Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום בהיר אחד הפסיק לעבוד לי אחד הטוויטרים ...

החשד שהוא נשרף , האם אפשר לתקן אותו ?

יש המלצות לבעלי מקצוע טובים בתחום ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לא רק מבחינה כספית , השאלה פה מבחינה מה שתקבל אחרי התיקון...

בכל אופן, לפי דעתי זה לא שווה לתקן אותו ..

אם אתה מעוניין בתיקון בכל זאת, בשל סיבה כזו או אחרת .. אתה מוזמן לפנות לרפי האוזמן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מדובר בטוויטר של ג'נסיס .

למה לא שווה לתקן ... ז"א ... מה יכול להשתנות ? תוכל לבסס את תשובתך ...

יש המלצות אחרות לטוויטרים חדשים וטובים ?

איפה אני יוכל לקנות רק טוויטרים בנפרד ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

האמת שהתיקון יכול לעלות ממש הרבה אבל עדיין חצי מחדש, האיכות לא תיפגע לאחר התיקון, אבל באמת שאין לי מוסג איכן ניתן לתקן טוויטר כזה.

פורסם

תיקנו לי פעם טוויטר, לאחר התיקון השארתי אותו על הדאש, ללא חיבור כל שהו.

אולי הבעיה אצלי היתה בבחור "שתיקן" ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין בטוויטר הרבה מה לתקן, אני מניח שהחליפו את כל הבפנים שלו לכן לא צריכה להיות עם זה בעיה ועדיין טוויטר אחד עולה חצי מחיר משניים.

פורסם

השאלה הנוספת שאתה צריך לשאול את עצמך הוא למה הטוויטר הלך ?... הגברה חזקה מידי ?

אם כן ז"א שאתה צריך טוויטר יותר חזק.. או לכוון את הטרבל יותר נמוך.... אחד מהשניים.

אם אתה לא מתפשר תקנה משהו יותר חזק ואיכותי מהנ"ל.

ממליץ מאוד על טוויטרים של FNQ.. מקבלים אצלי באיזור ה 100 וואט RMS ומחזיקים ממש טוב (למרות שהם מכוונים ל -6DB בקרוס עדיין הם מאוד מאוד חזקים. ועומדים בעומסים.

פורסם

עידן אצלך כל הסט מקבל 100RMS.....הטוויטר לפי דעתי לא יותר מ20 אם תפעיל אותו בנפרד...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
רן אחרי כול השאלות ששלאת באוטופרט אתה לא זוכר שהם אמרו שיש להם מעבדות לתיקון טויטרים ?

אל תשקח דבר אחד, הם מחזיקים חלקי חילוף למוצרים שהם מיבאים.

• תוכן חדש...