Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי זורק את האחוריים ומוסיף לתקציב של הקומפוננט ואז יכלת לירכוש קומפוננט קצת ברמה יותר גבוה כמו מורל דוטק,MBQ ועוד...

פורסם

באמת שאלה קצת מתסבכת ...

התשובות שתקבל פה לא נראה לי יקלעו לשאלה האמיתית שלך.

היתי ממליץ לך לשאול שאלה ישירה, עם המחירים שבהם אתה רוכש את המוצרים.

זה יתן לאנשים פה אינדקציה טובה יותר לגבי מה עדיף לך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הראשונה אני יכול להשיג ב 3000 אלף והשנייה ב 3200 עם הקומפוננט של סרוין וגה ועם קומפוננט של מורל זה 3050.

פורסם
הראשונה אני יכול להשיג ב 3000 אלף והשנייה ב 3200 עם הקומפוננט של סרוין וגה ועם קומפוננט של מורל זה 3050.
אין לך סיבה לקחת בצורה כזאת למה שלא תבחר חלק מפה וחלק מפה ?

מחירים כאלה זולים ? מאיפה בדיוק ?

אני אומר JBL GTO75.4

קומפוננט מורל דוטק

רדיו דיסק פיונר 560

אם אתה רוצה גם אחוריים לך על המורל לדעתי.

פורסם

אני מסכים אם מתן על התפריט שלו...אבל אני ממליץ לישמועה את הקומפוננט לפני שאתה קונה תמיד קיים סיכוי שלא תאהב אותה!

פורסם
אני הייתי זורק את האחוריים ומוסיף לתקציב של הקומפוננט ואז יכלת לירכוש קומפוננט קצת ברמה יותר גבוה כמו מורל דוטק,MBQ ועוד...

הבן אדם לא ציין סאב - במידה ואכן לא רוכש סאב - מומלץ שירכוש אחוריים להשלמת באס.

פורסם

אין ביכלל מה להשוות בין הבס של האחורים לסאב .

ואם כבר שמים רמקולים אחורים אז זה ביגלל עודף בס או סיבות אחרות של בעל הרכב

אבל יכול להיות שפותח התרד מחפש הרבה רעש ולא בס שישתלב עם הקומפוננט לאיכות מקסימלית מהרכיבים שהוא מעוניין לירכוש

פורסם

כל פעם אותו הסיפור, ואתם ממשיכים עם הליצנות הזו ובכוח דוחפים המלצות אחרות.

האיש שאל שאלה פשוטה אבל חייב להיות איזה מישהו שירים את כמות ההודעות שלו עם איזו תגובה

של "תביא את זה ואת זה, במקום זה וזה"...

הוא שאל איך המערכת הזו X, ואיך המערכת הזו Y.

מה הבעיה לענות לו על השאלה... וזהו!?

כבר אתם מסיקים שהוא צריך סאב, ולמלא מאחור ועוד...

בסך הכל שתי המערכות שציין למעלה טובות ואפילו טובות מאוד למה שמתרוצץ בשוק בימים אלו,

וכל אחת מהן תספק אותך באותה מידה ואף יותר.

פורסם

מה שאתה אומר הוא נכון . הבן-אדם שאל שאלה ומגיע לו תשובה למה שהוא שאל.

אבל , אין פה שום מניעה להמליץ לו על דברים אחרים שהוא אולי לא מכיר ויתנו לו תוצאה טובה יותר - הרי זאת המטרה הסופית.

ולשאלה עצמה.

אני לא יגיד לך איזה אופציה עדיפה אבל אני יכול להגיד שאת הקומפוננט של סרוין מהסדרה הנ"ל , ממש לא אהבתי . מצד שני את המורל פולס לא שמעתי אף פעם. ממה שאני יודע ההפרש במחיר בין הפולס לבין הדוטק לא כך כך גדול והוא בהחלט שווה את זה . המורל דוטט הוא סט טוב מאוד ובהחלט הייתי ממליץ לך ללכת עליו גם עם זה מעט יקר יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מה שאתה אומר הוא נכון . הבן-אדם שאל שאלה ומגיע לו תשובה למה שהוא שאל.

אבל , אין פה שום מניעה להמליץ לו על דברים אחרים שהוא אולי לא מכיר ויתנו לו תוצאה טובה יותר - הרי זאת המטרה הסופית.

ולשאלה עצמה.

אני לא יגיד לך איזה אופציה עדיפה אבל אני יכול להגיד שאת הקומפוננט של סרוין מהסדרה הנ"ל , ממש לא אהבתי . מצד שני את המורל פולס לא שמעתי אף פעם. ממה שאני יודע ההפרש במחיר בין הפולס לבין הדוטק לא כך כך גדול והוא בהחלט שווה את זה . המורל דוטט הוא סט טוב מאוד ובהחלט הייתי ממליץ לך ללכת עליו גם עם זה מעט יקר יותר.

מסכים בהחלט.

ההבדל בין הדוטק לפולס קטן בכספ והבדל גדול בסאונד

מה שכן לסרווין וגה יש אופי שונה מהמורל הוא מעט צורם אני אישית לא אהבתי אבל כמובן שזה עניין של טעם

קפוץ לחנות ותשמע את שניהם תראה מה מתאים לך יותר.

פורסם

קודם כל תודה על העזרה....

עכשיו.. לגבי המערכת הראשונה:

rockford p4004 הוא רוצה 1400

pioneer premier dehp560 הוא רוצה 1100 ש"ח

morel 6x9 הוא רוצה 500 ש"ח

morel pluse הוא רוצה 500 ש"ח

ואמר שאם אני יקנה את כל המערכת הוא יעשה לי את זה 3000 ש"ח

כל המחירים שהוא הציע לי שהוא מוכר בבודד זה מחירים זולים אבל אפשר

להשיג אותם במחיר הזה ממקום אחר. לגבי המגבר זה זול ב200 שקל מאינטרנט.

את המערכת השנייה יש בסקאל דיוטי פרי:

jbl gto-75.4 עולה 880 ש"ח

pioneer dehp5650 עולה 960 ש"ח

pioneer tsd690r עולה 650 ש"ח

cerwin vega hed-1602 עולה 650 ש"ח

עכשיו לפי מה שהנתי ממכם עדיף לי לקחת מגבר של JBL ואת הקומפוננט של מורל עכשיו לגבי הרדיו דיסק של פיוניר ה560 או 5650 והרמקולים 6*9 אני לא יודע מה לקחת...

תודה מראש

• תוכן חדש...