פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר בדגם ה4 דלתות הסטנדרט ואני פשוט לא יודע איזה לקנות 6 אינצ' או 6 וחצי או שפחות אם קיים בכלל מישהו בעל רכב כזה ויכול לעזור לי? ואולי גם להמליץ לי על רמקול מסויים?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 1 תגובות
- 713 צפיות
מה ההבדל בין הדגמים 760 7650 ו7600 של פיוניר??? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן לקנות פלטת MDF כולם פה אומרים לך לנגריות . חיפשתי ולא מצאתי נגריה שמוכרת פלטות עץ ! מי שיוכל לעזור לי למצוא אחת אני יודע לו מאוד ! וצריכים להיות כאן כמה כאלה לפחות שיודעים , לפי הבניות שלכם ! אזור המרכז ! כ"ס , פ"ת וראש העין
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם בקרוב יש לי יומולדת ואני מתכנן להחליף את הרדיו טייפ (הרדיו דיסק הקודם התקלקל). יש לכם המלצתו לרדיו דיסקים של פיוניר, קנווד, או סוני עם כמובן MP3 התקציב הוא בין 1200 ל 1800 ש''ח. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 2 תגובות
- 731 צפיות
שלום חברים ושבת שלום לכולם! שאלה לי אליכם והיא---האם ניתן להשיג עוד קומפוננט מורל מילניום??? איפה אם כן.... תודה מראש. נ.ב האם מורל פולס לא מוצלח כמו המילניום??? קובי.
- 2 תגובות
- 847 צפיות
מה עדיף לקחת ?! הגברה לאנזר וייב 420 (800w 4*100 rms )
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
pionner 305c חדש 800w בסאב של סרווין ואגה לא חדש ואני לא יודע את הדגם רק שהוא "12?
- 4 תגובות
- 958 צפיות
(כפי שאתם מבינים, המערכת עבור חבר שלי, ואשמח אם תיתנו תשובות כאילו הייתם עונים לו, אם יש שאלות בנוגע למשהו, זה יעבור דרכי כמובן ..) שלום אני רוצה התייעצות לגבי מוצרים, ההצעה המדוברת: רמקולים קדמיים: mb-quart dsd-216 רמקולים אחוריים: mb-quart dtc-169 קיט כוח: power acoustik כבלים: r.c.a 80a מגבר: Power acustik LT 960/4 רדיו דיסק: cdx-f5700 נאמר שהעלות המשוערת של המוצרים הללו כולל התקנה, הוא 5 וחצי אלף שח. אך לאחר ההנחה, הינו עומד על 3700. אם יש לכם מושג מהיכן ניתן להשיג את המוצרים הללו, במחירים זולים יותר, ואם לא, והמחירים המקוריים אכן גבוהים יותר, אשמח לשמוע את דעתכם. ואם יש באפשרותכם לתת הצעות טובות יותר, של רכיבים מומל…
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פונטו 1997 ... עכשיו מי שמכיר .. יודע שאין בניה לרמקולים מקדימה .. אז יש רמקולים קטנים על הדשבורד .. אני רוצה להחליף אותם .. אבל אני לא יודע מה הגודל שלהם בדיוק 3.5" .. או 4" .. והאם 4" יכנס שם ?? ואיזה רמקולים כדאי לשים שם (ללא הגברה חיצונית) .. שישמעו טוב .. ?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 34 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי , אני אוטוטו קונה רכב חדש. (פיאסטה 94 , אם זה משנה משהו) אני מחפש מערכת לאוטו , אני לא מטורף על סאונד... ואני לא צריך משהו באלפי שקלים. אני גם לא אוהב באס חזק מידי שיפרק לי את הפ יסאטה , ככה שלא צריך סאב. והאמת שיש לי כאן 2 של סאס בזוקה , ואני בכלל לא מתכוון לחבר אותם. בעיקרון , חשבתי על רמקולים אחוריים 6\9 של פיוניר ,אלה : http://www.audionet.co.il/details.asp?id=490&lead_id=&look= המחיר שלהם ממש זול , 385 שקל. זה הדגם הכי טוב מהסדרה הזאת אני חושב. ורמקולים קידמיים , רגילים (אם אפשר להכניס קומפוננט אז למה לא) גם כן של פיוניר , 140-200 וואט. מערכת , לא חשוב לי mp3 , רק שיהיה משהו עם עוצמה אני לא יודע אם בתקציב יכנס מגבר אפילו הפש…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 3 תגובות
- 771 צפיות
שלום חברים !!! אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה גודל הרמקולים שנכנסים בדלתות הקדמיות של פיז'ו 106 (XSI). אני לא יכול לבדוק כיוון שאני מקבל את הרכב רק ביום שני,ואני צריך ביום ראשון לקחת סט קומפוננט. בתודה.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב , רציתי את עזרתכם לשיפור המערכת אצלי באוטו. קניתי את האוטו רק השבוע מאדם די מבוגר שלא ממש השקיע שם בסאונד. מה שכן יש זה רדיו דיסק של פיוניר מדגם יחסית ישן 45X4 ללא MP3 . השאלה המטרידה אותי ביותר האם ניתן לדעתכם להחליף רדיו כזה באחד שהוא MP3 נניח מדגם 460 / 560 ולקבל זיכוי על שלי.. האם ישנן חנויות שיסכימו למהלך כזה. אני לא אחליף אותו בכל מחיר , בשביל זיכוי של 200 שקל אני אשאיר אותו בבית למכירה של הרכב בעתיד.. שאלה שנייה - לגבי רמקולים. יש באוטו 2 רמקולים קדמיים בלבד מקוריים של הרכב מי שמכיר. הרכב מודל 2000 . שמתי לב שיש גם בדלתות האחוריים 2 מקומות לרמקולים נוספים. האם כדאי לדחוף שם רמקולים ואיזה מידה של רמקולים ? אני מעדיף להרכיב שם מאשר…
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי אמור לקבל עוד מעט פורד קונקט מהחברה ! התיכנון שלי הוא קומפוננט וסאב ! השאלה שלי היא איך ישמע סאב ( 12) בכזה תא מטען ענק ? ישמע טוב יותר מאוטו משפחתי ממוצע ? פחות טוב ? תודה מראש על העזרה !
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום התקציב שלי בין 1500-2000 ש"ח ואני רוצה לקנות קומפוננט קדמי+רמקולים 6*9 אחוריים רוצה המלצות.... המערכת המדוברת היא פיוניר 760 תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת GIMELY, -
- 39 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה דעתכם על הרדיודיסקים Mp3 של Blaupunkt ושל Jensen? איכותיים? יש איתם בעיות? איזה קומפוננט ומגבר אתם ממליצים להוסיף לPioneer 6980?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
תיקון טוויטר 1 2
מאת QuickSilver- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יום בהיר אחד הפסיק לעבוד לי אחד הטוויטרים ... החשד שהוא נשרף , האם אפשר לתקן אותו ? יש המלצות לבעלי מקצוע טובים בתחום ?
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי קנה אוטו חדש, יש בו שני קומפוננטים, קדימה ואחורה. אין לי מושג איזה. יש דרך לדעת? ולשאלה קצת אחרת- כמה יעלו לי מגבר וסאב, ברמה בינונית? (להתפשר קצת על איכות, כדי לחסוך במחיר)
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 826 צפיות
הרבה זמן לא ביקרתי בפורום (כן כן.. צבא !!) ועכשיו אני רואה השתנה קצת.. אז לאן נעלם ה- "קניה ומכירה אודיו" ?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
Pioneer TSA6990 400watt http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12943 Kenwood KFC6989IE 280watt http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12695 איזה מהרמקולים נציל יותר בלי מגבר??. איזה מהרמקולים נציל יותר עם מגבר? ומה ההבדל בינהם....? בקייצר מה הבחירה שלכם מה כדאי לקנות......
- 2 תגובות
- 871 צפיות
למורל דוטק,מה עדיף? תודה.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
השאלה היא,אם אני ישים מאחורה קומפוננט מורל דוטק זה יוריד מהאיכות,או שעדיף להשאר עם הקדמיים בלבד? תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה אני חדש פה בפורום אין לי עדיין מכונית ורשיון כל זה יהיה אחרי החופש הגדול אני רק בן 16 וחודשיים ויש לי שאלה ראיתי ששמים סאבוופרים הפוך ,זאת אומרת עם המגנט מחוץ לתיבה העם יש הבדל בצליל או משהו או שסתם שמים את זה ליופי ?
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכל מי שיש מערכת לרוץ! לכוון אותה שמה פשוט ההבדל הוא בלתי נתפס אני מרגיש שהייתי מקודם עם טרנזיזטור ועכשיו אני עם מערכת קולנוע ביתית תודה רבה לעופר (קיקר) ,לימד אותי כמה דברים שלא ידעתי והיחס שלו מעל ומעבר. מאוד מאוד מאוד מומלץ למי שרוצה באמת להנות ממוזיקה באוטו
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב, לאחרונה רכשנו (המשפחה) רכב חדש והחלטתי (by the power invested in me כדמות המפונקת במשפחה) שהגיע הזמן לרכוש גם רדיו דיסק MP3 לרכב, במקום הרדיו-טייפ שהגיע עמו. עברתי וחקרתי ומצאתי כמה דגמים שנראים לי סבירים מבחינת מאפייניהם ומחירם (טווח המחיר הרצוי הוא בין 700-850 ש"ח), כגון ה-JVC KG400 וה-Blaupunkt MP34, לכן קודם כל אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שיש לו אחד מהמוצרים הנ"ל ומוכן לחוות דעה עליהם (איך האיכות [לא רק סאונד, אלא גם איכות הבניה]? עד כמה הוא נוח להפעלה?). בנוסף, אם יש לכם הצעות לנגנים נוספים בטווח המחיר שציינתי לעיל, אשמח לשמוע אותן. ככלל, שני הפיצ'רים החשובים ביותר עבורי הם תמיכה בריבוי תיקיות ויכולת קריאה (והצגה, כמובן) של תגי ה-ID3 של הקבצים, לכן כל …
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 36 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אומנם זה פורום של קאר אודיו, אך יש בינינו אנשים שמעוניינים שהלאפטופ שלהם יהווה חלק בכך. (כן..כן, עדיין הלאפטופ לא מותקן ) בכל אופן, הצעד הבא שלי הוא לרכוש כרטיס קול חיצוני ללאפטופ, רציתי לציין שמדובר בלאפטופ עם כניסות USB 2.0 ו FIREWIRE הייעוד של הכרטיס קול, שיאפשר חיבור של 5 רמקולים בשידור אנאלוגי בלבד. מעבר לזה, אין לי הרבה בקשות ממנו .. חוץ מזה שיהיה לו LINE IN ברמה "בריאה" .. העלות של CREATIVE AUDIGY 2 NX בלמיר מחשבים, עומדת על בערך 740 שח. הנה קישור: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1829 הידע שלי בכרטיסי קול שואף לאפס, ולכן אינני בקיא במיוחד במפרט ואינני יודע מה ההשלכות לעומת כרטיסים "טובים" יותר .. אין לי בעיה לתת תקצי…
חוברת תיפעול
מאת ophir28- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג חוברת הפעלה למערכת שמע של קנווד לרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת ophir28, -
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות סט קומפוננט טוב של חברת מורל . אז איזה מי שני אלה יותר טוב? חשוב SQ (ולא לעגיד לי לקנות מורל דוטק , כי אין לי 1000 שייח לקומפננט.) תודה !
הודעה אחרונה מאת yoav b, -
- 3 תגובות
- 952 צפיות
מישהו בבקשה יכול להביא לי את הכתובת של סאונדFX? ואם אפשר מספר טלפון ?? ומישהו יודע כמה עולה אצלהם הדוטק???
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 38 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אבל יש לי שאלה... מאיפה משיגים את הצינור שמכניסית לתוך התיבה של הסאב וופר? הכוונה לצינור שממנו משתחרר האויר בתיבה מסוג Ported
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 988 צפיות
שלום, חבר שלי רוצה להרכיב רמקולים בדלתות מקדימה, יש לו סוזוקי בלאנו 98, ואנחנו מעוניינים לדעת איזה גודל רמקול צריך שם, תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אור .ס.,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- פיני חד
- zaf
- amosbmw
- ron_man
- סער87
- פריג'י
- טויוטה סופרה
- Satori
- srool
- שחר 1
- Pavlik