Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לאלכוהול, דיברתי מניסיון עם צורב דווקא :)

היה לי צורב ישן, והוא היה פשוט חיה רעה, X2 של HP.

כן כן, אני מדבר על לפני מספר שנים טובות.

בכל אופן, זה היה מגיע למצב שכל צריבה מתבזבזת, עלתה לי בערך 20 שקל למדיה !

לאחר מספר מדיות, ויכולת הקריאה הלקוייה שלו, החלטתי , "למה שלא נפתח אותו"....

פתחתי, לקחתי קצת אלכוהול .. נגבתי טוב טוב..

עבד כמו חדש .. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי הבעיה היא בצריבה,

כשאתה צורב האם יש לך עוד דברים פתוחים??, אני אגיד לך למה אני שואל, בגלל שכשבאמצע הצריבה כמו שאמרת זה נעצר לך (הצריבה) על ERROR זה אומר הרבה, זה אומר שאו שהדיסק דפוק (וזה לא נראה לי כי בעבר כבר השתמשתי בכאלו והם בסדר, וגם צרבת אמרת 4 פעמים ורק פעם אחת לא נדפק), או שאין לך מספיק זכרון פנימי והצריבה שלך נתקעת....

לכן מה שאני ממליץ לך...זה לנסות פעם אחת אחרונה, לעשות פשוט RESET, ואיך שהמחשב עולה, לסגור גם את כל התוכנות המציקות למטה מצד ימין או שמאל בTASK BAR,

ואז לעשות את הצריבה..

תדאג גם שעל הדיסק יהיו רק קבצי MP3 ולא WMV!!!!!

בגלל שהרדיו דיסק לא יודע לנגן אותם יחד, זה שתי אופציות שונות...

למרות שאני צרבתי כבר דיסקים גם עם אם פי וגם עם WMV, תנסה לצרוב רק MP3.

אני דיי בטוח שלא יהיו לך בעיות....

דימל007 כל פעם שצרבתי התוכוכניות בצד היו סגורות לא היה שום דבר שפעל עם התוכנה בזמן הצריבה...

כל הקבצים הם מסוג MP3.

שחכתי לכתוב שכמה פעמים שניסיתי לצרוב בכמה מהירויות וזה עבר 4 אחוז מהצריבה וניתקע כזה וסגר את תהליך הצריבה וכתב אירור....

וגם בארבעת הפעמים שהצלחתי לצרוב זה כתב לי בסוף הצריבה משהו בסגנון: Verifi Data Burn Error

יש למישהו מושג מה זה אומר?

פורסם

אחרי מחקר קטן באינטרנט......

I've now tried burning the same set of files a few times with Nero and XP's built-in engine, and then compared it using CD Check. Every single time there were at least two data mismatches (On the last attempt there were 5.) I thought it might be the brand of CD-R's I was using, (Memorex), but I tried it a few more times on Philips brand, and I still got mismatches. So if my hard drive seems to be doing fine, the CD-Rs are presumably fine, and the software is presumably fine, we must therefore conclude that my f---ing CD-RW drive is now broken.

אחי נראה לי שהצורב שלך גוסס... תראה מה תעשה: לך לאחד החברים שלך, כך ממנו את הצורב שלו.

תוציא את הצורב שלך, תתקין את החדש במקום,תצרוב.... וואללה!:wink:

פורסם
אחרי מחקר קטן באינטרנט......

I've now tried burning the same set of files a few times with Nero and XP's built-in engine, and then compared it using CD Check. Every single time there were at least two data mismatches (On the last attempt there were 5.) I thought it might be the brand of CD-R's I was using, (Memorex), but I tried it a few more times on Philips brand, and I still got mismatches. So if my hard drive seems to be doing fine, the CD-Rs are presumably fine, and the software is presumably fine, we must therefore conclude that my f---ing CD-RW drive is now broken.

אחי נראה לי שהצורב שלך גוסס... תראה מה תעשה: לך לאחד החברים שלך, כך ממנו את הצורב שלו.

תוציא את הצורב שלך, תתקין את החדש במקום,תצרוב.... וואללה!:wink:

פרזיק אחי ממש לא נראה לי שהצורב שלי גוסס הוא במצס טוב אבל התוכנה של הנירו היא לא הכי טובה בעולם נראה לי כי אם אני צורב דרך התוכנה של המדיה פלייר זה צורב לי טוב אבל אני לא מצליח לצרוב במדייה פלייר קבצי אם פי 3

מתי שאני מנסה לצרוב קבצי אמ פי 3 זה הופך לי אותם אוטומטית לwave ואז אני מצליח לצרוב 18 שירים בלבד...

עדיין מחכה לפתרון....

לירן

פורסם

את העינית אני מנקה בבנזין לבן, ולא עם ספוג, אלא עם קיסם אזניים.

לירן, אתה לא חייב להסכים אתי. כל אחד ודעתו הוא.

לגבי הצריבה, אתה צריך לסגור אותה, בנרו זה נמצא תחת BURN ואח"כ תצטרך לסמן את העמודה

FINALIZE CD NO FURTHER WRITING POSSIBLE ואז הצריבה תסגר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

טווווווווווב.......

אז מי אמר נרו??? יש עוד בערך מליון ואחת תוכנות צריבה נוספות! כמו ה easy cd creator למשל שעבדתי איתה כ3 שנים. ואם אני לא טועה יש גם תכנת צריבה מובנית בתוך הXP.

הנרו לא עובד? i say FUCKIT!!!:twisted:

פורסם

טוב לירן עכשיו אמרת הכל!!!!

Verifi Data Burn Error

זה אומר שיש לך בעיה בDATA של אחד השירים, אני יודע שזה יישמע מוזר, אבל אני מכיר את הבעיה, מקרוב, קרה לי גם אותו מקרה בדיוק, הצריבות נתקעות לך באותו מקום בדיוק! על אותו שיר בדיוק או על מספר שירים......

ושוב, זה ישמע מאוד מוזר אבל הבעיה היא בשיר, אני עשיתי לי מחקר קטן....לקחתי CDRW וראיתי בדיוק על איזה שיר הצריבה נתקעת, לאחר מכן הפעלתי את הקובץ בWINAMP ולפתע ראיתי שהביטים קופצים...מ192 ל118 וכו', וחוזרים חזרה, בקיצור משהו דיי מוזר, הקפיצות של הביטים זו תופעה שקרתה לי גם כמה פעמים, אבל זה לא מפריע לי...הקטע הוא שכשמחקתי את הקובץ הזה מהצריבה, היא הצליחה..

אני בטוח ב100% שזו הבעיה כי קרתה לי...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

דים!

קפיצות הביטראיט זה סוג של קידוד ולא בעיה בקובץ! יש לי מלא קבצים כאלה ואחד לא עשה לי בעיות בצריבה!!!

פורסם
טוב לירן עכשיו אמרת הכל!!!!

Verifi Data Burn Error

זה אומר שיש לך בעיה בDATA של אחד השירים, אני יודע שזה יישמע מוזר, אבל אני מכיר את הבעיה, מקרוב, קרה לי גם אותו מקרה בדיוק, הצריבות נתקעות לך באותו מקום בדיוק! על אותו שיר בדיוק או על מספר שירים......

ושוב, זה ישמע מאוד מוזר אבל הבעיה היא בשיר, אני עשיתי לי מחקר קטן....לקחתי CDRW וראיתי בדיוק על איזה שיר הצריבה נתקעת, לאחר מכן הפעלתי את הקובץ בWINAMP ולפתע ראיתי שהביטים קופצים...מ192 ל118 וכו', וחוזרים חזרה, בקיצור משהו דיי מוזר, הקפיצות של הביטים זו תופעה שקרתה לי גם כמה פעמים, אבל זה לא מפריע לי...הקטע הוא שכשמחקתי את הקובץ הזה מהצריבה, היא הצליחה..

אני בטוח ב100% שזו הבעיה כי קרתה לי...

תודה רבה לך דימה

עכשיו אז אתה אומר לי למחוק את השיר שהוא נתקע אצלו?

פורסם

יש מצב שדימה צודק, יכול להיות שמפענח של נרו לדוגמא, יוצר בעיה כל שהי עם הפיענוח הספציפי של השיר הזה..

תנסה לוותר על הטראק, ותראה את ההשלכות של כך.

(אם השיר מהאינטרנט, יש מצב לא רע שהוא בכלל פגום, למרות שהוא "נישמע" כמו שצריך.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
יש מצב שדימה צודק, יכול להיות שמפענח של נרו לדוגמא, יוצר בעיה כל שהי עם הפיענוח הספציפי של השיר הזה..

תנסה לוותר על הטראק, ותראה את ההשלכות של כך.

(אם השיר מהאינטרנט, יש מצב לא רע שהוא בכלל פגום, למרות שהוא "נישמע" כמו שצריך.)

השיר הוא מהאינטרנט וגם לי נראה שהוא פגום...

היום הייתי אצל חבר ואמרתי אולי נעביר את השירים אליו ונצרוב מהתחלה...

חלק מהשירים לא ירדו וזה אמר שהם פגומים אז יש מצב גדול מאוד שבגלל זה זה לא צרב לי טוב ולא עבד לי במערכת....

מחר ננסה לצרוב מחדש נקווה שהכל יהיה בסדר ואני יחזור עם תשובה...

תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי...

לירן

פורסם
דים!

קפיצות הביטראיט זה סוג של קידוד ולא בעיה בקובץ! יש לי מלא קבצים כאלה ואחד לא עשה לי בעיות בצריבה!!!

גם לי זה לא עושה בעיה בצריבה, אבל תהיה מוכן לכך שאם 4 צריבות נתקעות לך באותו שיר, יש בעיה בשיר....הקפיצות של הביטים למיטב ידיעתי זה לא סוג ספציפי של קידוד אלא בעיות של קידוד, זה לא פוגע לרוב באיכות השיר ולא תוקע צריבות, אבל יש כאלו שירים שכן תוקעים צריבות...

לי זה קרה, ואני מאמין שללירן יש את אותה בעיה, נדע כשהוא ימחוק את השיר ויצרוב שוב....

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

חח, אתה אולי לא יודע, אך אני אומר לך :)

הפרשנות :

CBR - constant bitrate

VBR - constant quality variable bitrate

זה לא בעיה בשיר.. הבעיה זה שזה בא מהאינטרנט,וקורה ששירים נפגמים ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אנשים מחקתי את השירים שלא עובדיים הורדתי מחדש וצרבתי אצל חבר שלי והכל עובד כמו שצריך...

כנראה הבעייה הייתה מה שדימה צפה....

אז תודה לכל מי שעזר לי לפתור את הבעייה המרגיזה הזאת...

ובמיוחד לך דימה ודרך אגב מזל טוב על הזכייה היום.... אחלה של קומפוננטים יש לי כאלה באוטו שמור עליהם טוב ונצל אותם כמה שיותר...

תודה רבה לכולם...

לירן

• תוכן חדש...