Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לדעת מתן תודה אחי...

יאלה נראה לי אני מוזיז את היום עבודה שלי בשביל להגיע להרצאות נראה לי היה מעניין...

מישהו יכול לתמצת ממש על קצה המזלג (לא בנושאים טיפה יותר בהרחבה) מה היה בהרצאות או מה למדתם חדש?

אני חושב שזה יעזור לא רק לי אלא גם לאחרים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

...כשלושים חברי פורום ביקרו אותנו אתמול. יוני עלה ראשון עם הפיג'ו 306, סאב סרווין ווגה 154 ושיפר את השיא הקודם שלנו ל- 145.9db. אחריו עלה שיבי עם פיאט אונו וסאב סרווין ווגה CV HED12 והגיע לתוצאה מכובדת של 125.3db. שלישי נמדד אסטרו פאוור עם גולף, מגבר משופר, שני סאבוופרים "12 של פיוניר ושניים "12 של קליפורניה בום. תמיר השיג תוצאה מעולה של 137.4db והתקרב אתמול יותר מכולם, לקבל מאיתנו סאבוופר של רוקפורד פוסגייט. מיכאל עלה עם סאב פיוניר "12 ו"הכה" תוצאה מרשימה של 130.3db. אחריו מיכאל נוסף (mdma) עם סאב מק אודיו ותוצאה דומה 130.5db. זורי נמדד אחריו עם סאבוופר סרווין ווגה V-MAX 12 והשיג תוצאה יפה של 127.2db. רועי השיג תוצאה טובה מאוד של 134.5db עם סאב "12 פיוניר, בעזרתו האדיבה של מגבר רוקפורד פוסגייט 801. לאחר המדידות של החברים, יוני עלה פעם נוספת עם הווגה 124 והשיג תוצאה של 141.8db. לקינוח, הכנסנו ל-306 סרווין ווגה HED 12. להפתעתינו הוא עמד בהספק האמתני של המגבר ו"הכה" תוצאה מצויינת של 138.9db.

תמונות ישלחו יותר מאוחר ע"י חברים שצילמו את הארוע.

אנחנו מקווים שחברי הפורום נהנו בערב מהאוירה הקסומה, מהמפגש בין החברים, מההדגמות ומההרצאות, לפחות כמו שאנו נהנינו. חברתכם נעמה לנו מאוד, להתראות בשבוע הבא.

פורסם

שוב תודה לאוטופרט....על האירוח ועל הלימוד...:)

ואני כלכך שמח שזכיתי בקומפוננטים!!!!:):)

פעם ראשונה שאני זוכה!!!

תודה תודה תודה..."מודה מודה מודה מודה, וכולכם מוזמנים לכפר מרררררר....."

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

מה עם תמונות מישהו? זה עם האונו שצילם תפרסםםםםםםם

לי יש רק 2 סירטונים מהמדידות :

ועוד אחד של יוני נראה לי

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם
שוב תודה לאוטופרט....על האירוח ועל הלימוד...:)

ואני כלכך שמח שזכיתי בקומפוננטים!!!!:):)

פעם ראשונה שאני זוכה!!!

תודה תודה תודה..."מודה מודה מודה מודה, וכולכם מוזמנים לכפר מרררררר....."

חחח יפה מאוד!

פעם הבא שאני הולך למלות ווינר אני לוקח אותך איתי חחח:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...