Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(כפי שאתם מבינים, המערכת עבור חבר שלי, ואשמח אם תיתנו תשובות כאילו הייתם עונים לו, אם יש שאלות בנוגע למשהו, זה יעבור דרכי כמובן ..)

שלום אני רוצה התייעצות לגבי מוצרים,

ההצעה המדוברת:

רמקולים קדמיים: mb-quart dsd-216

רמקולים אחוריים: mb-quart dtc-169

קיט כוח: power acoustik

כבלים: r.c.a 80a

מגבר: Power acustik LT 960/4

רדיו דיסק: cdx-f5700

נאמר שהעלות המשוערת של המוצרים הללו כולל התקנה, הוא 5 וחצי אלף שח.

אך לאחר ההנחה, הינו עומד על 3700.

אם יש לכם מושג מהיכן ניתן להשיג את המוצרים הללו, במחירים זולים יותר, ואם לא, והמחירים המקוריים אכן גבוהים יותר, אשמח לשמוע את דעתכם.

ואם יש באפשרותכם לתת הצעות טובות יותר, של רכיבים מומלצים יותר עם תקציב דומה, אשמח גם כן.

והכי חשוב, שההודעה שתכתבו, תהייה מלאה, ומפורטת, תודה רבה!

אל תשכחו שמשום שזאת הנחה, אין מחיר לכל מוצר..

דרך אגב, ההצעה של "רדיו מונטנה"

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האחוריים האלה של MB קוורט מעולים לפני שקניתי את שלי חשבתי בכיוון של אלה מאוד איכותיים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לדעתי, ככה:

קומפוננטים - מעולים. אך, לא נצילים וצריך להתחשב בזה עם ההגברה.

הרמקולים, עוד לא יצא לי לשמוע.

המגבר, לא יצא לי לשמוע עם הקומפוננטים הנ"ל .

הר"ד, חסר דינמיות, ובעל רגישות לקפיצות דרך. לא הייתי לוקח אותו בחשבון.

המחיר (אחרי הנחה) מחיר טוב.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לאף אחד אין ניסיון עם המגבר הזה ?

ושלומי, איזה פאנל היית ממליץ בתקציב שיכול להחליף את הסוני ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...