פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם!!! חבר שלי מעוניין לקנות רמקולים קדמיים ואין ברשותו מגבר. הוא מעוניין לקנות משהו בסביבות ה- 200 250 ש"ח אשמח אם תייעצו על משהו שישפר את איכות הסאונד הזוועתית שמוצאים הקידמיים שבאו עם הרכב שלו.... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת aviin, -
- 1 תגובות
- 802 צפיות
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים קדמיים ואני מתלבט ביין שני הדברים הללו : לשים רמקולים של פיוניר : מיד באס 160 וואט וטוויטרים בנפרד.. או סט קומפוננט של מגנט bp216 אשמר לחוות דעת! תודה
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סליחה על השאלה אבל... אתה מדברים פה כל הזמן על גישורים במגברים ושזה מעלה את ההספק... כיצד עושים את זה?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 8 תגובות
- 999 צפיות
שלום חברה.. אני לא כלכך חזק בעינייני מערכות לרכב אבל אני מעוניין להתקין אחת באוטו - פיג'ו 206 אם מישהו יכול לתת לי תגובה לגביי הסט הזה (מה לא טוב בו מה כן טוב בו ומה הוא נותן מבחינת עצמה ואיכות ) http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0 חוץ ממנו אני שם רדיו דיסק של פיוניר 50X4 וקומפוננט שאותם אני מחבר למגבר ולא ת 6*9 אם יש לכם הצעות אחרות או כל דבר נוסף שיכול להועיל לי על תיתביישו.. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
איך הסאב הזה..
מאת F-F-F- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תנו לי פרטים עליו איך הוא http://www.arachne.cz/toISO-8859-2.apm/dir/www.macaudio.cz/sub/mxreflex_300.html וכמה הייתם נותים עליו??
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבא שלי ניתק את המערכת מהרכב שלו , ורק אז שכח שיש לו דיסקים במחסנית של הצ'יינג'ר שלו ... מדובר בצ'יינג'ר של KENWOOD KDC-C710 , ישנו גם מכשיר הרדיו טייפ שאליו הצ'יינג'ר היה מחובר . ניסינו לחבר את הרדיו דיסק למקור מתח בבית ולחבר אליו את הצ'יינג'ר ע"מ לשלוף את המחסנית . הצ'יינג'ר נדלק ... עשה רעשים מוזרים , כאילו נתקע ( יש דיסק אחד שכאילו נשאר בתוך הקורא שלו )וסרב להכנס חזרה פנימה ולפלוט את המחסנית ... למישהו יש רעיון מה עושים עם זה ?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
שלום חברה !!! אני מעוניין להכנס לתחום האודיו לרכב, ורוצה לבנות לי מערכת נחמדה... אני קיבלתי מתנה רדיודיסק של פיוניר 960 הצבעוני : עכשיו יש לו שלוש יציאות/כניסות רסיאיי למה צריך אותן ?ברדיודיסק שלי היה רק זוג אחד עכשיו יש לי באוטו מגבר 4 יציאות שמחוברים עליו זוג פיונירים 6*9 ורדיודיסק ישן של פיוניר שממנו יוצא ה RCA למגבר מחר אני ישים באוטו סאב שלפיוניר305 ומעוניין לרכוש זוג קומפוננטים של מורל פולס ו לפי ההבנה שלי המגבר ישמש את הסאב בגישור וכל יציאה לרמקול של הקומפוננט מה שאומר שאת ה 6*9 אני יחבר להגברה של הרדיודיסק עכשיו השאלה היא מה אני עושה עם השלוש יציאות/כניסות של הרדיודיסק אך אני מחבר את הכול ??? כ…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 3 תגובות
- 854 צפיות
דבר ראשון אני חייב להגיד לכל הכותבים בפורום הזה: סחתיין על הרמה, אני משתמש ותיק בCARSFORUM ואני רואה שהפורום הזה התפתח לרמה גבוהה, כל הכבוד. ועכשיו לעניין: יש לי כמה שאלות בקשר לבידוד - עד עכשיו היו לי HU ו6X9 ממש דפוקים אבל לפני חודש קיבלתי מחבר את הרמקולים של קנווד ואתמול קיבלתי את הHU של פיוניר (הכל מפורט למטה) ועכשיו האיכות השתפרה בהרבה אבל הדלתות הקדמיות התחילו להרעיש ממש, כמו כן, גם הכיסוי של הסאנרוף (זה סאנרוף שקוף שיש לו מגן שמש כזה) התחיל לקרקש, אין מה לעשות, צרפתיה. א. חשבתי על פתרון איטום של דינאמט לדלתות, איזה קיט כדאי לי לקנות בהתחשב בזה שאני צריך לאטום שתי דלתות אבל גדולות יחסית (האוטו שלי 3 דלתות) ב. איזה פיתרון אתם מציעים לי לעשות …
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 5 תגובות
- 691 צפיות
מה מהמגברים הבאים יותר מומלץ לי : http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=409&CategoryID=123&Page=1 או http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1 המגבר אמור להתאים ל סאב של פיוניר השחור ( 800 וואט ) 12'' ו לזוג קומפוננט של לייטנינג אודיו שעולים 700 שקל אני פשוט לא זוכר כמה וואט הם
שליפת הד-יוניט 1 2
מאת Chimpo- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, מהי השיטה הכי טובה לשלוף את ההד יוניט החוצה ? איך לעשות זאת מבלי לגרום נזק כלשהו , אני יודע שיש מן שני לוחות אלומיניום שאיתם מושכים את היוניט החוצה או משהו כזה. יש למישהו פתרון בשבילי ? יום טוב...
- 0 תגובות
- 741 צפיות
חברה אני מיתעסק הרבה הרבה עם המגברים של אינפניטי וכל מה שקשור במוצרים שלהם סאבים 12 ו 10'' והיתי רוצה לדעת אם זה שווה משהוא ואם אפשר אפה אפשר להשיג סירטוטים של האלקטרוניקה של המגבר הפנימי כרגע לא משנה איה דגם של גבר אני פשוט רוצה לדעת אם אפשר לתקן את המגברים האלה ומה הבעיות הנפוצות שיש למגברים האלה אני אשמח לקבל תשובות גם אצלי במייל תודה עופר
הודעה אחרונה מאת oferwite, -
כיוון סאב.
מאת 0ren- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, כאמור קיים ברשותים סאב של "Kicker CompVR 12, המחובר ב-2 אוהם למגבר מונו בלוק Kicker KX600.1 המוציא בפועל כ-740W RMS @ 2 ohms. אני מנסה לכוון את ה-Gain כראוי, אך לא משנה היכן.. מלבד עוצמה חזקה יותר, אני לא שומע הבדל. גם כשהגיין מגיע ל3/4, אני לא שומע עיוותים. כשמדובר על תדרים נמוכים, קשה לשמוע עיוותים. החשש שלי בנושא, הוא לשרוף את הסאב. כרגע, ה-Gain עומד על ה-3/4, שומעים חזק ויפה, אך אני חושש שזה עלול לשרוף אותו. * ה-HU מוציא כ-Preamp Volage 2.2 volts. * החיוט כולו 4G עד למפלג ונעשה 8GX2 לאורך של חצי מטר למגברים. - ואנצל את הת'רד לשאלה נוספת, האם השימוש ב Bass Boost Control מומלץ? תודה מראש לעונים, שבוע טוב, אורן.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה המצב ? אז ככה רכשתי סאב ואפר : זה המפרט שלו: סאב וופר עם עוצמה אדירה בעיצוב מדהים ובגימור מושלם הסאב גדול במיוחד ''12 כ 31 סנטימטר המיברנה של הסאב עשויה ממתכת כרום איכותית ביותר העוזר לצליל הבס להשמיע צליל חזק, נקי ומאוזן גומי הרמקול עבה גמיש ורחב במיוחד דבר המקנה עמידה בוואט גבוה במיוחד ויכולת עמידה בלחצים גבוהים לסאב וופר מגנט גדול וכבד עם פתח איוורור לקירור הרמקול נתונים בסיסיים הספק הסאב MAX POWER 1000W נצילות dB 88 התנגדות באום 4 HOMs תחום תדרים Hz30 � Hz25,000 סטרונציום 50OZ ככה אני צריך כמה דברים 1 רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו!! 2 רציתי לדעת מה אתם חושבים על המגבר הבא והאם הוא יוכל http://www.netaction.co.il/sale.php?…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בסביבות ה 2000 שקל להשקיע בדיוידי. מצאתי משהו שנראה נחמד אבל אני לא מבין בזה...קופץ..לא קופץ..מראה טוב...מראה על הפנים..לא מביןןן. ה HU שלי זה פיוניר 7400 אז מבחינת השמיעה זה לא כל כך משנה...העיקר האיכות של הסרטים.. http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=745 איך הדיוידי הזה? אם אפשר אז תתיחסו לדיוידי ולאיכות של המסך.. תודה.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 814 צפיות
הרכבתי היום רמקולים של קנווד 170 וואט אין לי מגבר והרדיו דיסק של זה Jvc 50wx4 עכשיו שאני בווליום גבוהה או עם באס גבוהה יש לי ברמקול אחד עיוותים בצליל הפלוס והמינוס נכונים חבר שלי אמר שזה בגלל שהחלק הכסוף של הטוויטר לחוץ פנימה למישהו יש רעיון אם זה באמת נכון? יש תמונה של הרמקולים עם החלק שלחוץ למי שלא הבין www.angelfire.com/hero/niv/ken.jpg תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת ניב18, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי פיאט פונטו עם רדיו דפוק, ורמקולים ממש קטנים ששומעים בהם חרא (נמצאים ליד השמשה הקדמית) אני רוצה לקנות רדיו דיסק שגם קורא mp3 כמובן שאני אצטרך גם רמקולים. אני לא רוצה מערכת מפוצצת, אין לי צורך במגבר, וגם לא בסאב. אני סה"כ רוצה 4 רמקולים טובים ושכל העסק יישמע טוב. עכשיו לשאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי לגבי דגמים של כל דבר (רמקולים, רדיו דיסק וכו') 2. כמה אמור לעלות כל העסק (חלקים, התקנה וכו'. לרמקולים קדמיים אני בטח יצטרך בנייה, ולאחוריים אין לי חורים...) 3. מקומות מומלצים באזור המרכז תודה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
אשמח לקבל עצות
מאת Samiro- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בקשר לאלטרנטור איך אפשר לדעת מה איתו מה מו מי כדי להחליף ומה עם מצבר והכבל למצבר תאמת האור מתעמעם עם הבאסים ! טיבעי ? אני יש לי פיוניר 5 ויי 400 וואט - הם מורכבים בגולף. אני לא יודע מה יהיה יש לי מגבר של רוקפורד 600 לסאב 2 יציאות. ומגבר 640 לוג'יק מחוברים בבריג' לרמקולים - וזה נשמע חזק רק מאחורה כאילו אתה עומד 5 מטר ליד האוטו אתה לא שומע שיש מערכת כאילו סתם רמקולים דלוקים והם מכוונים למקסימום שלהם - מה זה יכול להיות - הרמקולים צועקים אבל מקדימה שומעים סביר כאילו יש רמקולים 180 ואט או 200 למראת שהם 400 ועלו לי 700 ומשהו שקל מה עושים יש בדלתות מקדימה קומפוננטם חלשים אבל איכותים (לא שומעים אותם ביחד לרמקולים מאחורה) מה מה מה עושים שישמע טוב קלאסה ... …
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם הזמנתי 2 סאבים של מאגנט XPRESS 1200 למישהו יש נסיון עם הסאב הזה? איך האיכות, עוצמה וכו'. לעניין התיבה, ניסיתי כמה תוכנות ואני לא מצליח לעבוד איתם אם תוכלו לעזור לי לתכנן. אני מתכנן ללכת על תיבה כפולה פתוחה, הנתונים של הסאב: FS/HZ-32 RE/OHM-3.0 QMS-6.1 VAS/LTR-86 QES-0.40 QTS-0.38 XMAX/MM-8 SPL/DB-93 אני מקווה שיש את כל הנתונים אם מישהו יכול לעזור לי לבנות תיבה ל2 סאבים כאלו, או שיסביר לי איך אני בונה בתוכנה תודה לכם
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
דיוטי פריי
מאת arm123- 6 תגובות
- 973 צפיות
אבא של חברה שלי טס מחר ורציתי לדעת מה כידי להביא מהדיוטי פריי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=82 תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
למה המתקין שהתקין לי את המגבר חיבר למגבר שתי כבלים של הארקה זה הכרחי? כי יש לי רעשים איומים שאולי נובעים מזה
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 2 תגובות
- 802 צפיות
pioneer deh-p1y מה אתם אומרים עליו???
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהמשך לאשכול הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56163 ברצונינו לעדכן אותכם בהתקדמות של פרוייקט האיטום. עדכנית לעכשיו אנחנו אוטמים שני רכבים בו זמנית הרכב הראשון: Mazda 323F 92 ו- Nissan Sunny 93. פרטים לגבי ההלבטים של הקניית החומר עצמו ניתן למצוא בפוסט המקורי. כעת יהיה נושא השיחה על ההתקנה, יעילות וכו... הרכב הראשון (סאני): ברכב הנ"ל הבידוד הותקן בשתי הדלתות הקידמיות. הציוד: קומפונט מורל מילניום 5.25, טווטרים של פיונר מסדרת הזהב, קרוס מקורי, מגבר של Inox 400watts. ההתרשמות: בבדיקה בתדרים מאוד נמוכים (80 הרץ) התגלו שינויים משמעותיים ברעשים וחריקות שבוקעות מהדלת שכן עברה את התהליך לדלת שלא עברה. עם סיום שני הדלתות הצליל השתפר רבות, למ…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 3 תגובות
- 798 צפיות
אז ככה...ממה כדי להתחיל קודם......יש לי כיום מאזדה 323 97 . יש ארבעה רמקולים מקדימה שניים של "4 מאחורה שניים של 6.5 רדיו דיסק של סוני CDX-2180 . השאלה שלי היא במה כדי להשקיע קודם?...ההיגיון שלי אומר לי מגבר....אבל אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור אז סבבה.
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
אני מעוניין לרכוש סאב טוב...ואני עדיין לא מבין אם אני צריך מגבר בשביל לחבר אותו. בכל מקרה אין לי מושג בגרוש על תיבה פתוחה וכאלו....אז אשמח לשמוע המלצות. יש לי רדיו דיסק של סוני CDX5000 תודה.
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון עם הדגם הנ"ל? תודה.
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע מה גודל הקדמיים ומה הגודל של האחוריים ב3? והאם פירוק דלתות באופן עצמאי אפשרי או שלפי דלק מוטורס זה יפגע באחריות שלהם?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 853 צפיות
אין לי גרילים לרמקולים 6X9..לישהו יש מושג מאיפה אני מביא?או רעיון לעשייה בעצמי?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 969 צפיות
שלום כולם התקנתי באוטו שלי רמקולים חדשים של פיוניר, 330W. הם מחוברים ללא מגבר. שמתי לב שהרמקולים מבחוץ ( הם מותקנים על המגש האחורי) כאילו נשרפו. הם בצבע כחול ויש מעין שכבה חומה טיפה דביקה שכזו על הדפנות . לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית אז אני לא יכול להראות לכם. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. התקנתי אותה אצל מתקין מקצועי.
הודעה אחרונה מאת NinTai, -
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
שלום , יש לי מגבר של קליפורניה בום .. 1000 וואט .. MATRIX .. רמקולים של Lighting אלה : http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=LAUDIO69&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10 וסאב של פיוניר : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1651,normal_sales עם תיבה פתוחה .. עכשיו במגבר יש כפתור לכוון HZ .. משהו כזה .. ולכוון GAIN .. וזהו .. אהה ויש עוד כפתור כזה שאם אני מעביר אותו הוא משתיק את הרמקולים .. ואם זה בצד של הסאב .. אז הסאב מנגן (לא צלילים נמוכים) .. מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה הכיוונים שאני צריך לשמיעה חלקה ומקסימלית ? GAIN - עד הסוף .. כמה ה - HZ .. וכ'ו .. ? תודה
הודעה אחרונה מאת Punto-55, -
בנייה שפשוט מטורפת! 1 2
מאת Eddy- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.car-music.ru/_last/p1.html תיראו כמה סאבים של 1000RMS זה סידרת הH של רוקפורד עם 5 כאלה!! :shock: ניראה לי הוא עובר את מחסום ה137:wink: *** כמובן שכול הקרדיט לאוטוסאונד מימנו נילקח הלינק!
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Nico62
- שחר 1
- Derish
- yoav911gt2
- דובצע
- איציק נ.
- Itzik-b
- yahaga
- srool
- discoTD5
- גולדן191
- Aviady001