Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא,אם אני ישים מאחורה קומפוננט מורל דוטק זה יוריד מהאיכות,או שעדיף להשאר עם הקדמיים בלבד?

תודה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו באמת כבר דובר על כך מלא פעמים אין צורך ברמקולים מאחורה.

עם אתה בכל זאת מתעקש תקנה איזה 6*9 ותחתוך אותם אם קבל (במקרא שיש לך סאב).

פורסם

זה לא תמיד נכון לכול אחד מהאנשים ודבר אחד בטוח זה ממש לא נכון למי שיושב מאחורה

אם מעניין אותך שכולם ישמעו יפה ולא רק אתה אתה יכול לשים רמקולים אחוריים שלא חייבים להיות מוגברים תכווון אותם בצורה שלא יפריעו לסאונד מקדימה ויסיפו קצת צליל למי שיושב מאחורה

פורסם
זה לא תמיד נכון לכול אחד מהאנשים ודבר אחד בטוח זה ממש לא נכון למי שיושב מאחורה

אם מעניין אותך שכולם ישמעו יפה ולא רק אתה אתה יכול לשים רמקולים אחוריים שלא חייבים להיות מוגברים תכווון אותם בצורה שלא יפריעו לסאונד מקדימה ויסיפו קצת צליל למי שיושב מאחורה

אני אפילו לא יגיב על השטות הזו.

את הסט שומעים גם מאחורה שלא לדבר על הבאס, ואם כבר 6*9 אז בהחלט לחתוך אותם כמו שאמרתי, רצוי מעל 160-220 לאיכות מירבית.

פורסם
נו באמת כבר דובר על כך מלא פעמים אין צורך ברמקולים מאחורה.

עם אתה בכל זאת מתעקש תקנה איזה 6*9 ותחתוך אותם אם קבל (במקרא שיש לך סאב).

אתה מדבר באופן חובבני.

יש צורך ברמקולים אחוריים מהרבה סיבות אין לך מושג מה הם ולימדו אותך שהכי טוב זה רק קדמיים

בגלל זה אתה שולל את המצב.

ולהגיד לבן אדם לחבר קבל בלי שום מידע למי מי מו מה ואיך זה לא מקצועי מצדך.

ועוד עם קבל? חיתוך פסיבי?!. לא ברמה. זה עושים במקרה שיש מחסור בשקלים ולא קונים קרוס אובר.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

טוב אתה תלך ותקנה קרוס במיוחד, לא לימדו אותי כלום לגבי רמקולים אחוריים ובאמת שבד"כ לא צריך אותם ולא ממש נכון לשמוע כך כשיש סאב.

ורק כדי שתהיה רגוע לי יש רמקולים אחוריים.

פורסם

אני יודע ובטוח שאם רוצים מערכת SQ נטו כמו של אייל דוגמא ומערכת שבאמת מתוכננת לשחזר את הצליל בצורה מדוייקת אז אין סיבה שיהיה מעל סט קומפוננט

אבל במקרה של שמיעה נורמאלית בכול חלקי הרכב אין סיבה לא להוסיף אחוריים

תחשוב אחוריים עם כיוון טוב לא ישפיעו על הסאונד מקדימה...

( לפחות לא ברמות שנשמעות באוזן - ואם כבר זה יכול להיות גם לטובה )

אם מעניין אותך איך באמת שומעים ברכב ולא איך המקרופון של המדידה קולט מקדימה אז אין סיבה לא לתת גם למי שיושב מאחורה קצת צליל...

פורסם

]אייל במקרה הזה אתה טועה

דווקא במצב הזה יש לי הרבה נסיון

עשיתי הרבה מאוד בדיקות אם זה תאמין לי

זה מה שאני אהבתי

כנראה במקרה הזה הטעם שלי שונה מהרוב

פורסם

הטעם שלך לא שונה מהרוב, הרוב לא נחשפים למערכת שיש בה רק סט קדמי. בכל מקרה אכן טעיתי, אני דיברתי על מערכות SQ וראיתי שאתה לא דיברת על מערכות כאלו (ככה זה כשעסוקים במחיקת ציטוטים מיותרים ;) ).

פורסם

אתה לא אוהב במה אחורית כי אין דבר כזה......סתם צוחק אחי.

למה אנשים עדיין מתווכחים על טעם אני לא מבין,אם מתן החליט שזה מה שהוא אוהב אז סבבה....

אצלי אני דווקא נופל בין הכסאות,כי ברכב שלי אני לא יכול בלי האחוריים וברכב השני של ההורים אני לא יכול עם אחוריים

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...