Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לכרטיס קול חיצוני.

mikmik
שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תראה, בקשר לחברות יש הרבה חברות מקצועיות כגון M-AUDIO אבל אלה כרטיסים לאולפנים כבר ולחובבי מוזיקה עם מערכות ריציניות, אם אתה רוצה משהו לרכב ברמה גבוהה ה AUDIGY יתן לך מעל ומעבר, ואתה יכול להגדיר לו שיוציא לך אנלוגית 5.1 ערוצים שזה קדמי אחורי סנטר וסאב, אתה יכול לנגן שיר ולהגיד לכרטיס להוציא לך את זה ב DOLBY PRO LOGIC ואז הוא בעצם שם את הדיבור באמצע, מוזיקה ראשית ברמקולים בקדמיים וברמקולים האחוריים את האפקטים (באחוריים שומעים בשניהם אותו הדבר כאילו מונו) והסאב את הנמוכים...

זה הכל, אין לך מה לחפש כ. קול יותר טוב מהאודיג'י...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב בשביל לחסוך הרבה זמן ודיבורים מיותרים (אני פשוט קצת עסוק בהחלפת נורות לו"ש של אימפרזה כרגע), הנה התצורה הטובה ביותר בשבילך:

כרטיס קול שבא כבר עם מחברי RCA

http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=10246

ולאיכות מקסימלית אני מחבר אליו מעבד צליל EPIC - 160

http://www.audiocontrol.com/MobileAudio/Products/InDash/Epic160.html

ואחריו מעבד 3.1

http://www.audiocontrol.com/MobileAudio/Products/InDash/Three1.html

אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה פשוט תחבר לכרטיס קרוס פשוט אך סביר,

בערך 250-500 שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכרטיסים של קריאטיב מעולים אני יכול להגיד את זה באחריות אני לומד איך בנויים הדברים האלה ממש לעומק הקיראטיב מצויינים ויש תוכנות תמיכה שמעבירות מוזיקה של WINAMP למצב 7.1...

אין איתם אף בעיה אצלי בחדר יש לי את הלייב אודיו של קריאטיב כרטיס כמעט בן 5 הוא מוציא לי סאונד כמו שאף כרטיס אחר לא יוציא עובד בלי בעיות ובלי כלום ותאמין לי שעם המערכת בחדר הוא היה צריך להתפרק כבר...

שי שמע לי לך על קריאטיב אני באמת לא ממליץ לך רק מניסיון אני ממליץ לך כי אני לומד איך בוניים כל הכרטיסים האלה על היתרונות של אחד מול האחר ואיך מתגברים על בעיות שנוצרות מטעויות אנוש אני אומר לך באחריות הקריאטיב לוקח הרבה מאוד אחרים..

חוץ מזה אם תרצה יש מעבד סאונד של קריאטיב שמתחבר חיצונית ומעביר את הסאונד במקום משהו אחר שתרצה לקנות נגיד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468

mikmik: אם אתה רוצה שכל הרמקולים ינגנו גם כשהאות הוא רק סטריאו - אז אתה חייב דבר כזה, או כל מיני מכשירים קטנים ומעצבנים נוספים. אם אין לך בעיה שרק 2 רמקולים ינגנו כשהאות הוא סטריאו - אז אתה לא צריך להוסיף שוםדבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

arm123 זה לא פתרון פשוט זה הוצאת כסף

אני אומר לך אני לומד את הדברים האלה עם תוכנה ממש פשוטה הוא יכול לעשות את הכרטיס 7.1 או 5.1 או כל דבר אחר

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד לי אתה רציני...

הכרטיס שהצעתי לו עולה 200 שקל

קרוס פשוט (לנזר X2) עולה 250 שקל

רק הכרטיס שהוא רצה עולה 700 שקל, וההצעה שלי עולה פחות ולדעתי יותר טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, בקשר לחברות יש הרבה חברות מקצועיות כגון M-AUDIO אבל אלה כרטיסים לאולפנים כבר ולחובבי מוזיקה עם מערכות ריציניות, אם אתה רוצה משהו לרכב ברמה גבוהה ה AUDIGY יתן לך מעל ומעבר, ואתה יכול להגדיר לו שיוציא לך אנלוגית 5.1 ערוצים שזה קדמי אחורי סנטר וסאב, אתה יכול לנגן שיר ולהגיד לכרטיס להוציא לך את זה ב DOLBY PRO LOGIC ואז הוא בעצם שם את הדיבור באמצע, מוזיקה ראשית ברמקולים בקדמיים וברמקולים האחוריים את האפקטים (באחוריים שומעים בשניהם אותו הדבר כאילו מונו) והסאב את הנמוכים...

זה הכל, אין לך מה לחפש כ. קול יותר טוב מהאודיג'י...

אני לא מבין גדול בכרטיסים, אך PRO LOGIC זה 3 ערוצים. ונשמע כמו הלייזר דיסק (מישהו זוכר?) של פעם. המצב הזה נותן ערוץ קדמי (סנטר) שני ערוצים קדמיים (סטריאו) ושני אחוריים מהדהדים ברקע במונו. אם כבר, עדיף שזה יהיה פרולוג'יק 2 , כפי שעשה מיודענו רונן מאוטופרט.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקרוס אבל מפצל ל2 או 3 והוא מאוד פשוט המחשב יכול לעשות את זה הרבה יותר איכותי ובקלות...

שי המלצה שלי ובאמת לא סתם תביא את הכרטיס של קריאטיב יש דגם זהב זה הדגם הכי טוב שלהם עד היום לא תתחרט בכלל...

arm123 אצלי בחדר זה עובד כמו שאני אומר והתוכנה מפצלת לי מוזיקה של WINAMP ל5.1 ערוצים אין פגימה באיכות באחריות אני אומר לך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קוראים לתוכנה

creative playcenter

יש עוד תוספות לתוכנה שהם על הדיסק כמו audio hq ועוד...

אפשר להשיג אותה מ:

www.downloads.com

מי שלא מוצא אין לי בעיה להשאיל לו אותה או לצרוב לו עותק..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון לא היתי פה כל סוף השבוע

מצטער מאוד שנתתם תגובות מבלי היכולת שלי להגיב לכם.

אז דבר ראשון , שמח מאוד לשמוע את התשובות של כולכם.

הבעייתיות פה.. שלא ממש הסברתם את עצמכם :| (לאלה שלא יכלו לקלוע, מה הסיבה שאחד טוב מהשני.., אפליקציות..)

צבארי, אתה יכול לפרט, מה המשמעות של די ויותר ?

במה האחרים נחשבים ל"יותר" .. ?

איל, היתי מעוניין שהוא ישמש גם כן למדידות של סיגנל, אך זה איננו היעוד שלו..

אפי אתה לא ממש מסביר את עצמך, אתה רק אומר את דברייך

אם היית יכול לפרט, זה היה מצויין.

בהקשר לכל הויכוחים של החיבור של סטראו שלא ישודר לדוגמא לרמקולים האחוריים,

יש פתרונות כפי ש

MDMA

ציין, וגם יש מספיק פילטרים של אודיו שעורכים את האינפוטס, ועושים המרה למה שתבחר..

אז זה לא בעיה עבורי.

בכל אופן תודה רבה לכל התגובות שלכם, למרות שלא היתה פה הסכמה הדדית, זה לא בהכרח אומר שזה לא עוזר לגבש דיעה

ולדעת מי "המתחרים".. שזה חשוב לכל דבר

החלטתי ללכת על האודיגי 2

מכמה סיבות.. אחת זה חוסר ההתנגדות שלכם.

השניה זה המחיר המצחיק ..

השלישית הדרישות שלי לא גבוהות, אני לא מוצא לנכון שאתכזב.

תודה רבה לכולכם, הזמנתי את האודיגי2, מקווה שאתן עליו חוות דעת כבר בהקדם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכרטיס האודיגי 2יש המון דגמים מה ההבדלים ביניהם ומה ההבדלים בין החיצונים לפנימים, ועל איזה כרטיס אתה ממליץ שנותן תמורה שווה לכסף במחיר טוב (400-800 שקל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

טוב, לאחר זמן מאוד ממושך, אני שמח להגיד שה- CREATIVE AUDIGY 2 NX

נמצא ברשותי.

כמובן האכזבה הראשונית, (באה במפתיע) הכרטיס -צריך- ספק כוח חיצוני. של 5 VOLT.

כניראה אני אקח בטרית צלמים קטנה, ואחבר לה ממיר מתח, ואשתמש בו בתצורה הזאתי במצב של PORTED..

ודרך הרכב בעתיד, כבר נסדר לו משהו ...

לגבי כל הנושא של . אי אפשר לשמוע גם בסטראו, וגם ב 7 ערוצים, (בצורה משתנה, אלה רק על ידי פיצול.)

זה לא נכון.

יש אפשרות לעשות "הדמייה" של STEREO, ואז כל הערוצים, משדרים את הסטראו בצורה זהה.

(L L ' R R ) וכו.

יש בו גם המון אפקטים שלא עברתי עליהם עדיין, ויש לו את הדבר שאני הכי הכי אוהב.

סוג של NORMOLIZER, שעושה התאמה בין ה"DB METER" של השירים המושמעים.

הכרטיס מאוד חמוד, יש לי תחושה שהוא הולך לספק אותי יופי יופי,

דרך אגב לכל אלה שבאמת מעניין אותם האות של הסיגנל, הוא 2VRMS.

יש לו אחלה של שלט, מאוד מפורט. בסך הכל כרטיס חביב מאוד מאוד.

בתקציב הזה אני מאמין שהוא יחסית יקר, אחרי הכל, השימושים שלי הם מינימליים... אך יאללה .. שיהיה.

בשורה התחתונה, אחלה מכשיר, אני מרוצה בסופו של יום. (למרות הבעיה של אספקת החשמל.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...