Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

מהי השיטה הכי טובה לשלוף את ההד יוניט החוצה ?

איך לעשות זאת מבלי לגרום נזק כלשהו , אני יודע שיש מן שני לוחות אלומיניום שאיתם מושכים את היוניט החוצה או משהו כזה.

יש למישהו פתרון בשבילי ?

יום טוב... :smile:

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

"אני יודע שיש מן שני לוחות אלומיניום שאיתם מושכים את היוניט החוצה או משהו כזה."

ויש לך אותם?

פורסם

ואתה חושב שאם היה לי אותם הייתי שואל את השאלה? :roll:

מן הסתם אם שאלתי איך להוציא את ההד יוניט , קל וחומר שאין לי אותם.

תודה לכולם, אשמח לקבל תשובה הוגנת, (לא אין לי את הלוחות אלומיניום, אני מחפש אחר פתרון אחר - חלופי).

אורן - תודה בכל מקרה :razz:

תודה ויום טוב,

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

לגבי הפאנלים של קנווד, אני לקחתי לדוגמא שני סכיני מטבח ישנים , עשויים מברזל ודקים .. והם עושים את אותה העבודה פחות או יותר ..

תדחוף את שני הברזלים למרכז בצדדים, ואז תצמיד אותם ביחד. ואז תמשוך אחורה.

(יש עוד אופציה קצת יותר קשה.. להשתמש בסלוטים שיש למארזים של מחשבים)

יותר קומבינה מזה . לא נראה לי שאפשר לקמבן :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחחח.... אורן איך ידעת ?! :razz:

אני חוזר בי ! כן - יש לי את הלוחות אלומיניום שאיתם מוציאים את ההד-יוניט ! :smile:

מצאתי אותם בתוך הקופסא של ההד יוניט השני ....

עכשיו הבעיה היא שיש שם כנראה כבלים שלא נותנים לי להוציא את היוניט עד הסוף , מה לעשות?

אני מפחד לקרוע שם את הכל אם אני אמשוך יותר חזק... :???:

פורסם

תצטרך נגישות מהצד, סביר להניח שתהייה לך נגישות מהתא כפפות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין לי אפשרות כזו.

תגידו , אין אפשרות לחבר כבל RCA ישר לרמקול במקום שאני אתחיל לפרק שם את כל האוטו ולהחליף את הכבלי RCA לרגילים על מנת לפרק את המגבר מהאוטו ?

פורסם

RCA מעביר PREAMP, תוכל לחבר אותו רק למגבר.

לא לרמקול.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מתחת או מעל לרדיו ( בד"כ מתחת) יש מגירה קטנה.

הוצא את הפנל של הרדיו, ולאחר מכן את המסגרת החיצונית שלו (במשיכה עדינה הצידה והחוצה)

ואז שלוף את המגירה, ותוכל לשחק שם כרצונך

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אי אפשר ב-PASSAT לשלוף את המיגרה הקטנה שמתחת לרדיו המגירה מחוברת לכל הפנל הקידמי. עדיף שתלך למתקין לשלוף את הרדיו רובם לא יגבו על זה כסף.

פורסם
אי אפשר ב-PASSAT לשלוף את המיגרה הקטנה שמתחת לרדיו המגירה מחוברת לכל הפנל הקידמי. עדיף שתלך למתקין לשלוף את הרדיו רובם לא יגבו על זה כסף.

מדובר בפאסאט, אני שלפתי כשהיה צריך.

ד"א: זה בדיוק כמו בסקודה אוקטביה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...