Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני כמה זמן קפץ לי לראש רעיון איך להסתיר את האחוריים ברכבי בלי להזמין מגש שלם אצל הרפד ובלי ליזרוק צפים של קבוצות כדורגל!

כדי ליצור את הכיסוי/מגש הישתמשתי בדברים הבאים

1.שבלונה מניילון

2.לורד שחור

3.לבד עפור בהיר

4.מספריים

5.אזולירבד

6.סקוץ'

7.דבק מגה

8.ללכת לרפד רכב כדי שיעשה את אקורט הסיום

מצאתי ניילון רגיל בבית שבעזרתו הכנתי שבלונה....הכנת השבלונה נעשת על ידי העברת לורד שחור על קויי המגש(מין"מכתש" במרכז המגש שם יושבים האחוריים) אחרי שעברתי על הקוים גזרתי את הצורה בעזרת מספריים....

אחרי שהצורה המשובלנת הושלמה הדבקתיאת השבלונה על הבד בעזרת אזולירבד שחור(ולא אדום כמו שכולם פה אומרים:lol: ) כדי שיהיה נוח גם לסמן את הגבולות של שבלונה על הבד ואחרי לגזרו!

אחרי שעברנו את החלק הקשה בשלום הגיעה החלק הקל.....כדי לעשות סיום יפה חשבתי לרפד את קצבות בסקאי שחור ישר עלה בראשי רעיון ללכת לרפד רכב ושהוא יעשה את העבודה העדינה הזו...

אחרי שהרפד נתן לי מחמאות על הגזירה של הבד הוא עשה עבודה מיקצועית ביותר (ככה אני בחיים לא יעשה) בעלות של 20שקל בילבד ועל המקום!

כדי שהלבד יחזיר מעמד בבאסים אני צריך להדביק לו סקוצ'ים קטנים בעזרת דבק מגעה!

הינה התמונות של רב התהליכים.....

*** סליחה על האיכות התמונות בגלל שזו מצלמה של פלאפון !

http://pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=39822E58CC7849BC9E1426C4180AAF50&alid=170238

**** כפי שאתם רואים בתמונות עוד אין תמונה של סיום העבודה אבל אני מקווה שעד מחר אני יצלם את הסיום!

פורסם

יצא מאוד יפה, אבל איך שומעים :?:

בד"כ משתמשים בבד אקוסטי ולא בלבד.

נ.ב אדי, למה לבד, היית בונה לך משהו מהמם מאיזולירבנד. :wink:

פורסם

My nigga!!!:-P

ידעתי שתגיד את זה!!

אבל כמובן שכול ההשראה בזכותך אבל הפעם הקרדיט עלי:wink:

חח בעניין השמיעה עוד לא בדקתי כי בנתיים האחוריים שלי למכירה לכן עשית את הכיסוי כדי שיסתיר את הפצעים(חורים) במגש

אבל אם אני לא ימכור אני ירכיב חזרה אותם ואני לא חושב שתיהיה פגיעה בצליל הבד הזה דיי נושם הוא לא עבה במיוחד!

וכמובן תודה לכול המברכים!

פורסם

חחח לא לא מה פיתאום זו כבר השראה של אמא שלי....אבל דווקה יפה

רוצים תמונה יותר ברור של הכיסוי בחדר?(קצת לא קשור אבל למה לא)

פורסם
יצא מאוד יפה, אבל איך שומעים :?:

בד"כ משתמשים בבד אקוסטי ולא בלבד.

נ.ב אדי, למה לבד, היית בונה לך משהו מהמם מאיזולירבנד. :wink:

בד האקוסטי זה כולה בד רגיל שנושם ודרכו יכול לחדור האוויר אשר בעזרתו עובד צילילנו האהוב!

אני חושב שלא תיהיה בעיה לצליל לעבור כי הבד הזה נושם והוא לא מלבדים הכבדים!

פורסם

אלוהים כמה שאלות יש פה על דברים שבכלל לא קשורים

פורום כל-בו :)

בכל אופן

תראה , זה חמוד אבל ספציפית לאוטו שלך

א. כי לך יש שקע שם ולרוב אין שקע כזה .

ב. דיי רואים שאתה מסתיר משהו הרעיון הוא לצור משהו שיכסה את כל המגש ואז לא יראו שמשהו מוסתר .

ג. ברגע שהרמקולים יהיו במקומם אם וכאשר , הכיסוי שיצרת יתרומם מעט ואז יראו בבירור שיש משהו מתחת

אבל סחטיין על העבודה

פורסם

תודה רבה

בעניין בילטת הרמקולים כבר חשבתי על רעיון טוב!

אני מעדיף שהם יהיו מוסתרים מאשר גלויים.....גם בחנית מזג אוויר(שמש) וגם אל ימשכו עיין למרות הבד!

פורסם

אצלי גם אין שקע, אם היה אז הייתי רץ לעשות דבר כזה.

היה לי בד אקוסטי כשהיו לי הרמקולים 6.5, חתכו לי אותו לאחר שהתקנתי את ה6X9 והרמקולים יושבים למעשה על הבד.

אני לא מתלהב כ"כ מללכת לרפד ולהשים עוד פעם בד אקוסטי (50 שקל) כי רואים בבירור שיש רמקולים.

אז שמתי צעיף של מכבי, רואים שיש רמקולים על זה אין וויכוח, אבל אני נותן לגנבים להנות מהספק של איזה חברה הרמקולים (פיוניר, קנווד או סתם זבל סיני).

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200412041526379608&id=200412041529554692&user=mcyossi

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אבל אני נותן לגנבים להנות מהספק של איזה חברה הרמקולים (פיוניר, קנווד או סתם זבל סיני).

יוסי.

תקווה שזה ישאר בגדר ספק ...

• תוכן חדש...