Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן אני לא רואה סיבה להיתלהב מרדיודיסק, לא נראה לי שלבנאדם יש דרישות גבוהות יותר מידי ואם להשוות בין הדגם הזה לפיוניר 4600 היתרון שלו הוא שיש לו מסך גדול ונוח לשימוש בתיקיות וMP3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ופה אתה טועה שוב!

למה לא יעזרו לו?!

בטח שיעזרו ויעשו לו סדר במערכת! וגם יהיו אופציה מצויינת לשידרוג המערכת בלי היתקדמות לרדיו דיסק טוב יותר כי כבר יש לו אחד טוב!

קח אותי לדוגמה קיבלתי לפני שנה ו8חודשיים את הרדיו דיסק של פיוניר 6400R עם מלאה אפשריות כיוון ועוד דברים טובים ....באותה תקופה לא ידעתי כימעת דבר על מערכות אבל למדתי לתפעול ולכוון מערכת בעזרתו אחרי שנה וחצי החלפתי כבר 2 מערכות(סאב רמקולים מגבר) ולא את הרדיו דיסק כי יש לו את הדרישות שכול אחד דורש גם להווה וגם לעתיד הקרוב והרחוק!

שלומי, הרדיו דיסקים שאנחנו מדברים עליהם ניבדלים אחר מן השני בהבדלים ממש זניכים ואין אנו יכולים להגיד שיש הבדלים ענקיים בניהם...אנחנו לא משווים מכשיר של נקאמיצ'י לפיוניר אלה רדיו דיסק באותה קלאסה!

פורסם

בין ה 6400 ל 4600 ישנם הבדלים שמיעים. ולדעתך זה זניח.

ישנם אנשים ששמים דגש על מה שבעיניך זניח.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני הבאתי דוגמה לא השוותי ובחיים לא אמרתי שההבדל זניח להפך ההבדל ממש משמעותי בין ה4600 ל7500 ולא בין ה6400!

אם להשוות את ה6400 אז כבר ל7400או 7500!

פורסם
מתן אני לא רואה סיבה להיתלהב מרדיודיסק, לא נראה לי שלבנאדם יש דרישות גבוהות יותר מידי ואם להשוות בין הדגם הזה לפיוניר 4600 היתרון שלו הוא שיש לו מסך גדול ונוח לשימוש בתיקיות וMP3
רועי מה אתה רוצה ממני ?

אני לפני שניה אמרתי שאין סיבה להתלהב מהרדיו דיסק אז שיקח 4600

והדגשתי כמה פעמים שיש לבנאדם דרישות גבוהות

פורסם

כדי לו לחפש רדיו דיסק יד שנייה טוב יותר מ4600!

בגלל שקיים מצב לשידרוג בעתיד!

ועובדה מתן אתה בעצמך דוגמה טובה יש לך עכשיו 4600 כי מתי שקנית אותו הוא היה לפי הדרישות שלך ועכשיו אתה רוצה להישתכלל וליקנות רדיו דיסק יותר טוב שיפעיל יותר יפה את שאר המערכת..תקן אותי אם אני טועה!

אז למה לבן אדם הזה לעשות את אותו מעשה שבסוף הוא ירצה לשדרג ויגיד למה קנית את ה4600 ולא קניתי משהוא טוב יותר ואז לא הייתי צריך לישפוך כסף על רדיו דיסק חדש!

פורסם

אדי הכל עניין של מה הבנאדם דורש מהמערכת, אני מסכים איתך שאם יש לו תוכניות להביא מגברים וסאב אז עדיף להשקיע ברדיודיסק יותר משוכלל אבל אם הוא בסך הכל רוצה רדיודיסק בשביל לחבר ל4 רמקולים אז זה מספיק.

מתן התכוונתי שלבלאופאנקט יש מסך יותר נוח לשימוש לא לפיוניר 4600

פורסם

אני קניתי אותו לא בגלל הסיבה שאמרת

היה לי סיבות אישיות באתו הזמן

אדי אני יגיד לך משהו כזה

אם לפני שנה+ הייתי קונה מכישר בן שנה...הוא היה בן שנתיים היום...גם אם הוא היה MP3 הוא היה חרא.( בתקציב שלי )

ושוב אני לא מזלזל בבנאדם אבל לפי צורת החשיבה שלו הוא לא ממש ואף למעלה בתחום האודיו

( אם אני טועה באמת סליחה )

פורסם

המכשירים עליהם אתם מדברים אינם שואפים לעליונות האודיו לרכב.

הם מכשירים בסיסיים. פותח הת'רד לא מעוניין להשקיע מעבר לתקציב בו נקב.

כך שלדעתי הוויכוח הזה מיותר.

מה דעתכם? אולי נמליץ לו על מכשיר שבתקציב יתן את הטוב ביותר?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...