Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיקר, עם כל הכבוד, כשהיצרן אמר לך במפורש שמותר לך לחבר סאב שני סלילים לשני הגברות שונות.

טענת שהיצרן לא יודע על מה הוא מדבר. והניסיון שלך מוכיח אמרת. (משמע היצרן לא מספיק טוב)

עכשיו כשנוח לך להתבסס על מידע לקוי\פלט כוזב של היצרן.. אתה רץ להתחבא מאחורי זה. (כשאר.סי, ודיוויד נבון מגיעים עם ניסיון מציאותי מוכח ובדוק, אחרת !, זה .. לא בא בחשבון ..)

לדעתי זה מגוחך ולא מעיד על שום דבר מקצועי בכל מה שקשור להתקדמות ופיתוח, ושאיפה להתקדם בעולם המציאותי והמודרני שלנו !

אתה טועה ואני אפילו עשיתי את זה(חיבור סאב) אבל אני אומר(כמו שאמרתי בפורום) שבשביל לעשות את זה צריך לדעת מה אתה עושה או שזה יעלה לך הרבה כסף,וכל עוד אתה לא עושה את זה למטרת תחרות (שלוקחים בחשבון שהציוד עלול להשרף)אז כדאי להמנע.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העובדה שאתה עשית חיבור לסאב, וזה לא אצליח.

בסך הכל מדובר בבורות... בשביל לעשות דברים בחיים האמיתיים כמו שצריך, צריך ללמוד איך לעשותם.

העובדה שעשית זאת בצורה לקוייה ושרפת את הסאב, בהחלט לא מעידה שהוכחת שהיצרן לא יודע על מה הוא מדבר.

כשגדולי התחום טוענים אחרת, והיצרנים עצמם - אינם סותרים אותם.

ואל תבוא ותספר לי שהניסיון שלך, עם התקנת סאבים, גדול יותר מהניסיון של KICKER עם הסאבים שהם -עצמם- מייצרים...

אני במקומך באמת שלא היתי מגיב על זה, אין לך מה להגיב. (כפי שכרגע הוכחת)

אז לסיכום, לבוא ולהגיד שאיזה מדריך באינטרנט קובע מה ההשלכות של החיווט ברכב שלנו, או לבוא ולהגיד שאיזה יצרן מגברים קובע איך צריך להשים את הכבלים שלנו ברכב..... זה באמת לא רציני כששנים מגדולי התחום טוענים אחרת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איפה בת'רד הזה ראית שרשום שלא הצלחתי??????

לידיעתך עשיתי את זה בעבודתי באוסטרליה ברכב שניגש לתחרות DB DRAG עם ציוד של FUSION והרכב נתן תוצאה מכובדת מאוד וכמובן שהסאב הנ"ל שרד יפה מאוד (ועוד 2 סאבים ברכב אבל לצערי 3 מגברים מתוך 6 נשרפו).

אני שוב אומר בכדי לעשות את זה אתה צריך לדעת מה אתה עושה ולא זה יעלה לך ביוקר....

ועכשיו תחזור ותקרא את כל מה שרשמתי מתחילת הת'רד ואם בא לך אז גם את מה שרשמתי בת'רד על חיבור 2 סלילים לשני מגברים ותראה אם היה לך בכלל מה להגיב לי או שאתה סתם אוהב להתנגח בכל מי שדעתו לא זהה לדעתך....

פורסם

עופר, עם כל הכבוד.

אתה אמרת שחור על גבי לבן. "תעשו זאת, ותקחו בחשבון שהסאב ישרף".

תקרא את ההודעה הקודמת שלך, זה בתוכן שלה, שחור על גבי לבן.

ולא "צריך לדעת מה לעשות"... צריך לעשות בדיוק כפי שמר RC הסביר ופירט... (אלה אם כן יש ברשותך מיכשור מתאים.)

בשורה התחתונה, אין שום מניעה בחיבור שכזה, כפי שאין שום מניעה בין חיבור בין כבל מתח לכבל אר סי אי.

ולא עופר, אני לא פה בשביל להתנגח.. אני פה בשביל ללמוד ולתרום.

אם אתה רואה זאת כתור ניגוח, כניראה שאתה פשוט לא מוכן להסתכל על המציאות כפי שהיא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מנהלי הפורום מראש אני מתנצל שאני יורד לרמה כזאת ......

מר MIKMIK ,אם אתה רוצה ללמוד אז בוא נתחיל:

המילה "עלול"היא אותו הדבר כמו יכול להיות\יש סיכוי\אולי בטעות\אם לא תזהר וכו' וכו'.

וכמו שהמשכת להגיד צריך מיכשור מתאים...

ובכדי שלא נמשיך לרדת לפסים יותר נמוכים אני סיימתי(המסר של הת'רד הובן כבר מזמן).

עופר רוטמן

פורסם

קיקר, אם לא נזהר אנחנו גם =עלולים= לעשות תאונות, ליפול בזמן ריצה, ולהיחנק בזמן אכילה.

אני חושב שהבהרתי את נקודת המבט שלי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
תראה אדי, זה נמצא בחדר. קודם היו לי חוטים 12G שנתלו מהרמקולים, זה פשוט לא נראה טוב. קניתי את הכבלים האלו כי הם נראים טוב, אני לא רואה בכך פסול.

חס וחלילה פסול!

זה ניראה ממש יפה! אפשר לדעת מה המחיר?:wink:

פורסם

רק רציתי להגיד לכם שגירדתי את הצבע אולי לא הכי טוב כי עשיתי את זה עם סכין יפנית וזה במקום שקשה להוריד את הצבע

שומעים פחות רעש הרבה פחות אבל עם מזגן זה עדין עולה

איך אתם מציעים לגרד את הצבע...

(להזכירכם אני פותח התרד)

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כמות הצבע שיש לא משפיע על כמות הרעש המתקבל,

היא תשפיע רק על מפל המתח של הכבל.

ואיך אנו מציעים לגרד צבע ?

בכל דרך אשר תגרום לו להתגרד....

סכין, מברג, וכו .. (יצירתיות)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...