פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
מחלת המדידות. (DB) 1 2 3
מאת mikmik- 30 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב שיותר מידי אנשים עושים השוואות בין מגברים, ובין אלמנטים. עם יחס -ישיר- לתוצאות שקיבלו במדידות שנערכו לאחרונה. התרד הזה בא להסביר שאי אפשר לעשות דבר שכזה, משום שמדובר במצב -עקיף- ולא ישיר. העובדה שסאב הוציא תוצאה נמוכה, לא אומרת שההגברה שלו דלה. והעובדה שסאב הוציא תוצאה גבוהה, לא אומרת שההגברה שלו חזקה. מה שאני מנסה להגיד, אל תערבבו בשר וחלב, אין שום קשר ישיר בין אחד לשני, וכתוצאה מזה אתם מגיעים למסקנות לקויות, ואז נותנים המלצות לא רלוונטיות. תודה מראש. (אם יש למישהו משהו להוסיף בנוגע למדידות, והיחס העקיף שלהם.. שירגיש בבית).
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה זאת הודעה ראשונה שלי בפורום - אשמח להתחיל ברגל ימין אז ככה - יש לי ידע בסיסי ואולי יותר בבעיות במערכות וכאלה - אבל נתקלתי בבעיה קצת מוזרה יש לי רעשים שאני שומע דרך המערכת... (אורות וינקרים גז וכולי) המערכת כוללת שני מגברים וקרוס אחד לוג'יק והשני שקניתי רוקפורד 600 וואט 2 יציאות עכשיו הבעיה היא ככה אני שומע את הרעשים רק כאשר שני המגברים מחוברים כשאני אני מנתק את מגבר הרמקולים אין רעשים וכשאני מנתק את המגבר של הסאב ומחזיר את המגבר של הרמקולים אין רעשים השילוב של שניהם ביחד יוצר רעש... וזה חזק ומציק ביותר. כל מגבר יש לו מינוס בנפרד מה זה יכול להיות ומה לעשות הארסיאי מועברים יחד עם ה + אבל כשאני מחבר מגבר אחד אין רעש אז אולי זה לא זה ... …
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 9 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם! מי יודע איפה אפשר לתקן סאב? (צריך לשים סליל חדש). רצוי באיזור הדרום, מקסימום מרכז.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
האם המגבר הזה שווה?? 1 2
מאת amer99- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קניתי את המגבר הזה MAGNAT THE ROCK 800...האם הוא מספיק טוב לסאב של פיוניר 305C 800 וואט וזוג פיוניר 330 וואט..הוא יעמוד בזה? הוא עלה לי 950 שקל..חדש כולל משלוח...שווה את זה?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני שאתם יוצאים בערב! גולשים יקרים ביום שישי ה31 לדצמבר בשעה 2 וחצי יתקיים מיפגש צפון של פורומי האודיו! מי שמעוניין להגיעה שירשום כאן! ****אייל אתה יכול בבקשה להדביק את ההודעה(אני מפרסם מתחילת השבועה כדי שאנשים יראו כי חלקם לא נימצאים פה כול הזמן..תודה)
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים..... מישהו יודע לכוון ואיך אלכוון את איכות הצליל במערכת 4650 של PIONEER הסתבכתי עם זה לגמרי.... אין איזה קישור לחוברת הוראות בעיברית????? חייב עזרה דחוף.... תודה מראש.....
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש סאב בסביבות 400-600 ש"ח אני צריך קצת עזרה ממכם עכשיו אני רק אציין שהסאב יחובר למגבר P4004 בברידג sony: http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=641&lead_id=&look pioneer: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=493&lead_id=&look יניב
הודעה אחרונה מאת Yaniv106xsi, -
- 4 תגובות
- 853 צפיות
חבר שלי קנה , יד שניה מאיזה בן אדם את הדברים האלה : קומפוננט מורל מילניום קומפוננט מורל דוטק 6 מגבר של אלפיין , בקטע של המגבר אין לי מושג איזה דגם הוא אבל הוא נראה משהו רציני , כתוב עליו V12 וביציאות שלו כתוב ככה : 2\3\4 channels + 5 channel (sub הוא אמור להיות 1300 וואט. 250X4 + 300 בקיצור , הוא קנה את כל זה , יד שניה ב 2700 שקל. אז דבר הראשון , איך המחיר? בנוסף , יש לו גם סאב וופר של פיוניר , הדגם היותר חזק קצת .. כאילו אני יודע שיש דגם בסביבות ה 400 שקל , ועוד אחד ב800 , אז ה800 יש לו. מכונת בומים כזאת . אתם חושבים שהמגבר הזה יסחוב את שני זוגות הקומפוננטים והסאב? ומה בסה"כ אתם אומרים על המערכת הזאת? נ.ב - אם זה משנה משהו , י…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם שמעתי כבר כמה פעמים שלפני שמפציצים בווליום עם סאב חדש צריך לעשות לו הרצה.. הרצה של כמה שעות בווליום נמוך כדי שהחומרים בסאב יהיו יותר גמישים ואלסטים משהו כזה.. ואם עושים את זה גם הסאב ישמע יותר טוב וגם ימנע בעיות בעתיד ויתן לסאב אורך חיים גדול יותר זה נכון? אם כן כמה שעות/זמן צריכה להיות ההרצה?ועל איזה עוצמה/ווליום להפעיל אותו? בי ותודה
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 4 תגובות
- 852 צפיות
היי חבר'ה , חשבתי להזמין לי מע' צנועה ביותר במחיר שווה לכל נפש מוואלה! שופס. מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון בהזמנות מהרשת? מוואלה? בטוח כדאי וכו' ?.... אלי.
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
- 3 תגובות
- 809 צפיות
אז ככה....יש אוטו אבל בשלב מסויים אני אמור להחזיר אותו....הקטע הוא שיש לי אישור להתקין בו מערכת ושימו לב לתנאי: "כל עוד ניתן להסיר אותה ולהחזיר את האוטו כמו שקיבלתי אותו"....זאת אומרת בלי חורים או חיתוכים....השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי להתקין אחת כמו שצריך וכשיגיע היום להסיר אותה? הרעיון שעלה לי בראש היה לקנות פלטת MDF על הרצפה של תא המטען ולהתקין את המגבר וכל השאר עליה...הרמקולים האחוריים לא בעייתיים כי הם מתחת ללבד מקורי של האוטו שהוא דיי נושם הקידמיים קצת יותר כי הם בתוך הדלת.....אז אם למישהו יש רעיונות שיעלה אותם.... תודה, לירן
הודעה אחרונה מאת -lv-, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות סאב של סרוין ואגה V-MAX והוא סליל 1 של 4 אוהם. על איזה התנגדות הוא יכול לעבוד במגבר? ואם אני מביא 2 סאבים כאלה(סליל 1 של 4 אוהם) על איזה התנגדות הוא יעבוד במגבר?
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
מדריך/מאמר מצויין שיכול רק לעזור לחבר'ה שהולכים ליבנות תיבות PORTED... http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/portedbox/27-12-04-Theory-ported-Box-design.html **** ושוב תודה לחברה באוטוסאונד שמשקיעים וכותבים ומעלים לאתר חומר עזר!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברים לפני כמה זמן קפץ לי לראש רעיון איך להסתיר את האחוריים ברכבי בלי להזמין מגש שלם אצל הרפד ובלי ליזרוק צפים של קבוצות כדורגל! כדי ליצור את הכיסוי/מגש הישתמשתי בדברים הבאים 1.שבלונה מניילון 2.לורד שחור 3.לבד עפור בהיר 4.מספריים 5.אזולירבד 6.סקוץ' 7.דבק מגה 8.ללכת לרפד רכב כדי שיעשה את אקורט הסיום מצאתי ניילון רגיל בבית שבעזרתו הכנתי שבלונה....הכנת השבלונה נעשת על ידי העברת לורד שחור על קויי המגש(מין"מכתש" במרכז המגש שם יושבים האחוריים) אחרי שעברתי על הקוים גזרתי את הצורה בעזרת מספריים.... אחרי שהצורה המשובלנת הושלמה הדבקתיאת השבלונה על הבד בעזרת אזולירבד שחור(ולא אדום כמו שכולם פה אומרים ) כדי שיהיה נוח גם לסמן את הגבולות של…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב, שלשום הכנתי תיבה חדשה לסאב שלי (Kicker CompVR 12) התיבה הראשונה הייתה בערך 80/70 ליטר (ענקית למדי), הבאס נשמע מרווח, עמוק ו"אדיש". בקיצור - לא אהבתי. (קישור לתיבה הראשונה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=39318) החלטתי להקטין את התיבה לגודל המינימלי אשר קיקר ממליצים. (1.25cu.ft) אתמול הרכבתי אותה וחשבתי איך אפשר לתת גימור נחמד. בהשראה מהתיבה הראשונה, הלכתי על ה"הבלטה" גם פה.. סרקתי את זה למישהו, ואמרתי, אם כבר על המחשב, אז למה לא לשתף? (כן, אני יודע, זה עץ סדנוויץ ועדיף MDF - למרות שאף אחד לא הוכיח שיש הבדל בינהם.. אבל חינם, לא ניקח?!) עכשיו מה שנשאר, זה הציפוי בלבד, ו Well done.
הודעה אחרונה מאת yoav b, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה יש לחבר שלי פיאט אונו S70 ברכב יש מקום לרמקולים "4 בדשבורד, אבל הוא רוצה קומפוננט "6.5, הדלתות של האונו מאוד קטנות ולא ניתן לחורר אותן, בלי כל קשר זה אותו קטן שאין בו הרבה מקום לכלום, הפיטרון היחידי שחשבתי עליו זה לבנות הגבהה של 8 ס"מ ולהצמיד אותו לדלת הבעיה היא "שהתיבה" הזו תהיה קטנה, מה שיהווה בעיה לרמקול. אשמח לקבל רעיונות בנושא, אני לא הצלחתי לחשוב על משהוא יותר טוב. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
הי, אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית של האוטו(ניסאן סאני 94) במשהו קצת יותר טוב. כרגע יש רדיו טייפ מעאפן שבקושי שומעים ממנו ו4 רמקולים מקוריים שלפחות אחד מהם כבר חצי מת. האחוריים הם של קלריון, 5.25" אם אני לא טועה. עכשיו, כתוב עליהם שההספק המקסימלי שלהם הוא 25W והRMS הוא 8W. זה אומר שאם אני אחבר רדיו דיסק של 4X45/4X50 לרמקולים האלה הם ישרפו? (הטייפ הקיים הוא 4X25) (אני ממש לא מבין בעסק הזה...) הרמקולים בדלתות הקידמיות הם אובליים אבל אני לא יודע בקשר לגודל שלהם. 6X9 הם בטוח לא והם נראים לי גם קצת קטנים מכדי להיות 5X7. אז מה זה כבר יכול להיות? אגב, יש די הרבה מקום פנוי בין הרמקולים לגריל של הדלת(גם לעומק וגם לרוחב וגובה) התקציב שלי מוגבל לכ1000שקל. עדיפות לכמ…
הודעה אחרונה מאת hellobizo, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. בקרוב מגיע אחי הגדול בחזרה מארצות הכפור (לא ממש) שבצפן אמריקה (קנדה...) אחרי שבועות של אושר לבן (סנובורד, מה חשבת?) הוא הציע לי לצ'פר את האוטו במשהו לבחירתי. שער הדולר הנמוך משחק לטובתי כרגע ואני מעוניין לדעת איזו הגברה כדי לי לבקש ממנו - בהנחה שהמערכת שלי מספקת אותי כרגע. האוטו הוא פיאט בראבו 97 למי ששואל ומאחור יש הרכבה עצמית של שני 6X9 כרגע מורכבים שני קנווד 3WAY אך אחד מהם מחרחר קלות. מה לבקש ממנו להביא בגבול ההיגיון (300$ +-) ויהיה הכי יעיל - האם יש צורך במגבר או ששני רמקולים נוספים יספיקו. אשמח שמי שיציע גם יתרום קצת מידע על התפוקה (עוצמה, איכות, התאמה וכו') של הצעתו. תודה מראש. אדם
הודעה אחרונה מאת SpeadBall, -
רעשים חזקים במערכת! 1 2
מאת vetal- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אני כבר זמן רב סוחב איתי את הבעיה הזאת... בזמן שהרכב מונע ישנם רעשים כגון: בז...בז... (רעש די חזק, מבזקים כאלה). כאשר אני נוגע בחיבורי RCA בכניסה למגבר עוצמת הרעשים משתנה (חזק או חלש יותר), לפעמים נעלם לכמה זמן וחוזר. המגבר מותקן מתחת למושב קידמי ולפעמים כאשר אני נותן מכה על המושב או מזיז אותו, זה משפיעה על הרעש. - החלפתי כבל, לא עזר. - חיברתי מקור אחר (דיסקמן) הרעשים נעלמו. זאת אומרת או שיש בעיה אם אדמות או ש.... כל עצה תתקבל בברכה!!! מערכת: component MB-QUART DSD 213 amp. LANZAR VIBE 420 ( head unit KENWOOD MPV7020 ( MP3
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
האם ניתן להפעיל 2 קרוסים? הכוונה שלי היא האם ניתן להשתמש בקרוס של המגבר וגם בקרוס של הhu ? זה שזה אפשרי זה ידוע לי שאפשר אבל השאלה שלי האם זה לא גורע כלום מהסאונד ? כי זכור לי שאמרו לי פעם שאם מפעילים קרוס על קרוס זה יוצר מין בעיה...
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 6 תגובות
- 937 צפיות
אנשים אני בשלבי שיפור של המערכת שלי במזדה 626 כרגע יש לי פנל סוני XPLOD מיני דיסק 4X50 מאחורה היו לי רמקולים של סוני 4WAY 200 ואט החלפתי אותם אתמול למק אודיו 180 ואט אומנן ירידה בעוצמה אבל עליה באיכות הסאונד הבעיה היא שבדלתות הגודל הוא גם 6X9 וניסיתי לשים את הסוני בדלתות והם לאנכנסים בגלל האלמנטים האמצעיים אז עכשיו אני מחפש רמקול 6X9 איכותי 1WAY יש למישהו עצות?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אוקיי אני מביא מארה"ב קומפוננט לקדימה וסאב עכשיו אני ממש לא יודע איזה דגמים טובים ואיזה לא כי הרי לכל החברות המוכרות יש סדרות נמוכות שלא שוות כלום... אני הולך להזמין דרך האינטרנט את הרמקולים הם הולכים להיות על האוטו של אבא שלי [מדהים שאבא שלי רצה את המערכת הזאת] טויוטה אוונסיס 2004... הגודל מקדימה אם אני לא טועה זה 6.5.. לגבי הסאב אני רוצה סאב שיתן באס טוב אבל לא מפוצץ שפשוט ישמע טוב... התקציב הוא בערך עד 200 דולר לכל פריט.. בבקשה עזרה דור
הודעה אחרונה מאת BobTheBuilder, -
- 4 תגובות
- 752 צפיות
אנשים היום ב 12.00 אני נוסע לחו"ל חשבתי לקנות בדיטוי פרי את נמגבר הזה http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1202&CategoryID=123&Page=1 מה דעתכם עליו והאם הוא יוכל לפתוח שני קומפוננטים או קומפוננט וסאב ברמה טובה תודה לכל העוזרים נ.ב אני לא כל כך מבין בנושא ממש מתחיל פשוט יש עליו מחיר מצוין ואם אני כבר נוסע חבל לפספס
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
תחליף לדינמיט 1 2 3
מאת m.sherling- 36 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חשבתי על רעיון לאיטום במקום דינמיט, אולי אפשר למרוח זפת על המתכת של הכב מבפנים, מה דעתכם על זה זה נוסה אולי פעם?
הודעה אחרונה מאת Hyperion, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרדיודיסק של חבר שלי שבק חיים.. יש איזה מקום מומלץ לתקן ? שווה בכלל לתקן ? (סדרה טובה אך ישנה של קנווד) ואיפה כדאי באיזור נתניה ? מעבדה של מוצרי חשמל ביתיים או לתת במקום של התקנות סטריאו לרכב ? אם למישהו יש המלצה,אני אודה לכך מאוד. אסף.
הודעה אחרונה מאת אספיקו, -
- 4 תגובות
- 981 צפיות
היי.. יש לי מיצובישי סופר לנסר מודל 97 ואני רוצה להתקין בה מערכת... אני צריך רדיודיסק שמנגן גם אם.פי 3, והמליצו לי על pioneer DEH-3600MP אז החלטתי לשאול אתכם המומחים אם זה טוב וכדאי.. תודה ענקית לכל מי שקורא ומנסה לעזור (וגם למי שלא )
הודעה אחרונה מאת AlxE, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חייב לדעת למה אתם (ואני לא מתכוון לכולם) חושבים שלהשים קומפוננט מאחורה עושה מה ש6X9 עושה ניראה לי שאתם לא מבינים כמה ה6X9 מוסיף לסאונד באוטו ...נכון! הקידמיים הם באמת אלה שעושים הכל אבל האחורים מוסיפים ללא ספק ולא סתם אחוריים אני מדבר על MAC AUDIO,Infinity אלה רמקולים שאפשר להגיד שיתנו מאחורה את מה שצריך ....אז דיי להשים קומפוננט מאחורה להתחיל להשים 6X9 תודה
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי קומפוננט וסאב, עכשיו בשירים מסויימים יש תדרי באס נמוכים שבקושי שומעים. יכול להיות שזה בגלל הקרוס של הסאב? אין לי מושג איך מכוונים את הדבר הזה... אני פשוט הפעלתי מוזיקה והורדתי את זה עד שלא שמעו את הזמר... למישהו יש מושג מה כדאי לי לעשות בנושא?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
????????
הודעה אחרונה מאת שתיל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש 2 דגמי לאנזר 1000W במחיר זהה,שכמובן שניהם חדשים. אחד הוא הארטייג' 1000 4יציאות. והשני הוא הוייב גם 1000W 4 יציאות. שניהם חדשים ושניהם באותו המחיר.הבנתי שהוייב הוא דגם ישן יותר מחיפוש שהרצתי כבר(שלא קיבלתי ממנו תשובה חד משמעית לשאלה). שורה תחתונה,מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת Philip R,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,418 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Nico62
- שחר 1
- Derish
- yoav911gt2
- דובצע
- איציק נ.
- Itzik-b
- yahaga
- srool
- discoTD5
- גולדן191
- Aviady001