Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, אתה טועה.

בעבר, גם אני חשבתי כמוך (לא לגבי פיוניר אלא חברות אחרות)

יש את הדבר שנקרא: תמורה-מול-מחיר.

דהיינו: מה המוצר נותן- לעומת מחירו. וכך בכל קטגוריה של מחיר.

לדוגמא, את הסאונד של המגברים של ימאהה, אני לא סובל. לא בכל המגברים הוא אותו הסאונד, אך החברה שומרת על "אופי" סאונד מסוים. יחד עם זה, יש להם המון פיצ'רים, החברה אמינה מאד, ועוד ועוד.. לעומת זה המגברים של דנון, הרבה יותר מוזיקליים (לדעתי) מהימאהה, אך עם זאת ברמות העממיות, עם פחות פיצ'רים.

אז הימאהה זבל? ממש לא. יש אנשים שהסאונד שלהם ממש מתאים להם, והשילוב של עיצוב ופיצ'רים

עושה עבור אנשים את הקניה להרבה יותר כדאית.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רן, אין לי בעיה שתגיד שלרוב הפורום יש פיוניר

וגם אין לי בעיה שתגיד שפיוניר נותנים תמורה טובה למחיר שלהם.

אבל לבוא ולהגיד, שיש קשר בין העובדה שלרוב הפורום יש מוצר מסויים, לבין זה שזה הופך אותו למוצר שנותן תמורה טובה.. אז זה לא נכון, כל משפט לחוד...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
רן, אתה מדבר שטויות במיץ. בלאופונקט זה זבל?

תחת התקציב הזה, לא תביא אף פיוניר שנשמע טוב יותר מבלאופונקט.

בתקציב הזה, הייתי לוקח בחשבון גם את הפנסוניק. שגם הוא טוחן את הפיוניר עד דק.

בג'נסן, אני לא הייתי נוגע.

שלומי

בוקר טוב ,

מסכים עם שלומי ב-100%.

לא תצליח להביא פיוניר (בכל תקציב) שנשמע כמו בלאופונקט או פנסוניק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ובכל זאת לרוב אנשי הפורום יש פיונייר ואני חושב שזה לא סתם ופיונייר נותניים תמורה טובה למחירם לפחות לדעתי.

בזה אתה צודק. פיוניר נותנים תמורה טובה למחירם, אך יש טובים מהם. מבחינה של אמינות, גם אני חושב שלר"ד של פיוניר אין מתחרים. אך מבחינה מוזיקלית (לדעתי) הם לא יותר מבינוניים. (ברמה העממית).

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

חבר שלי קנה רדיו דיסק של בלאונקפוט חדש שהיתקלקל לו אחרי יומיים!:? אבל זה לא אומר שהם לא טובים זה הניסיון שיש לי איתם!

אני חושב שבלאונקפוט ופסנסוניק לא עולים על פיוניר בכלל הם באותה רמה ולא מעלה עם כול הכבוד שיש להם!

פיוניר חברה אמינה ואיכותית כמו כן גם JVC חברה מצויינת!

לדעתי אתה יכול לימצוא רדיו דיסק משומש טוב יותר בדרישות מ4600 ...

מתן, אתה צודק שהוא לא צריך רדיו דיסק יותר משוכלל עכשיו אבל למה לו לא ליקנות אחד יד שנייה משוכלל כבר ולחסוך כסף בעתיד מתי שהוא ירצה לשדרג אותו על חשבון דברים אחרי...אז עדיף עכשיו יד שנייה(כמובן אם מדובר במציאה טובה ודגם וחברה טובים)...

רדיו דיסקים של פיוניר מצויינים גם יד שנייה !

פורסם

וגם אל אמירה שהם יותר איכותית קיצונית קצת לדעתי!..הם כולם באותו איכות! יש כמובן הבדל בחיתוך וכו'

אמינות ויכולת קריאת דיסקים אצל פיוניר ממש מצויינת(יש לי דיסקים באותו עם שריטות שלא יאמנו והפיוניר שלי אוכל אותם בלי בעיות!)

עוד רציתי לציין מיקרה שקרה לי

לחבר שלי היה מכשיר של קנווד מאוד נחמד ו"איכותי" ויש לו מערכת מלא(רמקולים,סאב,מגבר) והוא כול הזמן התלונן שהמערכת "גוססת"

אחרי זמן מה הוא החליף לפיוניר 4600MP ופיתאום המערכת באוטו חזרה מהמתים והתחילה לעבודה ...צלילים גבוהים,נמוכים וכו!

ועכשיו אחרי שגנבו לו את הפיוניר הוא החזיר את הרדיו דיסק של קנווד ואחרי יום היתקלקלה לו העיניית!

פורסם
מתן, אתה צודק שהוא לא צריך רדיו דיסק יותר משוכלל עכשיו אבל למה לו לא ליקנות אחד יד שנייה משוכלל כבר ולחסוך כסף בעתיד מתי שהוא ירצה לשדרג אותו על חשבון דברים אחרי...אז עדיף עכשיו יד שנייה(כמובן אם מדובר במציאה טובה ודגם וחברה טובים)...

רדיו דיסקים של פיוניר מצויינים גם יד שנייה !

אין ספק שפיונר טובים גם כיד שניה

אבל לפי מה שנראה לי הבנאדם הזה ( עם כול הכבודלו ) לא ירגיש הבדל בין פיונר 4600 לבין פיונר 7600 ( חוץ מהתצוגות)

אז אין סיבה לרכוש רדיו דיסק יד שניה

פורסם

אדי לדעתי חבר שלך נפל על מוצר פגום או משהו, לחבר שלי יש בלאופאנקט MP3000 דגם מאוד נפוץ ויש לו מסך גדול שזה ממש נוח והוא מכשיר איכותי,הוא אצלו אני חושב כמעט שנה ובחיר שלו אני חושב שהוא נותן תמורה מצויינת,עולה בערך 700-800 שקל

פורסם

מתן, יש הבדל בין ה4600 ל7500 גם בתצוגה וגם אפשריות חיתוך וכיוון!רועי,אמרתי שזה היה הניסיון שלי איתם אני גם צינתי שזה לא אומר שהם לא טובים!

• תוכן חדש...