פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
עלתה לי בראש שאלה קצת מוזרה.. וכאן זה המקום לשאול אותה. ברכב שלי מותקנים מאחורה וקדימה רמקולים סבירים.. לא משהו בעולה 10 ש"ח בקיוסט ולא משהו שעולה 2000 ש"ח... כשאני מגביר את המערכת לנגיד.. 70 אחוז מהעוצמה הרמקולים מתחילים לזייף מעט... ז"א שיש להם רעשי לוואי. אם אני מתקין מגבר, תיאורתית הוא אמור להגביר במעט [או הרבה] את העוצמת שמע, אבל אז כשמערכת תגיע ל50 אחוז עוצמה לדוגמא, הרמקולים יתחילו לזייף.. לא? או שהם יתחילו לזייף ב70 אחוז אבל ישמעו בהם חזק יותר..?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
רציתי לשאול את דעתכם בקשר למערכת הזאת: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=573 7361478&sspagename=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores הבעיה היא לא המשלוח כי אם היא תירכש היא תישלח לתוך ארה"ב ומשם כבר תגיע לארץ. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ultras_monkeys, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
שלום , יש לי סאב של פיוניר פריימיר 600W בדיוק כמו הדגם הזה : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1651,normal_sales (רק שזה 800W) .. איזה תיבה מתאימה לו .. ואיפה באיזור ירושלים אני יכול לקנות לו תיבה במחיר סביר ? כי כרגע יש לו תיבה קטנה כזאת .. שמוציאה צליל לא טוב לדעתי ...
הודעה אחרונה מאת Punto-55, -
Subwoofer Test 1 2
מאת WarDevil- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם הורדתי מהקאזה כול מיני קבצים שענו לכותרת חיפוש subwoofer test קבצים שמשמיעים צלילים נמוכים מאוד ויש הרבה כאלה השאלה שלי היא האם יש דרך לכווון את הסאב לפי זה מה המטרה של זה בכלל?? דוגמא של שמות למי שלא מוצא THX -Bass Test Very Loud Bass - Phat Subwoofer Test BASS-SubWoofer Test - Big Bass Bass Test - Competition Tester ועוד....
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 2 תגובות
- 829 צפיות
טוב ככה אחרי התלבטויות רבות אני והחבר שלי החלטנו לבנות תיבה לסאב לא משהו מקצועי. רצון יש לנו אבל כל השאר אין. עם מימשהו יכול לעזור לנו אני ממש יודה לו. אגב אנחנו ממש ממש חסרי ידע בזה. יש לי סאב של פיוניר 305C 800W. ועם אפשר לינק למדריך זה יהיה טוב גם ואם אפשר בעיברית?
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
ישנה מן קסטה מיוחדת עם כבל שמתחבר לדיסקמן שבאצם אפשר לחבר את הקסטה לטייפ ולדיסקמן ואז שומעים מהדיסק כאילו שהוא הקסטה.. מישהו יודע איך קוראים לזה,מאיפה אפשר לקנות את המוצר וכמה הוא עולה???
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני רציתי לדעת מה אתם אומרים על כל אחד מהמגברים האלה ומה עדיף יותר מפכינת עוצמה ואיכות! -magnat the rock 800 110X4 RMS -JBL GTO75.4 104XRMS תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
בניה בבגז' 1 2
מאת m.sherling- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לעשות בניה בבגז' ככה שיכנסו שתי סאבים ברכב מסוג 323f, רציתי לשאול אותכם אם אפשרי להשתמש שצידי הבגז' (הברזל עצמו) כחלק מהתיבת התהודה? או שאני צריך לבנות שתי תייבות נפרדות? תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
מחשב לאוטו
מאת knfevg- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 853 צפיות
אהלן חבר'ה. אני מתעניין בבניית מחשב לאוטו שלי. כרגיל התוכניות גדולות (GPS, MP3, DVD ועוד) אז הנה השאלות: 1. אתרים טובים עם מידע? 2. האם יש מוצר מוגמר שפשוט אפשר לקנות אותו ולהתקין? אני לא מחפש BAREBOND שאפשר לשים בבגאז' אלא מחשב שאפשר להכניס למקום של הרדיו דיסק.
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש למישהו מושג, אילו רמקולים באים עם הרכב מהחברה, ומה הגודל? הבנתי שיש שם מקום לקומפוננטים (שתי "רשתות רמקולים" במקומות שונים בדלת - בגדלים מתאימים לקומפוננט). פשוט יש לי כבר Lanzar VB 5.2 ולפי גודל הרשת זה נראה שגודל הרמקול שם הוא אכן 5.25. אני לא רוצה לפתוח את הדלתות סתם, אם כבר לפתוח אז פעם אחת - ולסיים עם הסיפור. תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת טלר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש שלט הגה ל blaupunkt שלי . בינתיים מצאתי רק ב ebay , כאשר הזול ביותר הוא סביב ה 60$ ללא משלוח . האם אלה הם סביבות המחירים של זה ? זה פשוט מחיר מטורף ... תודה רבה למגיבים ולעוזרים .
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
נזק לסאב?!
מאת שי .מ.- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים. שאלה: האם יכול להיגרם נזק לסאב שלחצו על הממברנה שלו כלפי פנים יחסית בעדינות בזמן שהוא לא היה בשימוש?? או לחילופין, הורדתי את הרשת הגנה מהסאב שלי בשביל לצבוע אותה, בינתיים אבא שלי לחץ על הממברנה של הסאב כלפי פנים....עוד לא בדקתי את הסאב כי לא יצא לי אבל סתם בשביל לדעת אם יש מצב??? אתם יודעים, לפעמים דברים שטותיים מציקים (אני לא מבין בזה...).....אז בלי לקטול חבר'ה. תודה רבה, שי.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
המלצות למגבר מונו 1 2
מאת WarDevil- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לקבל ממכם המלצות לגבי מגבר מונו שידחוף סאב של פיוניר TS-W304C שהוא 300RMS כרגע המגבר שמחובר אליו הוא MRV-F504 למי שמכיר V12 לא מספק אותי... אני רוצה לנצל את המקסימום מהסאב והמגבר יהיה על הרמקולים מה הסדר גודל של המחירים של מגברים כאלה... ברמה "בינונית" אחרי הכול פיוניר 300 וואט הייתי רוצה גם לדעת מה המחיר של המגבר הזה crunch 200se ואיך הוא? וגם איך המונו של SPL שנמכר באפ אקס סאונד... תודה ענקית מראש!!
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 1 תגובות
- 896 צפיות
או אם מישהו שמע חוות דעת עליו?
הודעה אחרונה מאת guy_d, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התחדשתי אתמול בקומפוננט של מורל מילניום 5 ואני רוצה להתקין אותו היום. אני מתכוון להתקין בעצמי אבל יש לי כמה שאלות לפני זה. דבר ראשון אני צריך להעביר כבלים מהמגבר שבבגאז לדלתות הקדמיות. אז השאלה היא ההאם אפשר להעביר אותם כול אחד בצד שלו, או שצריך להעביר את שניהם בצד של כבלי ה RCA? ודבר שני זה הקרוס אוברים. איפה לעזעזל לשים אותם? בהתחלה חשבתי לשים אותם בדלתות ליד הרמקולים עצמם אבל אני מפחד שהם יפריעו שם לחלונות או משהו אחר. (תקנו אותי עם אני טועה) אבל רעיון נוסף זה לשים אותם איפשהו בתוך הדש ואז למשוך מהם כבלים עד לרמקולים. מה עדיף?
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי יש מושג איך אני פותח את הדשבורד. והאים אני צריך מתאם כלשהו לאר.סי.איי או שיש כבר. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
CERWIN WEGA
מאת GIMELY- 5 תגובות
- 913 צפיות
התענייתי בקומפוננט של CERWIN WEGA ואמרו לי שהיום החברה מייצרת את המוצרים שלה בסין והמחיר שהם דורשים לא שווה את הכסף ועדיף ללכת על חברה אחרת האם זה נכון???
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 4 תגובות
- 864 צפיות
א. אני רוצה לשמוע המלצות למערכת לאוטו אני רוצה רדיו דיסק מגבר רמקולים אבל מחברה טובה התקציב שלי הוא עד 2000 שח ב. האם כדי לשים סאב, אבל בגלל שהאוטו הוא משפחתי אני יצטרך להוציא אותו מדי פעם האם זה כדי?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 813 צפיות
ערב טוב לכולם, בשעה טובה, רכשתי היום סובארו ג'אסטי, בקרוב מאוד מאוד אני אתחיל את הסטאפ שלי, שיכלול בשלב ראשון: HU - פיוניר פרמייר DEH-P560MP קומפוננט - ככל הנראה רוקפורד P162S, ואם לא זה, אז אחר של רוקפורד. סאב - רוקפורד פאנץ 1124S P1. מגבר - לא לצחוק (יוחלף עוד מעט)-סוליד אודיו 500W. עכשיו, מי שיודע, אז בג'אסטי מורכבים רמקולים 6*4 בדשבורד, ומי שלא יודע, אז עכשיו יודע. הקומפוננט יהיה בגודל 6.5, ואני אצטרך לארגן לו מקום בדלת איכשהו... עכשיו, הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש מישהו שהתנסה ספציפית בדבר, הדלת בנויה בצורה כזו שלמטה יש תא אחסון, נראה שאצטרך להוריד חלק ממנו או את כולו לטובת הרמקולים, השאלה היא האם אין מפריע בדלת עצמה משהו, את זה אני אדע רק לאחר פירו…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כפי שאתם יודעים לפני כשבועים התקנתי את המערכת שלי והיא הוסרה לאחר המפגש בגלל שלא היה ביטוח ועד שאני יברר מה אם הביטוח עכשיו יש בעיה אנני(האוטו של אבא שלי) מבוטחים בביטוח של עובדי מדינה כך שהביטוח(כולל המקיף) יוצא רק כ3800 שקל עד עכשיו אנחנו הינו מבוטחים בחברה שהסכימה לבטח את המערכת לא בסכום גבוה ומספיק אבל סביר. מה שקורה שמשנה הבאה (עוד שבוע) הביטוח מתפצל לשתי חברות לפי סוג הרכב אנחנו עברנו לחברה אחרת(שירביט) ומה שקורה אצלם זה ככה: הפ לא יכולים לבטח שום תוספת של מערכת חוץ מרדיו עד שווי 1500 שזה כלול.וגם הקטע המסריח הוא שבביטוח של הרדיו הכלול לא מחזירים החזר כספי אלה רדיו "בשווי 1500 שקל" והם אומרים שלא צריך להצהיר אל הרדיו שיש לי באוטו ולך תדע איזה רדיו ידחפו לי. …
- 0 תגובות
- 883 צפיות
שלום אני רציתי לדעת מה אתם אומרים על כל אחד מהמגברים האלה ומה עדיף יותר מפכינת עוצמה ואיכות! -magnat the rock 800 110X4 RMS -JBL GTO75.4 104XRMS תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת mac audio, -
איזה מגבר יותר טוב? רוקפורד 301X או JBL.GTO75.5 שניהם עולים משהו כמו 1400שקל
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
חיפוש אחר קרוס
מאת Tweet-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 937 צפיות
חברים יקרים, חבר טוב שלי מתקין מערכת ברכבו, ומחפש לפני תחילת ההתקנה קרוס אקטיבי הוא מחפש קרוס אובר פשוט, אך טוב - סגנון לאנזר (שלדעתי האישית מוצריהם בהחלט שווים את מחירם). הקרוס שהוא מחפש לא צריך לתחום HighPass או LowPass אלא הוא מחפש קרוס של חברה פשוטה שיתחום לו 3 ערוצים לפחות בתדרי BandPass התקציב עומד על 800 ש"ח לערך. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום עכשיו קניתי מבן אדם מגבר של פיוניר הבן אדם אמר לי שהמגבר הוא 1200 וואט המגבר הוא שחור עם כמו פסים כאלה ועל המגבר רשום GM-3400 וליד זה רשום 80Wx4ch עכשיו זה מה שהחשיד אותי שהמגבר הוא לא 1200 וואט באמת... שאלתי בן אדם מה זה אומר ה80 וואט הוא אמר לי שזה מדבר על 80 RMS לכל יציאה אז אם ככה איך אני יכול לבדוק באמת אם המגבר הוא 1200 וואט או שעבדו עלי עריכה: הנה תמונה של המגבר http://i10.ebayimg.com/03/i/03/0e/37/e5_1_b.JPG
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 2 תגובות
- 837 צפיות
Logic PLX44 האם הוא שווה באמת ויוכל להחזיק הכבוד סאב וזוג רמקולים? http://www.webshops.co.il/e-net/product.php?product_kod=51 אשמח לקבל ביקורת מאנשים שקנו או ראו אותו בפעולה
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 5 תגובות
- 881 צפיות
בקישור הבא ניתן למצוא כל מיני אביזרים , ובנוסף הם מוכרים פורטים מוכנים בכל מיני מידות , אצלהם זה נקרא גליל לרמקול ויש להם בכל מיני מידות . http://www.gmcases.com/categ.phtml?start=10&id=60&rv3=9 הגעתי אליהם לאחר שחפשתי פינות לתיבה של הסאב , לדעתי זה יכול להראות יפה ... הנה עוד רעיון לכל מי שרוצה לשכלל קצת את התיבה של הסאב שלו ... http://www.gmcases.com/categ.phtml?id=50&rv3=9
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 1 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכולם... אני רוצה לקנות dvd נשלף של אחת החברות הגדולות בארה"ב. אני מחפש דגמים שיתאימו לעבודה גם בתדרי הרדיו של הארץ, עדיף בלי התערבות של היבואן. אם ידוע לכם על דגם כזה אשמח לדעת... תוודה רבה רבה מראש...
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי רנו מגאן 2 חדשה מליסינג. כרגע מותקן רדיו דיסק קנווד שהליסינג נתן לי ו2 רמקולים שנשמעים זוועה. אני רוצה להחליף את הרמקולים ולהוסיף עוד 2 מאחורה. פתחתי את הכיסוי של הדלת והוצאתי את הרמקולים שהיו, עכשיו הבנתי שיש בעיה עם הדלת שחייבת רמקולים עומק מיוחד שלא יפגעו בחלון. גם קראתי שאם אני ישים רמקולים לא מתאימים אז יכנס מים לדלת ויהיו רעשים. השאלה שלי היא איזה רמקולים כן נכנסים בלי בעיות? חשבתי ללכת על המאגנט BP-2130 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=522&CatCode=83 או על הקלריון http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=364&CatCode=83 תודה
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
- 13 תגובות
- 939 צפיות
בשעה טובה הגיעה אליי קופסא ובה סאב חמוד של Adire מדגם Shiva 4. כעת, צריך לבנות קופסה... הקופסה תהא בנפח של 40 ליטרים. אבל בטרם אגש למלאכת ההרכבה, אני צריך כמה טיפים קטנים - א. סד"ג מחיר רשת הגנה? ב.סד"ג מחירי טרמינלים? לגבי מקומות - אני די בכיוון של רכישה בשדרות הר-ציון בת"א... אם מישהו יודע מחירים של חנויות אחרות (אוטוס חיפה בעיקר - כי יוצא לי להיות שם לא מעט...) אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ידוע שמגברים עובדים בהתנגדות מסויימת כמו כן גם הרמקולים אבל אני לא מבין למה מפרסמים על הצהרות שהמגבר יכול לספק 400 וואט ב 2 אוהם למשל שבעצם כל הרמקולים הם 4 אוהם(ואולי אני טועה) אם המצב הוא כמו שתיראתי אותו למה לא מייצרים את רוב הרמקולים שיעבדו ב 2 אוהם?
הודעה אחרונה מאת joker2k,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 798 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Satori
- OranKimhi
- Supertigre
- יבגניפ
- Ldh_88
- mazda2011
- ofralon
- Tibbyle
- Golf_91
- yoav911gt2
- roeecohen01
- samg