Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL GTO-755.6 או pyramid pb1845X???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין כעת לקנות מגבר לרכב, ובפני עומדותש שתי אפשרויות שנראות לי ולטעמי רציניות.

אני מעוניין להפעיל עם אחד מן המגברים האלו שבסופו של דבר אני אבחר, סאב של פיוניר 400 אר אמ אס,

וקומפוננט של מורל דוטק 140 אר אמ אס אם אני לא טועה. את הסאב והרמקולים אני יביא בהמשך. אז ככה,

1:GTO-755.6 של JBL לפי הנתונים שאני לא יודע עם נכונים 4X60 לרמקולים ו2X107 RMS, לסאב.

כמובן שאני יגשר את ה2 ערוצים של הסאב שלפי הנתונים יתן 300 RMS שנראה לי מוגזם.

את ה4ערוצים של הרמקולים אני גם יגשר כנראה ל2 ערוצים שיפעיל את הדוטק טוב.

2: המגבר של הפיירמיד 2000 וואט, 150 אר אמ אס לערוץ(4 ערוצים), יפעיל סאב מצוין, וגם זוג דוטק.

עכשיו פה אני צריך את עזרתכם באיזה מגבר כדאי לבחור,ודרך אגב אם זה יהיה הפיירמיד אז אני יזמין אותו באינטרנט וישלח אותו לארץ!

תודה רבה לכולם.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם
שיקול קטן ששכחת להוסיף פה זה כמה אתה הולך לשלם על כל אחד מהמגברים ?

לא הוספתי את השיכול הזה כי אני יודע מה המחיר,הjbl 300 דולר, והפיירמיד עם מכס והכל יצא גם בערך אותו הדבר. אבל לא משנה המחיר, מה היית מעדיף?

פורסם

כש JBL כותבים 300 וואט, זה נראה לך מוגזם.

:| אבל כש"פירמיד" כותבים 150X4, זה בסדר ? :|

היתי הולך על הJBL. ניתן לרכוש אותו מהדיוטיפרי במחיר מצחיק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
כש JBL כותבים 300 וואט, זה נראה לך מוגזם.

:| אבל כש"פירמיד" כותבים 150X4, זה בסדר ? :|

היתי הולך על הJBL. ניתן לרכוש אותו מהדיוטיפרי במחיר מצחיק.

צודק ב 100 אחוז 150 RMS לערוץ זה ממש לא צחוק...

אני גם הייתי הולך על ה JBL

פורסם

מתן הוא הולך להרים סאבם כמו שלך, אז איך הייתם חושבים שהוא יסתדר איתו זה 400 אראמאס.

פורסם

זה בעיה פה. אין לכם מושג אפילו מה זה הפיירמיד הזה. רק לפי השם אתם שוללים.

הפיירמיד מוצהר 500Wx4 2000W זה מגבר הרבה יותר חזק מהJBL. בלי שום קשר להספקים

שמוצהרים עליו. המגבר שהיה לי הפיירמיד זה דגם ישן של זה. זה הדגם שמחליף אותו.

הוא מוציא 150WRMS לכול ערוץ ב4 אום.

אני הייתי הולך עליו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אם הם אינם שווים בהספקים - והפירמיד יותר עוצמתי, כמובן שאין סיבה לא לקחת אותו.

הנחתי (למה!!!??? :) ) שהם שווים מבחינת עוצמה.

בקיצור, אם זול יותר, ומוציא הספק גבוה יותר - אין סיבה לא לרכוש את הפירמיד.

גל

פורסם

גל מתי תשמע את ההורן דופקת ברכב שלי מתי ?! תראה מה זה באס לפנים...מזוג קרטונים בשם קליפורניה בום. חכה.....לי ולשי יש עוד תכנונים.....יהיה רמות מטורפות של SPL משני הסאבים הפשוטים האילו :wink: אחרי שיהיה מקרופון למדידות והכול.

תמיר

פורסם
גל מתי תשמע את ההורן דופקת ברכב שלי מתי ?! תראה מה זה באס לפנים...מזוג קרטונים בשם קליפורניה בום. חכה.....לי ולשי יש עוד תכנונים.....יהיה רמות מטורפות של SPL משני הסאבים הפשוטים האילו :wink: אחרי שיהיה מקרופון למדידות והכול.

תמיר

שמע:

1. כבר שמעתי על הרמות המטורפות האלו - אבל שורה תחתונה לא נמדדת עדיין והייתי מעוניין באמת

לדעת איך ובאיזו עוצמה זה נשמע כרגע... (בקיצור - לך תמדוד באוטופארט)

2. אני לא יודע מה אתם מתכננים, אבל הסיכוי להחזיק את השיא SPL בישראל עם זוג קליפורניות

הוא קטן.

תחלס - אם תעשו משהו בגדר פריצת דרך, אני אהיה הראשון לפרגן, למה לא?

בסך הכל מה שאתם עושים זה מעולה, אתם מתנסים בכל מיני דברים שהלוואי ולי היתה את האפשרות

הזו ואת הזמן לזה. :)

שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שכל שיא שתגיעו אליו - אני אהיה שם לשבור אותו :);)

גל

פורסם
שמע:

1. כבר שמעתי על הרמות המטורפות האלו - אבל שורה תחתונה לא נמדדת עדיין והייתי מעוניין באמת

לדעת איך ובאיזו עוצמה זה נשמע כרגע... (בקיצור - לך תמדוד באוטופארט)

2. אני לא יודע מה אתם מתכננים, אבל הסיכוי להחזיק את השיא SPL בישראל עם זוג קליפורניות

הוא קטן.

תחלס - אם תעשו משהו בגדר פריצת דרך, אני אהיה הראשון לפרגן, למה לא?

בסך הכל מה שאתם עושים זה מעולה, אתם מתנסים בכל מיני דברים שהלוואי ולי היתה את האפשרות

הזו ואת הזמן לזה. :)

שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שכל שיא שתגיעו אליו - אני אהיה שם לשבור אותו :);)

גל

1.אני רוצה למדוד....בינתיים לא עשיתי שינויים מיוחדים חוץ מהחלפה של 3 סאבים בתיבה פורטד לתיבת הורן עם שני סאבים. בקשר לרמות מטורפות זה רק יחסי :wink: אם אני מצליח לעבור עם השני הסאבים האילו את ה137dB עשיתי את שלי.......

2.על שיא בישראל.....:? . בעתיד ולא עם הקליפורניות.........זה בטוח.

עכשיו לבדיקות יום שלישי אני מתכנן משהו........הם אמרו שאפשר להתחרות עם כול דבר נכון?!..:evil: .

(כמה אני אוהב את הפיירמיד שלי). עזרה של 2 חברים ואני עובר את העוצמה הזאת.

תמיר

• תוכן חדש...