Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם אאגד 3 נושאים לנושא אחד.

אבקש ממכם בכל לשום של בקשה לענות בצורה מעמיקה יחסית כי אין לי ידע מינימלי בתחומים, תודה.

מגברים.

1. מבחינת אחוריים, אני אקנה פיוניר 6910(קומפוננט) או 6990.(המלצות/הערות יתקבלו בברכה). שניהם 80רמס אם אני לא טועה. נניח ואני קונה רמקולים קדמיים עם 100 רמס לדלתות הקדמיות, מה צריך להיות ההספק המינימלי של המגבר כדי לנצל את כל ההספק של הרמקולים הנ"ל(4 רמקולים)??

2. מזה מונובלוק בדיוק?? מה זה אומר?? זה נכון שהוא מיועד רק לסאבים??

3. בדגם P4004, כתוב במפרט

"עוצמה

4 RMS 50W בחיבור 4ohms

4 RMS 100W בחיבור 4ohms"

מה זה אומר?? לכל רדיודיסק ממוצע היום יש יכולת 50X4.

הדגם הזה למשל, יוכל לנצל באופן מקסימלי את ה-4 רמקולים הנ"ל??

4. עם איזה מגברים מתוך כל אלה ( http://www.zap.co.il/models.asp?sog=T-Amplifier&Manufacturer=Rockford&keyword=&minprice=&maxprice=&Param3=&OrderBy=low&x=21&y=7 )

אני אוכל לנצל עד תום את היכולת של הרמקולים הנ"ל??

חבר נוסע מחר לתאילנד

מהכותרת אפשר להבין על מה מדובר, אני רק אבהיר שהוא מבין בתחום פחות ממני(כלום).

5. לי אישית עוד לא יצא להיות בתאילנד ולראות איך חיים שם בכללי. יש גם שם חנויות כאלה?? לאן להגיד לו ללכת?? לדיוטי פרי או לחנויות שם אם יש?? איפה יותר זול??

חישובי הספק

6. בדומה לשאלה 1, יותר לכיוון החלק השני של השאלה. איך מחשבים את זה?? על מפרט מסויים יכול להיות רשום 4X50 וגם 4X100 ויכול להיות שגם 200X2 או משהו כזה בו זמנית. כדי לבדוק אם המגבר מתאים לרמקולים אני צריך לחשב עם ה-וואט או ה-רמס?? דוגמא יש??

הרבה הרבה תודה, הטיסה מחר, ככה שזה די דחוף. אותו חבר הוא מסוג כזה שאוהב להקטין ראש, ככה שאני צריך לתת לו פירוט מלא כמו לילד קטן ולהבהיר לו למה בדיוק צריך לשים לב.

תודה מראש, רן.

פורסם

אין לי הרבה זמן סורי אז אני יענה בקצרה זה עדיף מכלום

1.הכול תלוי בשאר הרכיבים שלך בעיקרון 70 RMS + זה סבבה (לקדמיים ואני מדבר על ממוצע )

2. מונובלוק זה מגבר עם ערוץ אחד שמיועד לעבוד בהתנגדות נמוכה שזה אומר סאבים עם 2 סלילים או מדבפר סאבים

3.רדיו דיסק שרשום עליו 50X4 בדרך כלל יהיה 17-22 RMS

4. בעיקרון 4004 אמור להיות סבבה לסט קומפוננט ואחוריים או רמקלים וסאב

למרות שיש עוד הרבה אופציות אחד מהם שלדעתי הכי טובה זה המבצע בדיוטי פרי של ה JBL GTO75.4

שאמור להוציא 104 RMS ליציאה ועולה רק 200 דולר ( לדעתי לך עליו )

5. סורי לא יודע לא רוצה לבלבל

6. אתה צריך להבין שמסתכלים רק על ה RMS

יש הרבה מאוד שמזיפות בנתונים זה אומר שהם רושמים לך 100 וזה חחצי ( לפעמים יותר ולפעמים פחות ) מגברות של חברות טובות לא מזיפים ויש חברות שנותנו נתונים נמוכים

זה אומר שהם רושמים 100 RMS אבל המגבר מספק יותר.

פורסם

קודם כל אני מודה שאני לא מומחה גדול,אבל אנסה לעזור:

1.אם אתה מתכוון לשים סאב ברכב אז אין טעם לשים רמקולים חזקים מאחורה,אלא לקנות למשל פיוניר 240W ולחבר אותם ישירות לHU (רדיו-דיסק), ואת הקדמיים (רצוי קומפוננט) והסאב לחבר למגבר. אם אתה לא שם סאב אז הייתי הולך על ה 6990 מאחורה וקומפוננט מקדימה.

4. ה P4004 הוא אחלה מגבר,אבל אני הייתי הולך על ה GTO-75.4 JBL בדיוטי-פרי (200$) - גם מגבר יותר חזק וגם במחיר מבצע טוב (התקשרתי אליהם - המבצע עד גמר המלאי).

6. תמיד עדיף להתייחס ל RMS ולא להספק המקסימלי,על כל מוצר אמור להיות רשום ההספק המקסימלי וההספק ב RMS. אני מציע לך לקרוא ב FAQ על RMS ועל אוהם ולשאול אם לא תבין משהו מסוים.

פורסם

קודם כל הרבה תודה.

אני נעול על רוקפורד, אבל לאחרונה כמה מציעים לי JBL (כנראה אותו דגם).

עכשיו ככה, לפי חיתוך שלי (לא מונובלוק, ומגבר כמה שיותר עוצמתי, אפילו אם הוא יותר ממה שאני צריך), נשארו כמה מרוקפורד(P4004, 301X, 501X, 601X ועוד כמה).

( http://www.zap.co.il/models.asp?sog...By=low&x=21&y=7 )

עכשיו ככה.

כמו שהבנתם אני בקטע של עוצמה(אבל שלא יגרע באיכות). מגבר שלא סובל מבעיות חימום, ועד 2100 ש"ח. אשמח אם פחות, אבל אין מצב ליותר.

שוב תודה, רן.

פורסם
קודם כל הרבה תודה.

אני נעול על רוקפורד, אבל לאחרונה כמה מציעים לי JBL (כנראה אותו דגם).

עכשיו ככה, לפי חיתוך שלי (לא מונובלוק, ומגבר כמה שיותר עוצמתי, אפילו אם הוא יותר ממה שאני צריך), נשארו כמה מרוקפורד(P4004, 301X, 501X, 601X ועוד כמה).

( http://www.zap.co.il/models.asp?sog...By=low&x=21&y=7 )

עכשיו ככה.

כמו שהבנתם אני בקטע של עוצמה(אבל שלא יגרע באיכות). מגבר שלא סובל מבעיות חימום, ועד 2100 ש"ח. אשמח אם פחות, אבל אין מצב ליותר.

שוב תודה, רן.

ידידי אתה רוצה עוצמה ?

אתה נוסע לחול ?

תקנה 2 מגברים של JBL יעלה לך1700 שקל

אתה מחגבר בכול מגבר 2 גשורים יוצא לך לפחות 250 RMS ליציאה X4

זה יתן לך תמורה הרבה הרבה יותר טובה מכול רוקפורד

פורסם

לגבי תאילנד יש שם חנויות שמוכרות פיוניר וכו בגרושים.

חבר שלי הביא מערכת שלמה ב 2000.

לצורך השוואה מסך DVD TFT עלה לו שם 200 שקל ובארץ שווה 1000.

• תוכן חדש...