Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר...... עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום הצעת מחיר מיבואן של מערכות.

הוא הציע לי ככה: תנו את דעתכם על המחיר.

רמקולים קדמיים פיוניר 160W המחיר 170 שקלים

רמקולים אחוריים פיוניר 400W המחיר 450 שקלים.

סאב של פיוניר 800W (400 RMS( עם קופסא בעלת פייר אחד.

MDF מלא. 600 שקל כולל הקופסא.

מגבר של לנזר ה1000W עם 4 יציאות ב900 שקל.

כמובן שהכל חדש מהחברה בקופסא עם אחריות והכל.

אני יודע שעדיף קומפננטים ובטוח שיש לכם הצעות יותר טובות.

אבל אני מדבר על המחירים של הרכיבים האלה בלבד. תודה רבה.

יום טוב.

ROVER=~~

פורסם

לפני שאני מגיב על המחירים ואתה האמת גם לא ממש שמתי לב

אחי אתה לא חדש פה ( אומנם לא ותיק ביותר אבל עדיין ) אתה אמור לדעת שבמידה ויש סאב אין סיבה להשקיע מחיר לאחוריים שהוא הרבה יותר מלקדמיים

( אני אומר במצב כזה ותקציב כזה לא זצריך אחוריים ועדיף להשקיע בקומפוננט טוב אבל אם אתה כבר קונה אחוריים לשלם פי 3 יותר משאר לקדמיים ? זה אמור להיות ההפך )

פורסם

לדעתי כדי לך לוותר על האחוריים וליקנות קומפוננט איכותי ולא רמקול מסריחה של פיוניר ב170שקל...

אם תיוותר על אחוריים יהיה לך סכום של 620 שזה מאוד מאוד מכובד ובסכום הזה תוכל לירכוש קומפוננט של מורל דגם פולס ב500 שנותן תמורה לא רעה בכלל! או ליקנות את מגנאט שעולה 300שקל ולישאר עם עודף ביד...

אני מציעה לך מניסיון אל תילך על רמקולים האלה של פיוניר אם אני לא טועה זה הכתומים אז בינם לבין קומפוננט יש הבדל גדול מאוד!

בעניין הסאב אני באותה דעה(ליקנות וליבנות)

פורסם

לכול החכמים בלילה.

לא כול אחד רוצה קומפננט.

לא כול אחד רוצה רק זוג רמקולים קדמיים.

לא כול אחד רוצה שני זוגות רמקולים.

לא כול אחד רוצה סאב.

לדעתי ישמעו הרבה יותר יפה עם 4 רמקולים מאשר רק קומפננוט קדמי.

ואף אחד לא יכול להתוכח עם זה איתי.

מיפה... אל תזרקו באויר שישמעו יותר טוב עם זה......או ישמעו פחות טוב עם ההוא.

המחירים שקיבלת מעולים. אל תסתבך עם בניית תיבה חדשה.תחפש תיבה אונברסלית שהיא מעל

35 ליטר ולא יותר מ50 ליטר וזה יספיק לך. אם אתה רוצה לקבל מצב אופטימלי. תבנה תיבה לפי

סרטוטים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תפסיקו לצטט סתם, הכל ימחק.

הודעות להנהלה כפי שכתוב בכללי הפורום בה"פ בלבד. אם מישהו חושב שאני הפרייאר שלו ושיש לי את הזמן והכח לערוך כל הודעה ולמחוק בה את הציטוט הוא טועה. אם הוא ימשיך לא רק שההודעות ימחקו אלא גם הגישה שלו לפורום תחסם.

• תוכן חדש...