Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מה שראיתי שעובר לשי (MikMik) באוטו, בעניין הכבלים, והכל אצלו בצד אחד, וזה מחובר למגבר מונו, ולעוד מגבר...ואם אני לא טועה הכבל הוא 4G, אני יכול לומר לך שזה לא עושה שום רעשים!!!

ואני אישית שמעתי את זה.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא קופץ משמחה אבל זה יכול להביא פיתרון לבעיה!

בעניין הויכוח הישן אמרתי שאסור לפריך תאוריה שלמה על דעת יחיד(לפחות זו דעתי)!

פורסם
אני ניסיתי להחזיק את עצמי ולא להגרר לוויכוח המיותר הזה אבל אני כבר לא יכול....

התיאוריה נכונה מאוד אבל בכדי ליישם אותה ולהדגים צריכים להתקיים כמה דברים,

התיאוריה תעבוד אם יעבור כמות זרם גבוהה מאוד בכבל הפלוס,הRCA יהיה מאיכות סיכוך נמוכה יחסית וההגברה חייבת להיות חזקה והסיגנל יהיה יחסית נמוך.

אם אתה רוצה לראות את זה בעיינים גש למתקין באיזור מגוריך ובקש ממנו להצמיד את כבל הפלוס לRCA באיזור המושב האחורי ותשצמע בעצמך (שוב חייב להיות RCA מאיכות נמוכה יחסית,הגברה חזקה וסיגנל יציאה נמוך).

עופר

זה נכון שהיא נכונה, וזה גם עובדה שהתיאוריה נכונה, בגלל זה שנינו צודקים, למרות שאני לא מסכים בקשר לדבר אחד.

כבל מתח של מגבר נורמלי סוחב הרבה זרם וכמובן שהוא ישרה רעש לכבלי סיגנל שיהיו בקירבתו, אבל יש דברים שצריך לשים אליהם לב בעולם האמיתי.

מתי שהמגבר דולק והווליום על 0, אפשר לשמוע רעש אלטרנטור בקלות, במצב זה המגבר בקושי מושך זרם.

כשנגביר את הווליום צריכת הזרם תעלה ותיצור לנו מוסיקה ש"תסתיר" את הרעש.

במכונית יש לנו בעיית רעש שנובעת מכבלי סיגנל שקרובים לשילדה (שסוחבת זרם זהה לזה שבכבלי ה +), רעש שנובע מכבלי מתח שקרובים לכבלי סיגנל הוא ממש לא בעייה ברכב למרות שהרבה חושבים אחרת.

אני מוכן לעשות את הניסוי שרשמת בסוף ההודעה עם כבל RCA פשוט ולא שזור שעולה 5 שקל גם... (למרות שהשזירה לא קשורה פה בכלל.. מי שאומר ששזירה מגינה כנגד מקור מתח גבוה לא יודע בכלל מה מטרת השזירה) .

רדיודיסק ומגבר על הריצפה, נחבר אותם עם כבל RCA ארוך...

המגבר יחובר למצבר של אוטו מותנע..

עכשיו ניתן לך לנסות לגרום למערכת להרעיש ע"י קירוב כבל המתח ל-RCA .. ליפוף שזירה או כל דבר אחר שתירצה..

אתה תמצא לתדהמתך שזה בלתי אפשרי.

** כבל שזור מגן כנגד induced noise שזה רעש מושרה מהשילדה... (בדיוק כמו השראה של שנאי או ראש טייפ).. חברות הטלפונים משתמשות בכבלים כאלה לדוגמה.

אין לו כל יכולת להגן מרעש שמושרה ממקור מתח ... כמו כבל מתח לדוגמה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אתה מדבר על שתי סוגים שונים של רעשים...

רעשי אדמה, ורעשי השראה מכבל פלוס.

באחד תקבל רעשי מנוע גם כשהמכשיר בווליום 0 ובשני תקבל היסס ברקע בכל ווליום והוא רק יתגבר עם הווליום.

הקרבה של הכבל פלוס לRCA משפיעה רק על רעשי ה-היסס,אבל אם כבר הבחור שאל על רעשים אז כבר כדאי לעשות את זה כמו שצריך...

הוויכוח הנ"ל כבר נטחן בפורום כל כך הרבה ובכל פעם קם בחור שאומר בוא נעשה את המבחן, אם אתה בטוח בדרכך יישר כח! לי אין את הכח ואת הסבלנות להכנס לוויכוח הזה פעם נוספת-לפני כשבועיים מישהו פרסם בפורום מדריך ווידאו להתקנת מגבר באנגלית של אחת החברות הגדולות--מומלץ בחום לצפות בו ותקבל את התשובה למה לשני הכבלים אסור להיות ביחד.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

רעשי ה-hiss במערכות לרכב קשורים ישירות למבנה הגיין במערכת, ולכיוון שגוי של S/N ratio.

ממליצים על כיוון שיאפשר לכל המכשירים הקדם-מגבריים להיכנס לקליפינג כשהרדיו נכנס לקליפינג, ובמגבר/רמקולים מאפשרים יחס של 3:1 בערך.

אין קשר בין רעשי HISS לכבלי מתח.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

במקום להמשיך להתלהם-חפש את הקובץ,אני בטוח שלא יהיה לך מה להגיד אחרי זה.

נפגשנו גם בעבר ואני לא יודע אם שמת לב ---אני לא אוהב להתווכח,אני מוותר בקלות(אין לי כח).

עופר

פורסם

העובדה שזה כתוב באיזה מדריך של איזה חברה.....

עושה את זה ל-בדוק, מוכח, ובלתי ניתן לפיקפוק.

בקיצור, אני ואלון עדיין עומדים במילה שלנו.

אם מישהו מצליח להוכיח את התיאוריה הזאתי, כפי שאלון ואני תיארנו בתרדים שונים, 1000 שקל במזומן ...

עד אז ... :|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה היה במדריך של CRUTCHFIELD, חנות און ליין ולא פקולטה להנדסת חשמל. בכל אופן חשוב להדגיש שלא שי ולא אלון החליטו על דעת עצמם שכך המצב. הדברים מבוססים על דברים שנכתבו ע"י ריצ'ארד קלארק ודייויד נבון ככה שמי שנכנס להתערבות שידע שיש אנשים בעלי שם שעומדים מאחורי הדברים :)

פורסם

מה יהיה, כל שבוע אותו הויכוח, אני לא אתחיל אפילו להגיב בנושא, וכמו שאמרתי לשי, כשיהיה לי קצת זמן אני יוכיח לו שזה יכול לגרום לבעיה.

פורסם

רן, אני מחכה, אלון מחכה, וה1000 שקל מחכים גם לך....

רק תזכור טוב טוב את כל פרטי הבדיקה, -צריך רעש- כדי למנוע את היווצרותו.

-בהצלחה-

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זמן ? אתה כולכך בטוח שאתה יכול לזכות ב 1000 שקל

מה יש לך יותר חשוב מזה ? כמה התקנות לעשות ?? פה אתה עושה ב 10 דקות 1000 שקל

אז תעשה טובה אל תבלבל תמוח אם היית יודע שאתה צודק היית קובע איתם פגישה כבר להיום

פורסם

מתן, זה העיניין, הוא אמר במילים פשוטות.

אינני יודע\אינני בטוח שמה שתיארתי נכון, זה רק נשמע לי הגיוני.

ולכן הוא רוצה לבדוק את זה , לפני שהוא שם כסף על השולחן.

(אני מבין אותו, גם אני לא היתי שם כסף על השולחן לפני שהיתי יודע על מה אני מדבר)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
זה היה במדריך של CRUTCHFIELD, חנות און ליין ולא פקולטה להנדסת חשמל. בכל אופן חשוב להדגיש שלא שי ולא אלון החליטו על דעת עצמם שכך המצב. הדברים מבוססים על דברים שנכתבו ע"י ריצ'ארד קלארק ודייויד נבון ככה שמי שנכנס להתערבות שידע שיש אנשים בעלי שם שעומדים מאחורי הדברים :)

אתה רושם שוב את אותו הדבר שדיברנו עליו לפני כשנתיים ואני חוזר ואומר והפעם יש גם תמונות בפורום שיגבו אותי(של הרכב שלך), אם אתה כל כך מאמין בזה וכל כך דבק במה שריצ'רד קלארק ודיויד נבון אומרים אז למה ברכב שלך המצב הוא שונה הרי אם זה היה נכון זה היה חוסך לך,ליוסי ולחצי עולם זמן התקנה ואפילו אולי מסדר קצת את החוטים ברכב.

פורסם

קיקר, אתה טוען אחרת ?

1000 שח מחכים גם לך .. (זה לא ספציפית לרן)

אל תנסה להמציא אידיאולוגיה לטרגדיה.. העובדה שאיל פעל בדרך אחת או אחרת, אינה אומרת שכל הדרכים האחרות פסולות.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...