פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי, היכן נמצא חוט ה-MUTE במאזדה 3? (קראתי באיזה אתר שהוא אמור להיות כחול במקרה של הרכב הנ"ל) לצורך התקנת דיבורית כמובן.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
תהנו http://www.pbase.com/syst3m06/inbox
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 752 צפיות
חברים אני חייב שוב את העזרה שלכם!! היום התקנתי את המכשיר של קנווד ה 925 ועכשיו יש לי עוד שאלה... מישהו יודע איך מבטלים את המצב "demo mode"זה מאוד חשוב!!! תודה מראש!!?..
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 2 תגובות
- 936 צפיות
זהו השאלה בכותרת! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת No Nick.inc, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו בבבקשה יכול לעזור לי למצוא קומפוננטים SQ במחיר שעד 1000 ש"ח? חוץ מהדוטק שעליו כבר ביררתי.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 645 צפיות
יש לי פיוניר DEH9600MP ובגלל שהיא מחול התחנות עובדות רק על אי זוגי...... הבנתי שיש אפשרות לסדרת את זה..... איפה לעזזל אני עושה את זה באיזור הקריות?.....
- 4 תגובות
- 820 צפיות
האם למכשיר יש יציאות RCA?
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
מה יותר טוב ? MOREL PULSE 6*9 VS PIONEER TSA6990S 400W 6*9 ה PIONEER 400W 80RMS 5-WAY http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,'normal_sales') ה2WAY- MOREL PULSE 300W 150RMS http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1782,'normal_sales') חשוב שהיה צליל SQ ו באס טוב ! ו איזה מגבר ינצל את הרמקולים טוב ? תודה !
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול הלכתי להתקין את הרמקולים 6 על 9 שלי בפולקסוואגן פולו קלאסיק שלי עכיו המתקין אמר לי ככה: " לך יש הכנות לרמקולים 6 על 4 ובגלל זה אתה צריך הגבהות וזה תוספת של 80 שקל להתקנה" במגש האחורי יש לי פח והוא אמר שלחתוך פח זה נזק בלתי הפיך. עכשיו השאלה שלי היא אם ההגבהות האלה לא מכערות את האוטו? ועד כמה זה בולט מעל פני המגש?
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי באוטו שלי , קומפוננט מקדימה , מערכת של בלאופונקט שדי מושכת את העין (כעת אני משתדל להסיר את הפאנל הנשלף) . ומאחורה 6X9 של פיוניר , שכמו שאתם יודעים , מאד , אבל מאד , מושכים את העין. פשוט בגלל המראה ה"מיוחד" משו. בכל אופן . הייתי רוצה לשמוע רעיונות כיצד אני יכול ל"החביא" את הרמקולים האחוריים באוטו שלי . קיבלתי כמה הצעות , ביניהן : וילון אחורי (נגלל) . השחרת חלונות אחוריים (או לפחות הכההתם) אני חשבתי עכשיו על בד כלשהוא שיכסה את כל המגש האחורי , השאלה היא האם זה יפגע לי באיכות ? בווליום ? ובכלל בסאונד . האם יש עוד רעיונות ? תודה לעוזרים אגב . אני לא סתם פרנואיד , כבר גנבו לי פעם את האחוריים , באופן מטורף ביותר הפאנל היה גם באוטו והמערכת נשארה במ…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אמא שלי טסה שבוע הבא לחו''ל, אז חשבתי לשפר מעט את הרמקולים שיש לי כרגע ברכב (מגאן קופה), הרמקולים שיש כרגע הם די חלשים... אני אפילו לא יודע איזה גודל רמקולים נכנסים מקדימה אז אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין! דבר שני, אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרמקולים הכי כדאיים לקנייה בדיוטי פרי(מערכת בלי מגבר)זה יהיה עוד יותר טוב... תודה מראש, אדם.
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, הרבה חבר"ה מהפורום נתנו המלצה על הדגם הקודם של הסט של המאגנט המוצלח. (bp216) רציתי לתת המלצה לגבי הדגם החדש, המחיר מינימלי: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=360&CatCode= הסט הותקן ברכב של חבר.. (פגו 206) ללא איטום, הסט נשמע טוב מאוד. הוא הוגבר עם מגבר של בערך 50-60 וואט, (clarion) והיתי אומר שהסט הזה מומלץ בחום !.
ציטוטים מיותרים
מאת EyalR- 0 תגובות
- 666 צפיות
חבר'ה, יותר מדי מכם משתמשים שלא לצורך באופציית הציטוט. אם אתם הראשונים להגיב להודעה מסויימת אין טעם לצטט אותה כך שהיא תופיע פעמיים רצוף, אחת אחרי השניה. אני מבקש לצטט רק כשאתם לא הראשונים שמגיבים להודעה, אחרת זה סתם לא נוח (במיוחד מדובר בציטוט הודעות ארוכות וכתיבת משפט קצר אחריהן). איל
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המחירים שם זולים , עד זולים מאד , האמתי שלא מצאתי זולים יותר ! אני מעוניין לקנות משם 6X9 פיוניר 350W . המחיר שם זול עד מאד האם מישהו פה הזמין מהם ו/או מכיר או שמע על החברה ויכול לתת לנו קצת אור בחושך ? הכתובת של האתר שלהם זה www.audionet.co.il . ובאותה נשימה . האם יש כאן מישהו שמוכן מטוב לב להתקין לי את אותם רמקולים ? יש לי הכנה ל 6X9 , כבר היו לי 6X9 באוטו , יש לי חוטים ורק צריך לחבר . חבל לי על הכסף שאין לי . אבל זה בהמשך . השאלה הראשונה יותר חשובה לי . תודה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתלבט בין קומפוננטים מורל פולס 6 בגודל 6.5" לין מורל הייבריד בגודל 4" (או כל רמקול אחר בגודל 4") בעיקרון בשביל ה6.5 זה קצת פור צריך לחתוך את הדלת ולעשות הגבהות 4" נכנס בכייף... תנו לי הצעות למשהו יותר אייכותי מהמורל פולס 6 גודל 6.5 אם יש משהו כזה ואני משער שקיים.. תודה מראש חברים..
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין כעת לקנות מגבר לרכב, ובפני עומדותש שתי אפשרויות שנראות לי ולטעמי רציניות. אני מעוניין להפעיל עם אחד מן המגברים האלו שבסופו של דבר אני אבחר, סאב של פיוניר 400 אר אמ אס, וקומפוננט של מורל דוטק 140 אר אמ אס אם אני לא טועה. את הסאב והרמקולים אני יביא בהמשך. אז ככה, 1:GTO-755.6 של JBL לפי הנתונים שאני לא יודע עם נכונים 4X60 לרמקולים ו2X107 RMS, לסאב. כמובן שאני יגשר את ה2 ערוצים של הסאב שלפי הנתונים יתן 300 RMS שנראה לי מוגזם. את ה4ערוצים של הרמקולים אני גם יגשר כנראה ל2 ערוצים שיפעיל את הדוטק טוב. 2: המגבר של הפיירמיד 2000 וואט, 150 אר אמ אס לערוץ(4 ערוצים), יפעיל סאב מצוין, וגם זוג דוטק. עכשיו פה אני צריך את עזרתכם באיזה מגבר כדאי לבחו…
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום וערב טוב לכולם ... היום ברכב יש לי רמקול 6X9 של מורל את התמונה אפשר לראות פה : http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=138 מקדימה (לא יודע אם זה כל כך חשוב) יש לי קומפוננטים של 4 אינטש (לצערי) של XTANT שאני האמת מרוצה ממנו ... רציתי להחליף את ה6X9 במשהו טוב יותר , יש לכם הצעות ?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מאזדה 3 ובה מערכת מובנת... הרמקולים נימצאים בדלתות(בכל דלת רמקול כלומר 4).. אני רוצה לשים עוד שני רמקוליים מאחורה ומגבר... עכשיו השאלה היא אם זה מסובך לעשות כזה דבר עם מערכת מובנת ואיך בידיוק לעשות את זה כאילו לחבר את המגבר רק לשתי הרמקוליים האחוריים שאני הולך לשים... כי לפי דעתי אם אני אחבר אותם לכל הרמקולים זה יפוצץ לי אותם לא??? מה אתם אומרים??
הודעה אחרונה מאת Sonic, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום יש לי יונדאי אקסנט GLS שנת 97 4 דלתות... עכשיו אני רוצה לביא רמקולים לקדימה, כמה אינץ אני צריך 5.25' או 6.5' . אני צריך תגובות מאנשים שבטוחים במאה אחוז בתשובתם. ולא כל יונדאי זה אותו גודל לכן מי שיודע מה הגדול לפי הנתונים שלמעלה שיעזור. תודה מראש
- 1 תגובות
- 733 צפיות
בינתיים ההצעה הכי טובה שקיבלתי היא ROCKFORD p162s מה אתם אומרים?
- 3 תגובות
- 943 צפיות
יש לי את המגבר של Hifonics 440Z איך הגדם הזה מבחינת איכות ?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 699 צפיות
לאחר שגנבו לי את האחוריים לא היה מישהו שהרגיש יותר קקה ממני ימים של עבודה , בשביל לקנות את הרמקולים , והם נגנבים ! . פשוט .. אין מילים ! בכל אופן , לפי מה ששמעתי עולה לבטח את הרמקולים / פאנל , 10% ממחירם . האם זה נכון ? נשמע לי לא הגיוני במיוחד שיעלה לי 35 שקל לבטח רמקולים של 350 שקל ... איך זה הולך בד"כ ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותכם אאגד 3 נושאים לנושא אחד. אבקש ממכם בכל לשום של בקשה לענות בצורה מעמיקה יחסית כי אין לי ידע מינימלי בתחומים, תודה. מגברים. 1. מבחינת אחוריים, אני אקנה פיוניר 6910(קומפוננט) או 6990.(המלצות/הערות יתקבלו בברכה). שניהם 80רמס אם אני לא טועה. נניח ואני קונה רמקולים קדמיים עם 100 רמס לדלתות הקדמיות, מה צריך להיות ההספק המינימלי של המגבר כדי לנצל את כל ההספק של הרמקולים הנ"ל(4 רמקולים)?? 2. מזה מונובלוק בדיוק?? מה זה אומר?? זה נכון שהוא מיועד רק לסאבים?? 3. בדגם P4004, כתוב במפרט "עוצמה 4 RMS 50W בחיבור 4ohms 4 RMS 100W בחיבור 4ohms" מה זה אומר?? לכל רדיודיסק ממוצע היום יש יכולת 50X4. הדגם הזה למשל, יוכל לנצל באופן מקסימלי את ה-4 רמקולים הנ"ל?? 4…
הודעה אחרונה מאת arm123, -
אהלן, בקרוב הבניה שלי תשלח לריפוד. תחילה רצינו לצבוע אותה אבל לאחר שחשבתי שזה יעשה אותה למצועצעת מדי ולכזו שתהיה דומה לכל אותם רכבי תצוגה בוהקים, החלטתי לרדת מזה וללכת על משהו יותר סולידי כמו עור/סקאי. יוסי הציע לי לרפד בגוונים של פנים הרכב, שזה אומר כחול ושחור (פג'ו 307). אני אמרתי לו שהבגאז' הוא לא חלק מהרכב וגם ככה מי שמסתכל עליו לא ממש רואה ומתייחס לצבעים שבפנים הרכב ורציתי ללכת לכיוון צבע קרם. מכיוון שרבים משתמשים בצבע הזה בבניה חשבתי אולי בכל זאת לשקול שוב את העצה של יוסי ולנסות לשלב שחור וכחול בבניה. השאלה היא איך. לעשות הכל כחול או הכל שחור לא יהיה יפה ולכן אעדיף לשלב בינהם. זה יכול להיות הכל שחור ורק מסגרות כחולות סביב המגברים, שילוב הצבעים אחד בתוך השני,…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
מדגם 9120G (החדש) מישהו התנסה איתו? מדובר על המכשיר בצבע גרפית ולא קרבון. אני יודע שהדגמים הקודמים היו קצת כשלון, אבל הבנתי שהדגם הזה עבר מכסת שיפורים ועכשיו הוא מעולה. אז שוב אני יודע אם מישהו יגיב.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 4 תגובות
- 904 צפיות
מה אתם חושבים על פיוניר 8450 זה עם השני מסכים ותצוגות דולפינים.... מכשיר איכותי? יש לי כרגע באוטו את הג'יי וי סי 305 אמ פי 3 כדאי לעשות החלפות בתוספת של עוד 1000 שקל על הפיוניר?
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום קניתי קומפוננט של בזוקה סדרה RX 6.5 אינטש , ראיתי בהשוואת מחירים שהמחיר שלו יושב על 1545 ש"ח-למכירה, אני קניתי אותם ב- 850 ש"ח חדשים . אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת עליהם , איך ההבדלים כל כך גדולים? עוד שאלה ... יש עצות איך להתקין את הטויטרים ללא חפירה בדופן הדלתות? תודה.
הודעה אחרונה מאת סבא ג'פטו, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש חנויות באינטרנט של מכירת מערכות מולטימדיה לרכב שנמצאות בארה"ב שיש בהם אפשרות שליחה בתוך ארה"ב (מה שאני מניח שכמעט בכולם).
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש נסיון עם הקומפוננטים האלה??? http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1604p&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחזיק באוונסיס, דיברתי עם מוסך מורשה שלהם, בו אני מבצע את הטיפולים, ואמרו לי שאפשר להחליף בוקסות, אבל שיהיה יותר מ- 220 ומעלה. אני רוצה לדעת איזה בוקסות באות בסטנדרט של הטיוטה אונסיס 2003 למי שיודע, ההוא גם אמר שבמידה ואני שם מגבר, אז האחריות על מע' השמע לא תקפה. עכשיו אני רוצה להגדיל את הבוקסות, כלומר לשים גדולות יותר, שדיברתי עם החברה ואמרתי שאני רוצה לשים בוקסות של 160, הוא אמר שיש כבר יותר מ-160, אבל בכל זאת עדין אין מספיק ווליום כששומעים, אז אני רוצה עזרה מכם, מה לעשות, איפה אני יכול למצוא מע' שמע טובות, אפילו באתרים באינטרנט. תודה רבה מראש למי שיכול לעזור לי...
הודעה אחרונה מאת motocross,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,440 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Aviady001
- אברהם א
- omerkot
- WideFocus
- ELI001
- yd b-4
- D4K
- FROGIE
- אלי והוא
- שמעון כאר
- נהג חדש תקציב קטן
- zvit