתרון.

יש לי רדיו דיסק,4 רמקולים ושני טוויטרים.הרכב -שרייד ישנה.

1. כשאני שומע רדיו בווליום נמוך,לא שומעים טוב ויש רעשים קטנים מעצבנים מהטוויטרים.מרגישים שהסאונד לא נקי למרות שהאנטנה פתוחה עד הסוף וחדשה.

2. ב-20 שניות הראשונות של כל טרק שאני שם בדיסק יש רעשים קטנים שנעלמים כשהטרק מגיע ל-20 שניות.מוזר.רדיו דיסק חדש.

3. הרמקולים האחוריים W100 חדשים 6X9 ושומעים בהם דיי חלש,לעומת זאת את הרמקולים הישנים מקדימה שהם 200WATT שומעים מצויין. האם יש קשר לחוטים שהולכים לרמקולים האחוריים?

נראה לי שהם לא מתאימים לרמקולים החדשים,אך האם אמורה להיות לחוטים כזאת השפעה ניכרת?

תודה לעוזרים.

פורסם

סטינגר ערב טוב!

איך בדיוק המערכת שלך מחוברת?

הרדיו דיסק שלך ברמה מאוד נמוכה ויתכן שהרעשים הם עקב זה.... אם יש לך אפשרות לקחת לבדיקה רדיודיסק אחר לבדיקה (מחבר או משהו) אתה יכול להישתמש אפילו בטייפ הישן של האוטו במידה ויש לך אותו.

פורסם

תאמת שברדיו טייפ הישן (של קנווד ד"א) הייתי שומע את הרעש של המנוע בטורים גבוהים.

את הבעיה של ה-20 שניות הראשונות סידרתי,זה הדיסק לא היה צרוב משהו.

אבל עדיין יש לי תבעיה של פיצוצים קטנים קטנים מהטוויטרים,רק כשאני שומע רדיו.כשאני שם דיסק שומעים

דיי טוב.

האם מחברים את הטוויטרים לחוטים של הרמקולים הקידמיים? כי אני חיברתי אותם ישירות לרדיו דיסק יחד

עם החיבורים של הרמקולים הקידמיים...

פורסם

אוקיי... הבנתי. מחר אני יחבר את הטוויטרים לחוטים של הרמקולים הקידמיים ולא ישירות...עוד בעיה נפתרה....

עכשיו נשארה רק הבעיה של הרמקולים האחוריים ששומעים אותם חלש מאוד....יש לך עצה?

תודה PERZIK!!!

פורסם

אבל עדיין יש לי תבעיה של פיצוצים קטנים קטנים מהטוויטרים,רק כשאני שומע רדיו.כשאני שם דיסק שומעים

דיי טוב.

האם מחברים את הטוויטרים לחוטים של הרמקולים הקידמיים? כי אני חיברתי אותם ישירות לרדיו דיסק יחד

עם החיבורים של הרמקולים הקידמיים...

הבעיה כניראה היא שאתה שומע הפרעות של הרדיו, רדיודיסק לא קולט טוב תחנה מסויימת ואז יש קצת רעש ברקע, שאותו הטויטרים יודעים לנגן טוב מאוד.

לדעתי. :roll:

פורסם

כמובן.אני מכוון את ה FADER שרק האחוריים יעבדו ואז אני שומע ממש גרוע. ממש לא מבין איך יכול שהרמקולים הם 100 WATT.יכול להיות שהחוטים עד כדי כך משפיעים?

פורסם

א.גרוע או חלש?

ב.אני יכול לבוא עם לורד לצייר לך עד 0 ויהיה 1000W,תבין מה שרשום זה לא מה שבאמת,במיוחד בחברות ללא שם או מוצרים זולים.

ג.לא זה לא החוטים

פורסם

פרץ אכן צודק, טוויטרים לא אמורים לנגן את כל התדרים.

ולכן הם באים עם קבלים עליהם ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...