Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל יש לי שאלה... מאיפה משיגים את הצינור שמכניסית לתוך התיבה של הסאב וופר?

הכוונה לצינור שממנו משתחרר האויר בתיבה מסוג Ported

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהקשר לנושא ברצוני לשאול על השוני בין אם משתמשים בצינורות PVC בעבודה ביתית או שקונים פירים מהיצרן שניבנו במיוחד לשימוש הנ"ל ,האם ישנו הבדל ממשי שמתבטא באופן מורגש ,ואם כן מהו?

תודה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם אתה הולך לקנות מטופ סאונד תתמקח איתו על מחירים, כי הבנאדם לוקח מחירים מופרזים.

ברור שעל צינור קטן זה לא יהיה כנראה הבדל משמעותי אבל אם אתה מתכנן לקנות עוד דברים שים לב למחירים שהוא אומר לך

פורסם
בהקשר לנושא ברצוני לשאול על השוני בין אם משתמשים בצינורות PVC בעבודה ביתית או שקונים פירים מהיצרן שניבנו במיוחד לשימוש הנ"ל ,האם ישנו הבדל ממשי שמתבטא באופן מורגש ,ואם כן מהו?

תודה!

אם מדובר באותו הגודל של צינור (דהיינו קוטר ואורך) לא, אין הבדל.

לעיתים ממליצים על פורט מוכן כי הוא מעוגל מעט בקצה (לביטול "מערבולות) אבל ניתן לשייף את

צינור ה PVC אם מתעקשים.

בסך הכל - צינור, זה צינור, זה צינור...

פורסם

שהתכוונת "לעגל צינור" השאלה שנובעת היא : מאיזה צד בידיוק מדובר ?? -מהצד שניכנס לתוך התיבה או מהצד החיצוני מהתיבה?..ואיזה סוג של שיוף לתת מעוגל [שפת הקפה] או חד משני צידיו [שפת זרימה]?

פורסם

אני לא יודע מה עם רוב החבר"ה פה, לא מצאתי פיר מוכן של יותר מ10-15 ס"מ , ואתם ?

בכל אופן, בשביל הפיוניר שלי לדוגמא, עם שימוש בפיר כזה עם התיבה שלו, זה לא שילוב מנצח .. לפחות לא עבורי ...

בשורה התחתונה, אם אתה מתכנן תיבה כמו שצריך, ומעוניין בפורט בעל אורך מסויים, עם גימור יפה, לא נראה לי שיהיה מנוס משימוש של "קצה פיר מוכן" ו"גוף של צינור PVC"... אני עשיתי שילוב שכזה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ואם בפורטים עסקינן... יש לי אסטרה GSI והבאגז דיי גדול...

התבצר לו שם סאב 12 של מאק אודיו , חשבתי... אולי כדאי להוסיף פורט ב"לוח" העץ האחורי?

שהבאגז ישמש כ-תיבת תהודה נוספת , האם יעיל או שיגרום לבאסים מעוותים ובהמיים?

יש לציין שאני לא סובל ממחסור בתדרים הנמוכים...:multi: אך תמיד כדאי עוד... :loco:

:screwy:
פורסם

לא הבנתי איזה סוג התקנה יש לך בבאגז ?

הבאגז שלך כבר ככה משמש כתור "תיבה", תערוך חיפוש בנושא CABIN GAIN, איל נתן הסברים בפורטים בנושא.

לגבי התדרים הנמוכים, אם הסאב שלך כרגע ללא פורט, אז כרגע הוא יותר מתמקד בתדרים הנמוכים, בדרך כלל כששמים לו פורט, מכוונים אותו טיפה יותר גבוה, (או הרבה), וכך הוא "מנגן חזק יותר" אך לרוב האנשים זה נחשב ללא מדוייק מספיק, או לא מספיק חזק..

עיניין של תמורה לעומת העדפה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לא הבנתי איזה סוג התקנה יש לך בבאגז ?

הבאגז שלך כבר ככה משמש כתור "תיבה", תערוך חיפוש בנושא CABIN GAIN, איל נתן הסברים בפורטים בנושא.

לגבי התדרים הנמוכים, אם הסאב שלך כרגע ללא פורט, אז כרגע הוא יותר מתמקד בתדרים הנמוכים, בדרך כלל כששמים לו פורט, מכוונים אותו טיפה יותר גבוה, (או הרבה), וכך הוא "מנגן חזק יותר" אך לרוב האנשים זה נחשב ללא מדוייק מספיק, או לא מספיק חזק..

עיניין של תמורה לעומת העדפה..

התקנה רגילה - סאב שיושב בתוך תיבה עם פורט , ברור שהבאגז כבר משמש כתיבת תהודה אך הכוונה

בנוסף...

:screwy:
פורסם
אם מדובר באותו הגודל של צינור (דהיינו קוטר ואורך) לא, אין הבדל.

לעיתים ממליצים על פורט מוכן כי הוא מעוגל מעט בקצה (לביטול "מערבולות) אבל ניתן לשייף את

צינור ה PVC אם מתעקשים.

בסך הכל - צינור, זה צינור, זה צינור...

שהתכוונת "לעגל צינור" השאלה שנובעת היא : מאיזה צד בידיוק מדובר ?? -מהצד שניכנס לתוך התיבה או מהצד החיצוני מהתיבה?..ואיזה סוג של שיוף לתת מעוגל [שפת הקפה] או חד משני צידיו [שפת זרימה]?

• תוכן חדש...