Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לדעת למה אתם (ואני לא מתכוון לכולם) חושבים שלהשים קומפוננט מאחורה עושה מה ש6X9 עושה ניראה לי שאתם לא מבינים כמה ה6X9 מוסיף לסאונד באוטו ...נכון! הקידמיים הם באמת אלה שעושים הכל אבל האחורים מוסיפים ללא ספק ולא סתם אחוריים אני מדבר על MAC AUDIO,Infinity אלה רמקולים שאפשר להגיד שיתנו מאחורה את מה שצריך ....אז דיי להשים קומפוננט מאחורה להתחיל להשים 6X9 תודה

פורסם

אמן! חחחחחח

אייל אתה צריך לכתבו הודעות בשביל להביע דעה לא בשביל לצאת למאבק נגד מישהו זה טיפ ידידותי משכן...

אני גם בדעה שלו 6X9 אכן מוסיפים עוד להשלמת הסאונד

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הוא כתב בצורה קצת אממ איך אני יגיד את זה זה התחלה של מלחמה בסגנון אדי ושי..

אם הבנתי לא נכון מצטער...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא ממש ראיתי הרבה מקומות שהמליצו לשים סט קומפוננט מאחורה, רוב האנשים טוענים שזה לא משתלם לשים סט קומפוננט מאחורה כי אפשר להישתמש ברמקולים 6X9 שישלימו את הסאונד לבמה אחורית.

פורסם

לדעתי 6X9 זה טוב כדי להעביר פדר לאחורה ולא להיות חרשים...

ועוד יתרון של 6X9 זה המחיר שהוא כמובן הרבה יותר זול.

וד"א לי כן המליצו לשים קומפוננט מאחורה.

פורסם

תקשיבו לא התחלתי שום מלחמה פשוט הייתי בכמה מפגשים ושמעתי אנשים זורקים הערות על רמקולים אחוריים וכמה שעדיף קומפננט מאחורה וזהו הבעתי את הדעה שלי זהו...

פורסם

אני חושב שהדיעה שלך מגוחכת, אולי האדיאולוגיה "בסדר"

אבל הדרך שלך היא מאוד מצחיקה.

מי קבע שרק הרמקולים שאתה מדבר עליהם יעשו עבודה טובה ?

אולי אתה צריך מרצדס, בשביל להנות מאיכות נסיעה..

אבל תתפלא שיש אחרים שגם יתפשרו על פייסטה, ופונטו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מוסיף לעוצמה? המון

ישמעו מוסיקה גם מאחורה? ברור

איפה הבמה ממוקמת? באמצע? מאחורה? מי שזה לא מפריע לו אני מאמין שזאת אופציה נהדרת בשבילו, עוצמה באיכות לא רעה ובזול. מי שזה כן מפריע לו (בדרך כלל מישהו שכבר "התרגל" לבמה מקדימה וממורכזת) יכול לשים רמקולים כאלה ולהינות מבמה קדמית בעזרת פאדר או עוצמה ...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...