פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
שלום וצהריים טובים, אז ככה: בקרוב מאוד אני ארכיב מערכת ברכבי, יש לי כבר HU של אייוה. ואני ארכוש את הפיוניר 6X9 330 וואט , הסידרה הכחולה שיוחברו למגבר 200 וואט של אייוה שיושב אצלי בבית. למערכת אני מעוניין להוסיף סאב ומגבר, (אך התקציב לא כל כך גדול) אז רציתי לדעת מה דעתכם על המגבר הבא, שמיועד בעיקר לסאב 800W של פיוניר 305C (ואולי עוד אחד בעתיד). PLATINUM AUDIO דגם USC9980 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1751,normal_sales תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 824 צפיות
חדש עולה 2300שייח + אחראיות.
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי פיג'ו 307 והאוטו בעיקר אצלי אבל גם המשפחה נוסעת בו. העניין הוא שרציתי לשים סאב וופר ובגלל שהאוטו הוא משותף עם המשפחה ביקשו ממני בהתקנה לא להוציא את הרדיו דיסק או לפרק תעלות על מנת להעביר כבלים לחלק האחורי של האוטו. אני יודע שיש ליד המשענות ראש חיבור מצת 12 וולט בשביל חיבור מגבר אם אתם יודעים אולי אם יש הכנות מראש באוטו כדי להעביר כבלים של אודיו בלי לפרק את הרדיו או אפילו חיבורים מוכנים מאחורה אז תכתבו לי תגובות. תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 10 תגובות
- 845 צפיות
רכשתי היום את המגבר magnet the rock 800 במחיר 950 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא מה זה הכפתור mode 1 2 3
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השבוע קניתי מערכת לרכב עם ההכל מגבר סאב רקמולים 6\9 וקומפוננט מקדימה אבל יש לי בעיה שאני שומע מוזיקה באוטו אז התא מטען מתחיל לעשות לי רעשים כאלה מרגיזים כי הכח של הסאב מרעיד את המתכת של הבגאז' יש לי סובארו אימרזה רגילה אם זה קרה למישהו או משהו דומה שיעזור לי בבקשה..
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב, אז ככה: אני מתלבט בין שני סוגים של מגברים, שניהם תוצרת לאנזר ושניהם יד שנייה. 1. vibe 420 עם 800W במחיר של 900 ש"ח 2. 424 עם 1000W במחיר של 800 ש"ח ההבדל בינהם שה424 הוא סידרה ישנה יותר מה420 אז מה אתם אומרים? תודה מראש
- 4 תגובות
- 832 צפיות
היי חברה, כידוע לכם יש לי סאב אדירה אודיו שיווה, סאב חזק מאוד וגם יש לי צ'ינג'ר של סוני. לפעמים אני אוהב להגביר קצת ולשמוע טיפה בווליום ושאני עושה את זה אם אני שומע דרך הצ'ינג'ר, הוא קופץ כל שנייה בגלל שהבאס מקפיץ אותו. מצד שני הוא לא קופץ בבמפרים שאני לוקח על 100 או על כורכר וכל זה נראה לי מוזר, לפני הסוני היה לי רדיו + צ'ינג'ר של קלריון ועם אותו סאב ואותו אוטו וזה לא קפץ לי, הייתי רוצה עזרה בקשר למה אפשר לעשות בנידון. תודה
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6 אלף צפיות
כרגע חבר שלי בא אליי עם האוטו שלו(אתמול הוא הביא אותו) יש לו רדיו דיסק ישן כזה, של הונדה, והרדיו דיסק נעול, יש לו קוד עם 4 ספרות, מישהו יכול אולי לעזור? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
פאזות-מה זה?
מאת apexi- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתם מדברים כאן על פאזות אקוסטיות ולא אקוסטיות על היחסים בניהם אבל חסר בFAQ הסבר מה זה בדיוק פאזה לחסרי יכולת הבנה כמוני שכן לא מפורט בFAQ הסבר על פאזה ותפקידה. אם מישהו יוכל להסביר.. תודה.
- 37 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מתלבט בין 3 סוגים הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור את ההכי טוב מביניהם (התקציב דומה ואני שואל אך ורק מה יותר טוב לא מה עולה יותר או פחות) מוראל דוטק 6.5" 140 RMS bazooka rx6s 6.5" 75 RMS Hifonics Athlas 6.5" 70 RMS אני יודע שבעקרון כל אחד והאוזן שלו מעדיף משהו אחר אז שכל אחד ירשום על מה הוא היה הולך מבין ה3, אני מחפש עוצמה חזקה אבל גם איכות אחלה, תודה רבה לכל העוזרים
- 33 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חברה אחרי שהייתי באוטופרט אתמול מאוד התרשמתי מעניין של פאזה אקוסטית אחרי שיחה לא קצרה עם שי התחלתי קצת להתבלבל... אני ינסה להסביר לכם מה אני רוצה ממכם אני בטוח שזה לא יהיה קל אבל נסתדר מה ששאני ותמיר הבנו מכול הסיפור אתמול זה דבר כזה פאזה לא נכונה תיתן לנו שמיעה שכול אחד שיושב באוטו ישמע את הרמקול שקרוב אליו בצורה יותר "חזקה" זה אומר אני בתור נהג ישמע את צד שמאל טיפה יותר מימין ופאזה אקוסטית נכונה פשוט תמרכז את הבמה ופה החלק החשוב הנהג והנוסע בצד ימין ישמעו אותו דבר ושהבמה תיהיה מרכזית מה ששי אומר זה דברכזה שפאזה אקוסטית תשמע יותר טוב לאחד הנוסעים בזמן שלנסוא השני יהיה סאונד פחות טוב ואף יהרס. אז ככה אני יודע שהתרד הזה הולך להיות ארוך במיוחד שאני…
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות די וי די לאוטו על מה אני צריך להסתכל שאני קונה ? איזה מסך עדיף? ברור שהכל תלוי גם בתקציב אבל בכללי על מה צריך להסתכל שקונים די וי די?
יעוץ ברכישת קומפוננט 1 2
מאת Erni- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם חשבתי על לקנות קומפוננט קדמי לפיאט בראבה ( מישהו יודע מה המידות ?? ) שלי בתקציב של עד 1000 ש"ח יש לי מאחורה על המגש קנווד 280W שעושים דיי טוב את העבודה, אבל רוצה גם משהו לקדימה. האם יהיה צורך במגבר ( יש לי מערכת של JVC-405 ) או שאפשר גם בלי? המלצות ורעיונות יתקבלו בברכה. תודה!
- 2 תגובות
- 870 צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין שלושה מגברים. 1-לאנזר וויב שעולה בסביבת 1000 שקל 2- מאגנט קלאסיק כמעט באותו מחיר 3- GBL GTO שעולה משהו כמו 1400 יש לי סאב 305C של פיוניר ו6X9 330 וואט של פיוניר... אז איזה מגבר אתם מיעצים ואיזה הוא עדיף???תודה
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי היום הצעת מחיר מיבואן של מערכות. הוא הציע לי ככה: תנו את דעתכם על המחיר. רמקולים קדמיים פיוניר 160W המחיר 170 שקלים רמקולים אחוריים פיוניר 400W המחיר 450 שקלים. סאב של פיוניר 800W (400 RMS( עם קופסא בעלת פייר אחד. MDF מלא. 600 שקל כולל הקופסא. מגבר של לנזר ה1000W עם 4 יציאות ב900 שקל. כמובן שהכל חדש מהחברה בקופסא עם אחריות והכל. אני יודע שעדיף קומפננטים ובטוח שיש לכם הצעות יותר טובות. אבל אני מדבר על המחירים של הרכיבים האלה בלבד. תודה רבה. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 756 צפיות
שלום לחבר שלי יש בטויוטה קורולה החדה רדיודיסק קנווד ומאתמול קרתה לו בעיה מוזרה שפשוט לא שומעים הוא מגיביר והכל עובד הזמן והכל ולא שומעים מה זה יכול היות? האוטו כולה לפני חודש חודשיים
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להביא לארץ רדיו דיסק אחד מהתותחים של פיוניר או בלופונקט אבל הבנתי שיש בעיה עם הרדיו כי התחנות ששמה לא תואמות לתחנות שאצלינו "רק זוגיות" השאלה אם בכלל אפשר לסדר תתחנות?? מה בדיוק הבעיה איתם ?? מה זה אי זוגי ? יענו 100-102-104 ככה? וכמה עולה לסדר את זה בערך? ואם מישהו מכיר מקומות זה יכול לעזור מאד. תודה לעוזרים
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
טוב אז קודם כל יש לומר שבערך ככה : , אני נראה עכשיו. למי ששם לב (ולמי שלא) אני כבר הרבה זמן משוטט בפורום הזה ובאחרים במטרה לקבל כמה שיותר דעות הצעות המלצות וכדומה. הכל במטרה להגיע למערכת תקציבית שנשמעת טוב. אז התחלתי עם מגבר פלטינום אודיו V12 שקניתי ב550 ש"ח ורמקולים קדמיים של מורל פולס 6 שקניתי ב470 ש"ח (הכל חדש) שידרגתי את הטוויטרים לדגם הגבוה (MT-2) והכנסתי את הרכב להתקנה. יצאתי עם בניה שנראה בסדר גמור בדלתות התקנת מגבר ללא רעשים או בעיות וחיבור של נגן נייד ישירות למגבר, הכל עבד. אחרי שבועיים של חיפושים נוספים גם מצאתי סאב יד שניה וקרוס, שניהם ביחד עלו לי 500 ש"ח, מדובר על סרווין ווגה HED "12 וקרוס פשוט של רדיו-שק. גם אותם התקנתי (בעצמי ) הבעיה הייתה בעיקר בדלתות …
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 8 תגובות
- 959 צפיות
אני עוד לרכוש מגבר לסאב 300RMS ו6X9 350 של פיוניר,לא יודע כמה RMS הם. עכשיו עומדת בפני 2 אפשרויות,אחת היא הלאנזר 1000W 4 יציאות(בה עם השלט) שנמכר חדש ב900 ש"ח. או המגבר של של פיוניר,דגם 554 שנמכר יד שניה . http://www.netactive.co.il/product.php?item=2044&cat=166&ref=zap איזה מבין 2 המגברים הנ"ל יתאים לי יותר?איזה מהם איכותי יותר?ואיזה מחיר מצדיק הפיוניר שהיה בשימוש חצי שנה?
הודעה אחרונה מאת 2fast4ever, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברה אני נוסע לאחר המפגש ברכב פתאום האחוריים שלי התחילו להוציא כאלה רעשים מוזרים... אני עדיין לא יודע מה בדיוק קרה לרמקולים מה שכן זה שהם לא קיבלו הספק גבוה במיוחד..70 RMS אני מניח...) עבדו ביחד עם הקומפוננט על 2 ערוצים של המגבר ) בכול מקרה אני מאוד מקווה שסאנד FX לא יעשה לי בעיות מה שכן אני לא רוצה זוג חדש במקום אני מאוד מקווה שהם יתנו לי זיכוי ואני יקח איטום או משהו אה ולמי שלא יודע הרמקולים הם של סאונד סטורם 500 וואט שפוקו אמר בפירוש שהם יכולים לקבל 100 RMS ללא בעיה... את האמת עד היום אני הייתי מאוד מרוצה...
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
מחר בין 15:30 - 17:30 תתקיים כרגיל מדידת SPL לחברי הפורום. בשעה 17:30 נעביר ונדגים שני מערכי שעור קצרים בנושאים: כיוון פאזות ויצירת במה קדמית ברכב אומנות הבס, סאבוופרים ותכנון תיבות כל משתתף יקבל דיסק הדגמה מיוחד עם קטעים לכיוון המערכת וקטעי מוזיקה נדירים. בין המשתתפים יוגרל סט קומפוננט "6.5 של לייטנינג אודיו להזכירכם, כל חבר פורום שיצליח "להכות" את התוצאה של 140.8db, יזכה בסאבוופר "12 יחיד של חברת רוקפורד פוסגייט. מי "שיכה" את התוצאה, כאשר ברכבו מותקן אחד ממוצרי החברה, יזכה בנוסף, בקיט בידוד של חברת DYNAMAT. חבר פורום "שיכה" את התוצאה של 145.6db עם סאבוופר יחיד, יזכה בנוסף, במגבר רוקפורד פוסגייט 4 ערוצים ובסט קומפוננט של רוקפורד פוסג…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מה אתם אומרים על המונבלוק של לנזר HTG2600D ? http://209.125.209.79/itempage.asp?MODEL=HTG2600D אני מעוניין להביא אותו . תודה לכל העונים מראש .
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
שלום לכל חברי הפורום יש לי מערכת של פיונייר DEH-4650MP והיום צרבתי לי דיסק אמ פי 3 ולא יודע למה זה לא קורא אותו את שאר הדיסקים של האמ פי 3 ברכב הוא קורא אבל את החדש הוא לא קורא... הכנסתי למערכת דיסק ניקוי לעין ועדיין לא עובד זה כותב לי כזה Error-23 מישהו יודע מה זה אומר או מה הבעייה? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 4 תגובות
- 863 צפיות
אני מתלבט ביין שני דגמים של החברה ואני לא ממש מבין מה ההבדל ביניהם חוץ משלאחד מהם הוא גם נופל וגם נשלפ והשני רק נשלף .. אם מישהו יודע לתתלי חוות דעת על המכשירים האלה או להמליץ לי על אחד מביניהם אני ישמח מאוד! הדגמים הם: JVC-KDG405 JVC-KDG400 אני ישמח לשמוע גם יתרונות וחסרונות על המכשיר..
הודעה אחרונה מאת taltal8900, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבעלותי גולף צורה 3 אז אין לה רמקולים בדלתות אז אני רוצה לשים רמקולים קדמיים 4 אינץ יש לכם המלצות לרמקולים 4"? שיהיו איכותיים ויעמדו בחוזק? (יש לי מגבר 4X100W , 4x40rms) אז אני רוצה לחבר אותם מבחינת צליל שיהיה איכותי מצידי פחות באס שיהיה כי יש לי סאב
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
rockford p4004 pioneer premier dehp560 morel 6x9 morel pluse או jbl gto-75.4 pioneer dehp5650 pioneer tsd690r cerwin vega hed-1602 או morel pluse
הודעה אחרונה מאת yorant, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רגע לפני שאני מתחיל להתקין את המערכת יש לי אפשרות להביא סאב DLS UR-15 במקום 12" או את הדגם החדש של הסאבים של IRIDUM ? אגב אני אוהב יותר עומק של באס ... יובל
-
שלום , לאחר בדיקה שנעשתה עם מישהו שנחשב מבין בתחום האודיו לרכב .. נאמר לי שכבלי RCA שברשותי אינם טובים יחסית .. ולכן יש הפרעות בשמיעה .. איזה כבלי RCA כדאי לי לרכוש (טובים וזולים) שלא יעשו הפרעות בשמיעה .. ומאיפה ? (אני מאיזור ירושלים.. אז אני קצת מוגבל) ... תודה
- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פיוניר 4600 וכאשר אני מנסה להוציא את הדיסק הוא ניתקע בפנים. עכשיו אני לא היחיד שמתלונן על הבעיה הזאת יש לי עוד כמה חברים שיש להם את הדגמים היותר מתקדמים של פיוניר שגם להם ניתקע הדיסק ולא יוצא עד הסוף. אז אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור לי אני ישמח לקבל עזרה.
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי, היכן נמצא חוט ה-MUTE במאזדה 3? (קראתי באיזה אתר שהוא אמור להיות כחול במקרה של הרכב הנ"ל) לצורך התקנת דיבורית כמובן.
הודעה אחרונה מאת gal75,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,611 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- פיני חד
- zaf
- amosbmw
- ron_man
- סער87
- פריג'י
- טויוטה סופרה
- Satori
- srool
- שחר 1
- Pavlik