Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שיש מערכת לרוץ! לכוון אותה שמה

פשוט ההבדל הוא בלתי נתפס

אני מרגיש שהייתי מקודם עם טרנזיזטור :-P ועכשיו אני עם מערכת קולנוע ביתית :-D:-P:-)

תודה רבה לעופר (קיקר) ,לימד אותי כמה דברים שלא ידעתי

והיחס שלו מעל ומעבר.

מאוד מאוד מאוד מומלץ למי שרוצה באמת להנות ממוזיקה באוטו

פורסם

מחזק, ומתגעגע קצת למקום, מקווה לבקר שם בקרוב מאוד מאוד והפעם עם סיבות משלי, עופר, תתכונן.

רועי, צור איתי קשר :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לכל מי שיש מערכת לרוץ! לכוון אותה שמה

פשוט ההבדל הוא בלתי נתפס

אני מרגיש שהייתי מקודם עם טרנזיזטור :-P ועכשיו אני עם מערכת קולנוע ביתית :-D:-P:-)

תודה רבה לעופר (קיקר) ,לימד אותי כמה דברים שלא ידעתי

והיחס שלו מעל ומעבר.

מאוד מאוד מאוד מומלץ למי שרוצה באמת להנות ממוזיקה באוטו

משום מה, גם לי יש בדיוק את אותן המחשבות בראש...

מעניין איך זה שכל מי שיוצא משם אומר בדיוק אותו הדבר...:wink:

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

SHIBBY את הטעייה שלך, אני אשים פה כתור תשובה,

זה פשוט, כשהם מסיימים את השירות שלהם ב SOUNDFX.

הם שולחים אותם לפורום, לבוא ולספר לכולנו איך הם נהנו מהשירות...

אני חושב שאם השירות כל כך טוב, המשתמשים צריכים לדעת לעשות זאת על דעת עצמם, ולא שישדלו אותם ללכת לפורום בשביל להגיב בנושא.

זה דיי מגוחך שכל המשתמשים של הפורום, שהלכו אליהם, צריכים לבוא ולספר לנו על כך... לא יותר פשוט להשים פירסומת ? (SOUNDFX)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמע אני חושב שאני הלקוח הכי גדול של S-FX

ובחיים לא נאמר לי לבוא לפורום ולכתוב

כנ"ל רום

מי שמגיב בפורום זה בדרך כלל לקוחות של חברות אחרות שקיבלו שרות נמוך

ואז הגיעו ל S-FX ונהנו מאד ורוצים

לחלוק עם כולם .

אריאל ורועי ממש לא רושמים על החשבוני "אנא הפץ בפורום"

איזה שטויות

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מאפיטו, אתה יכול לענות בשם עצמך.

אני רק רוצה לראות שהחבר"ה של SOUNDFX רק יבואו לפה, וירמזו שאף פעם לא אמרו לאף אחד לבוא ולפורום.

אני רק מחכה לשניה הזאתי,

והשניה הזאתי לא תבוא, משום שזה נעשה בצורה בוטה,

אני הגבתי עכשיו משום שזה כבר נהייה עיניין דיי מגוחך .. כל התקנה שהם עושים אנחנו צריכים לשמוע עליה פה ?

שישימו פירסומת אחת וגמרנו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, אתה ממש, אבל ממש לא שומע על כל ההתקנות שלהם, כי אם כן הם לא היו יכולים להתקיים...

חוצמזה, אני יכול להגיד, שכל דבר שהם עשו, זהב, ואני אחד שעבר מספיק מתקינים כדי לשפוט, ויש לי אוזן די חדה, אפילו רועי בשלב מסויים קצת לא הבין למה התאכזבתי מהקומפוננטים שהורכבו...

קיצר, תאמין לי, ושיהיה להם לבריאות, יש להם קצת יותר התקנות ממה שעולות לפורום, ואם באמת היו מעלים כל התקנה לפורום, אז הפורום הזה אולי היה נהפך להיות הכי פעיל כאן.

אז, אל תגיד סתם דברים באוויר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מאפיטו, אתה יכול לענות בשם עצמך.

אני רק רוצה לראות שהחבר"ה של SOUNDFX רק יבואו לפה, וירמזו שאף פעם לא אמרו לאף אחד לבוא ולפורום.

אני רק מחכה לשניה הזאתי,

והשניה הזאתי לא תבוא, משום שזה נעשה בצורה בוטה,

אני הגבתי עכשיו משום שזה כבר נהייה עיניין דיי מגוחך .. כל התקנה שהם עושים אנחנו צריכים לשמוע עליה פה ?

שישימו פירסומת אחת וגמרנו.

אני לא נכנס איתך לריב

אבל רק אציין שאצלי היו לפחות 9 התקנות שונות ברכב

ומספר דו ספרתי של סאבים

ודו ספרתי של רמקולים

ומספר חד ספרתי גבוה של מגברים

ועוד התקנות שונות

בחיים לא שמעתי שנאמר למשהו שם לבוא לכתוב בפורום (והייתי שם המון לא רק לצורך התקנות)

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

שי, מה כל כך חורא לך לשמוע על חנות שמצדיקה את הביקורות הטובות עליה...

אני לדוגמא כתבתי את הביקורת שלי על החנות כ"שירות" לציבור הגולשים. אם תחפש טיפה תראה שגם על ההתקנה הקודמת שלי רשמתי ביקורת (גם היא הייתה טובה (שלא בצדק), אבל יחסית להיום בקלות הייתי משנה אותה...).

ושוב כמו שעופר אמר, אם כל מי שעושה שם התקנה היה בא לספר, מצב הפורום לא היה טוב...

נ.ב

גם אני ביליתי שם מספר לא מבוטל של שעות (להערכתי לפחות 10 שעות) בהן כמובן שעברו מספר לא קטן של לקוחות, לא שמעתי לא את רועי ולא את אריאל ולא את עופר (האיש עם הרולר) אפילו רומזים לכיוון הפורום...

אופל קורסה 2003

פורסם

מה קרה קשה לפרגן?!!!

צרות עיניים של אנשים מסויימים בפורום הזה לפעמים מרקיעה שחקים...

חבר'ה,

חמסה חמסה - שלא יפלו לכם העיניים!!!

פורסם

אני מקווה מאוד שדבריי לא הוצאו מהקשרם.

אני לא בא ואומר שהשירות שלהם לא טוב, או שהאנשים לא טובים, ואם מישהו הבין זאת מדבריי, זה לא המצב.

אני אומר במילים פשוטות, אין סיבה שכל בן אדם שני שעושה התקנה אצלהם, יבוא לפורום ויספר לנו על כך.

לחבר"ה שהיו אצלהם, שלא נאמר להם לבוא ולפה ותת פידבאק חיובי, אתם לא צריכים להגיד שלא אמרו לכם.

כי החבר"ה שכן אמרו להם, יודעים .

הביקורת שלי היא כלפיי הצפה חסרת חשיבות\משמעות בגולשים אשר נותנים פידבאק חיובי על החנות.

יש -מלא- מתקינים מאוד מאוד מוצלחים ומאוד מומלצים ומאוד זולים בארץ, שנותנים שירות זהב, וידיים בהתאם.

ואתם לא תפגשו בלקוחות שלהם פה, כל שני וחמישי, -למרות שמספרם כפול, ואף משולש.-

(וכן, אני יודע על מה אני מדבר)

ולכן אני לא מוצא לנכון שהפורום הזה יהפוך להיות פירסומת אחת גדולה, זה לא מוסיף לפורום בכלל..

אם בכל זאת הם רוצים לפרסם, שיעשו זאת בדרכים המקובלת, כי הדרך העוקפת הזאתי כבר חצתה גבולות ...

(ואני מוסיף ואומר, לא מדובר על הלקוחות המרוצים שפשוט הרגישו צורך עז להעיד על טיבם.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק אני ממש לא מסכים איתך. אותם אנשים שהגיעו לסאונד FX הגיעו בעצם מהפורום, באופן טיבעי הם מביעים את שביעות רצונם כאן בפורום הרי לא בכל יום יוצא להם להתקין מערכת סטריאו ועוד להיות מרוצים. אף אחד אגב לא מונע ממישהו אחר לכתוב על מתקין אחר שהוא טוב ומומלץ ואני לא מאמין שמישהו מכוון את הדברים. אם הביקורות ניראות לך מוגזמות אז אולי תדלג על התרד(אני גם עושה את זה בנושאים שלא מעניינים אותי).

פורסם

אלפיין, אתה יודע מה, דברייך מאוד מקובלים עלי.

רק רציתי לציין, שלעיתים דברייך נראים לי חריפים מידי, אולי זה גם תלוי בנושא המדובר.

אך דברייך כרגע מאוד קולעים.

אני רק אציין, שאם נציגות של SOUNDFX, תיכנס לתדר הזה, ותגיד שההשערות שלי, אינן נכונות.

זאת אומרת, ההשערה שהם שולחים את הלקוחות לפה, אינה נכונה.

אין לי שום בעיה למחוק את כל ההודעות שלי , ולתת התנצלות מכל הלב...

(יכול להיות שטעיתי, אבל רק בתנאי שהם באים וכותבים זאת שחור על גבי לבן.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תשמע, ככל שהמודעות להתקנה טובה עולה כך עולים מספר התרדים על התקנות.

ואני יציג את עצמי כדוגמא, התקנתי במקום מסויים. האמת? הייתי מרוצה מאד, הייתי בטוח להכל מעולה!

ואז במקרה יצא לי להגיע לסאונד FX, רק בגלל תזרים מזומנים לא צפוי. אם לא הייתי מגיע לשם הייתי יכול להיות בטוח ב100% שמה שקיבלתי מהמתקין הקודם זה שירות ברמה מאד גבוה עם התקנה ברמה מאד גבוה.

אני ואני בטוח שגם אחרים פשוט מנסים לעזור לאחרים למצוא מתקין איכותי.

ואני הייתי מעדיף שיהיה כאלו "פירסומים" לפני שהלכתי למתקין הראשון.

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...