Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי ניתק את המערכת מהרכב שלו , ורק אז שכח שיש לו דיסקים במחסנית של הצ'יינג'ר שלו ...

מדובר בצ'יינג'ר של KENWOOD KDC-C710 , ישנו גם מכשיר הרדיו טייפ שאליו הצ'יינג'ר היה מחובר .

ניסינו לחבר את הרדיו דיסק למקור מתח בבית ולחבר אליו את הצ'יינג'ר ע"מ לשלוף את המחסנית .

הצ'יינג'ר נדלק ... עשה רעשים מוזרים , כאילו נתקע ( יש דיסק אחד שכאילו נשאר בתוך הקורא שלו )וסרב להכנס חזרה פנימה ולפלוט את המחסנית ...

למישהו יש רעיון מה עושים עם זה ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

זה לא כאילו אלא הדיסק נתקע באמת. אין ברירה אלא לפתוח את הצ'נג'ר ולחלץ את הדיסק(אם אין לך ניסיון קודם אז לא הייתי ממליץ לעשות את זה לבד).

פורסם

תנסה לחבר למצבר של הרכב ואז להוציא את הדיסקים, סביר להניח שהשתמשת באיזשהו שנאי ביתי שמוציא בקושי 1.5 אמפר ולכן לצ'יינג'ר אין כח.

איציק.

פורסם

ישנו דיסק אחד שיצא מהמחסנית ונמצא בתוך המגש עם העינית ... זה שעובר בין התאים במחסנית .

ברגע שמחברים למקור מתח המגש של העינית מנסה לעלות למעלה אך נתקע בגלל הדיסק שנמצא חצי בתוכו וחצי בתוך המחסנית .

Dr. Dre , 2001

פורסם

אביב, יש לי גם 710 (שקניתי מבנדר לפי 70 שנה) מחובר בקיא.דבר איתי ואני אקפוץ אליך.

אם זה לא ילך, גם לי הוא נתקע בזמנו אז פתחתי אותו (המון ברגים קטנטנים) וכשהחזרתי

אותו הייתה לי בעיה קטנה עם קפיצי הייצוב של המנגנון, שהחליטו לא להכנס למקומם.

עברתי בחנות שנקראת אלקטריק סנואו (ע"ש הכלב החמוד של בעל החנות) באזה"ת החדש

ברישון והוא חיבר לי את המנגנון free of charge.

שמעון

MCS 2008

פורסם

טפלתי בבעיה ... הצ'יינג'ר עבר פו"ה , היחידה הוצאה ממנו והצ'ינג'ר חזר לעבוד . :-)

Dr. Dre , 2001

• תוכן חדש...