Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניה בבגז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נעלב,

אני מבין שזה מאוד קשה, אבל אין לי מה להפסיד לפי מה שהבנתי זה לא כל כך יקר אז אין לי הרבה מה הפסיד... אם תוכלו להסביר לי קצת בנושא אני אשמח תודה רבה.

פורסם

אז ככה, קראתי הודעות קודמות ודי נדלקתי, אני הבנתי איך מתחילים את כל הבניה(עם בד ספוג בדבק) וכך יוצרים את הצורה הראשונית, אבל לא הבנתי עדיין איך אני עובד עם הפיבר עצמו, בבקשה קצת עזרה בנושא, עשיתי חיפוש וגם בדקתי בכמה אתרים אבל עדיין לא מצאתי ממש במדויק איך לעבוד עם הפיבר...

תודה רבה לכם על העזרה.

פורסם

עבודה עם פיבר , לרמה של בניות בבגאז דורשת מעט ניסיון . לא הייתי ממליץ לעשות את זה בתור התנסות ראשונה.

בכל אופן דובר פה מספר פעמים על עבודה עם פיבר. תעשה שוב חיפושים שונים ותקרא בעיון.

אם יהיה לך שאלות ספציפיות אני ישמח לענות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני בכל זאת רוצה לנסות לעשות את הבניה בבגז', יש לי את כל הפלסטיקים של הבגז' בפייר שלקחתי מפרוקים אז אין לי מה להפסיד בעצם אני אבצע עוד חיפוש.

אגב arm123 תודה רבה על הלינק זה עוזר לי מאוד.

• תוכן חדש...