Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו בעמת ניהלנו את הדיון הזה לפני שבועיים.

האמת תקנה רמקולים 6*9 מהשוק ב 80-120 שקל תחליף רשת לרמקול וזהו אף גנב שמחבד את עצמו לא יקח רמקול שנראה זבל.

פורסם
נו בעמת ניהלנו את הדיון הזה לפני שבועיים.

האמת תקנה רמקולים 6*9 מהשוק ב 80-120 שקל תחליף רשת לרמקול וזהו אף גנב שמחבד את עצמו לא יקח רמקול שנראה זבל.

אחלה דיון... באמת כל הכבוד לכם...

arm, אני מתפלא עליך - אתה בטח חושב שהגנבים מפגרים, או שעשו אותם באצבע...

מן הסתם הם כל כך מיומנים ב"עבודה" הזו שהם מכירים את כל השטיקים, ותאמין לי שהם מבינים

במותגים יותר מכולנו ביחד, אז זה שהוא ישים גריל של red sound לא הופך את הרמקול עצמו לחברה הזו...

ושי, אתה נותן דוגמא מהנסיון שלך, הנסיון היחידי שלך, ועדיין מצליח איכשהו להעביר מסר ש - "יש השלכות"... אז זהו, שאין השלכות, אלא רק השלכה אחת שקרתה לך מתישהו ואלוהים יודע למה...

אין לי מושג איך הגעת לזה שהטוויטר של הרמקול ברגע שהוא יהיה 1 ס"מ פחות גבוה ממה שהיה עד

היום הופך את הסאונד שלו למשהו שנשמע לא טוב... מוזר.

לפותח הדיון:

maphisto נתן לך את ההצעה הטובה ביותר כאן, וזה לקחת את הרמקולים, ובמקום להתקין מעל החור

להעביר אותם ולהתקין מתחת לחור.

(התקנתי עשרות רמקולים כך) ואין סיבה שיהיה שינוי בסאונד (וכן, הייתי בודק שמיעה של הרמקול עם

שני אופני ההתקנות הללו)

לאחר מכן תמתח בד (אקוסטי ייעודי או כל בד אוורירי)

פורסם

מצדיק את גל ב100% הגנבים הם לא מפגרים והצעיפים בטח לא יגרמו להם לחשוב שמישהו כיסה רמקולים של קליפוניה-בום,הדרך הכי טובה זה התקנה כמו שmaphisto הציע,אצלי הרמקולים בהתחלה היו מחוברים מעל המגש והעברתי אותם למיתחת למגש ולא הרגשתי שינוי בצליל שלהם

פורסם

גל, הניסיון שלי בנושא היה רע.

הרמקול נשמע בצורה --מהותית-- המום.

כמובן וכמובן שלא מדובר בשינוי פסיכולוגי, זה היה פשוט פאטלי.

אם לכם יש ניסיון שונה, מה טוב... זה הניסיון שלי, אתה צריך להבין שהניסיון שלי לא ישתנה, בגלל שלך זה לא קרה.....

ואני יכול להתערב איתך גם על כסף, אין לי שום בעיה. אני משוכנע ב1000% שאם תקח רמקול אובלי. תניח אותו על הדאש בצורה "המקובלת" ותמדוד את הענות התדרים שלו.

ולאחר מכן, תניח אותו, "1 סמ" (לטענתך) מתחת לדאש, ותמדוד שוב את הענות התדרים שלו..

השינויים אפילו על "הצג" יהיו מהותיים בכל הנוגע לתדרים הגבוהים, של הטוויטר.

שוב, בגלל שלך זה לא קרה, אין זה אומר שלי זה לא קרה....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני משוכנע שהשינויים לא יהיו מהותיים. אולי במקרה הבד נגע בטוויטר מה שיכל למנוע ממנו לפעול כראוי, נתקלתי במקרה כזה בעבר (ברכב שלי כשהייתי בן 17 :) ) ובאמת הרמקול נשמע עמום (לא פלא).

• תוכן חדש...