פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תגידו, איך יהיה לחבר את הסאב הבא: http://www.macaudio.cz/sub/redattack_reflex_30.html ישירות לרדיו דיסק הבא: http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=7989&taxonomy_id=25-121 ואם אפשר עוד תמונות של הרדיו דיסק, במיוחד כשהפנאל שלוף (חיפשתי בגוגל...) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 4 תגובות
- 928 צפיות
אפשר לחבר צ'נג'ר של קנווד , לרדיו טייפ שולט צ'נג'ר של סוני?
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אמרו לי שאתם הכי מבינים באודיו שיש באינטרנט בעברית אז... אני צריך מגבר 4 ערוצים ורמקולים קדמיים ואחוריים (לא יודע אם קומפוננט או 6X9) אני לא מבין בזה כלכך אז אם אפשר גם קצת הסבר כל המלצה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת קובי, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצא לי לראות כבר כמה רכבים עם רמקול בגודל 5" במקום שיושב הטוויטר ומשמש במקומו מה היתרונות של הרמקול הגדול מהטוויטר? כל רמקול בקוטר כזה ניתן לשים ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה אוקי קניתי ממישהו פה בפורום פגו 205 יד ראשונה במצב דנדש עכשיו רציתי לדעת מה גודלם של הרמקולים בדלתות הקידמיות ברכב הנ"ל?.. כמו כן האם זה סיפור להעביר חוטים להכנה ל 6X9 מאחורה במגש? וכמה כסף זה יכול לעלות לי הסיפור הזה[העברת חוטים+עשיית חור בגודל 6*9]? תודה!
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
מיפגשי מערכות
מאת benboom-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עברתי איזה יום שבת אחד בבוקר באילון {אחרי המיפגש של פג'ו}וראיתי שם "מיפגש מערכות" {כמה מכוניות עם הבגאז' פתוח עם מערכות מעוצבות} {כמובן שעצרתי ופתחתי בגאז'} רציתי לדעת........ זה כל שבוע? איזה שעות בדיוק? תודה... בן אלפסי
הודעה אחרונה מאת ^CIVIC CUPE^, -
-
איך לדעתכם המתקינים של מערכות סטריאו באוטו דיפו עד היום שמעתי רק תלנונות ודברים רעים והאם כדאי בכלל לקנות שם מגבר ורמקולים מבחינת המחיר?
- 3 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם הזמנתי לפני מספר ימים שני זוגות רמקולים של פיוניר דרך האינטרנט. רמקולים אחוריים A6990S וקדמיים A1680S ארבעת הרמקולים הגיעו היום ובבדיקה ויזואלית קטנה (אני אמור להתקין אותם עוד יום-יומיים) ראיתי שיש בכל ארבעת הרמקולים (!) חור קטן בגודל של סיכה שנמצא על ה- midrange האם מישהו יכול לומר לי אם זה תקין, או שעלי להחזיר את הרמקולים לחנות במהרה (בתקווה שהם יקבלו...) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 861 צפיות
לגבי מגבר של SABA600W וסאב של MAC AUDIO250rms .. 1.האם המגבר חזק מספיק להגברת סאב כזה? 2.האם הסאב הנ"ל בזוקה נחשב ברמה של הפיוניר 800 watts ?
הודעה אחרונה מאת קובי, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 899 צפיות
אני רוצה לקנות קומפוננט ומתלבט איזה...יש לי תקציב של 1000 שקל . אני רוצה משהו שיהיה חזק ואיכותי מאוד. כרגע באוטו מותקן לי סוני M700 (רולטה) ומגבר של BOSS C-600 עם סאב של רוקפורד חדש P2. והרמולים האורגינלים של הרכב . יש לי פאסאט בקיצור אני מחפש קומפוננט טוב. ויש לי בחירה בין שניים פלאנט אודיו דגם V-62CK או רוקפורד דגם P162S. אשמח לתשובה מהר...
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חדש פה בפורום ונהניתי לקרוא את ההודעות שלכם המעמיקות בנושא מה אתם אומרים על שילוב של מגבר SABA 600W עם סאב של MAC AUDIO 250 RMS בצורת בזוקה ?
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פיוניר 6 על 9 400 וואט 5 ווי - אני לא מרוצה מהאיכות אני רוצה משהו ליגה למה כדאי לי לעבור משהו 6 על 9 ובאיכות יותר טובה ! ובווליום טוב כמובן !! פעם ישבתי אצל חבר באוטו הוא הגביר והגביר וזה נשמע צלול שזה לא כאב לאוזניים - מה הולך שם בדיוק! תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אני רוצה לרכוש מגבר למערכת קיימת באוטו - HU PIONEER 1550 קומפוננט של מגנאט 2160 (אני אמור לקבל אותם מחר) 6X9 PIONEER 6910 330W כלומר, מה שאני רוצה, זה לחבר ארבעה רמקולים... הבעיה היא שיש לי כרגע 500 ש"ח להשקיע במגבר. אני יודע שכדאי לחכות, לחסוך קצת יותר וכו', אבל המצב הוא שלא יהיה לי בזמן הקרוב כסף פנוי. מכיון שבחיר הזה אי אפשר לקנות משהו סביר, חשבתי על לקנות מגבר יד שניה. מה אתם אומרים? לקנות חרא חדש, או משהו סביר משומש? מה אתם אומרים על רוקפורד פאנץ' 200?? יתאים לי? תודה לכולם על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
שלום לכולם, אני מחפש קומפוננט איכותי ופחות מעניינת אותי העצמה,אני מתכוון להביא מארה"ב Kicker K57.2 ,אפשר לקבל חוות דעת לגביו.אם יש הצעות לדגם אחר התקציב שלי הוא כ100 דולר תודה.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקומפוננט מסויים... יש לי תקציב של 900 שקל בשביל זה. על מה אתם יכולים להמליץ לי? שמעתי על קומפוננט של חברת rainbow איך הם, ואיפה ניתן לקרוא עליהם, יש למישהו מושג? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
בזמן האחרון כולם שוללים את האופציה להרכיב דיסק קשיח רגיל במחשב לרכב. אני רוצה להבין משהוא מה ההבדל בינו לבין זה של מחשב נייד, אם יש בכלל בעיקרון שניהם בנויים אותו הדבר ואין ממש סיבה להבדל גדול. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה זה כל הקטע של ה RMS הבנתי שזה הואט אבל במה זה מתבטע יעני יותר כוח יותר עוצמה ולפעמים כתוב גם 4x225 Watts וואט זה RMS אם הבנתי נכון... עוד שאלה מה כל הקטע של התדרים מה הם נותנים ... ושאני מחבר תמגבר לתיבה של הפיוזים יעני איפה שהראשי זה הפלוס בלה בלה בלה אני צריך סוג של כבל מסויים?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
חברה לא היה לי כח להסתובב יותר מדי והחנות התקנת סטראו לרכב הקרובה ביותר לביתי שביקרתי בה ביקשה על : 1.העברת חוטים מקדימה למגש האחורי . 2.חור הכנה ל 6X9 במגש. 3.התקנה של הרדיו דיסק באוטו במקום הטייפ הישן. קיצר על כל 3 הסעיפים שכוללת ההתקנה שביקשתי דורשים ממני 120 שח.. מניסיונכם , איך המחיר הנ"ל הגיוני,סביר,משתלם. יש יותר זולים שאתם מכירים או עשיתם אצלם התקנה דומה בפחות כסף? תודה יום טוב! [סליחה על הקטנוניות והחסכנות -פשוט אני בן 18 ומחזיק לבד את כל האוטו וכל שקל אני מנסה לחסוך..]
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
רדיו דיסק קופץ בקליאו 1 2
מאת SPL- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי בעייה של רדיו דיסק קופץ בקליאו שנת 94 הדגם של הרדיו דיסק הוא JVC 707 ובכל בור שאני נכנס הדיסק קופץ!! מישהו מכיר/שמע על התופעה הנ"ל ברכב הזה?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
שלום רב, לפני שבועיים הגיעו זוג RX47 מארה"ב והותקנו אחר כבוד בדאשבורד. בשלב ראשון הם חוברו במקביל על הערוץ הקדמי של ה-XETEC. כיוונים שונים - וכעת הרמקולים חתוכים ב-HP בסביבות 120 Hz. ועכשיו - התייעצות: ישנן אפשרויות אחרות - אפשר לחבר את הדאש עם האחוריים במקביל, ולחתוך את הערוץ האחורי LP ב-5-6 KHz. סביר שיהיה צורך גם לחתוך ב-HP, כיוון שמדובר ב-4" שאמורים לעבוד עם 85 Hz. במקרה זה, משתנה הכיוון של הרמקולים האחוריים שכרגע עובדים Full Range. אפשר להשאיר החיבורים כפי שהם, ולחתוך את הערוץ הקדמי גם LP ב-6 Khz. במקרה זה מאבדים מקדימה את הצלילים הגבוהים מעבר לכך, משום שהדלתות והדאש מחוברים במקביל. פחות אהבתי. אפשר לחבר את הדאש על ה-HU המקורי. לא נשמע אופציה מ…
הודעה אחרונה מאת Itch, -
- 24 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני כחצי שנה רכשתי סאב של magnat. עכשיו ההספק שלו זה 550w ו 275w RMS וההתנגדות 4 אום. עכשיו לדעתם זהו סאב טוב שאמור לתת באס חזק או שהוא עדיין נחשב חלש ויש צורך בשידרוג לאחר חצי שנה איתו...?! לדעתי הוא די חלש..אבל אולי הוא לא מכוון טוב ולכן אני רוצה לדעת איך הוא בכלל, כדי לדעת אם להתעסק איתו או שהעסק אבוד כבר מלכתחילה...
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
רציתי לברר לגבי התקנה כפולה של המורל הבאים גם מקדימה וגם בדלתות האחוריות בשילוב של מגבר גיי ביי אל אחד מאלו שנמכרים בדיוטי האם כדאי מבחינת המחיר? והאם יתן קיר סאונד טוב? רוב המוזיקה המושמעת היא רוק integra ovation 6 140w
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש מגבר שיפתח לי קומפוננט מורל דוטק ובינתיים מוראל פולס 6*9 ובידיעה שבעתיד אני הולך להגביר סאב (עדיין לא יודע איזה) במקום 6*9. כמובן המגבר צריך להיות 4 יציאות. התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח.ואם אפשר תביאו לי בבקשה לינקים. תודה!!!
טוב אני יוע שאייל נתן הסבר מפורט של בחור מחו"ל קראתי אותו כבר אבל יש כמה דברים שבילבלו אותי(גם שזה באנגלית) אז אם מישהו יוכל להסביר את תהליך כיוון הפאזאת פעם אחת בצורה פשוטה ומעשית לי ולשאר העילגים אז אני מאוד יודע לו. אני התבלבלתי קצת בכך שכתוב שם באתחלה האמריקאי הזה אומר באתחלה לחבר רק תמידים לשנות פאזות רק באחד בהם ולראות מה יותר טוב ככה גם לטויטר ואז לחבר את כל החלקים ושוב לשנות פאזות ואז לחבר את הזוג השני של הרמקולים ושוב לשנו את הפאות אז לא בידיוק הבנתי מה קודם איך ואם אני משנה פעם ראשונה וזה טוב למה לשנות שוב? אז שוב אם מישהו יוכל להסבי זאת בצורה מפורטת ומובנת מהאתחילה ועד הסוף אני יודה לו מאוד(מודה מודה מודה )
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי מכונית חדשה מיצובישי לנסר חדשה שנת 2005 (עוד לא קיבלתי אותה) רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה אינטש יש בדלתות הקידמיות כדי שאני אדע איזה מידה להביא את הקומפוננט
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
התחדשתי במגבר!!
מאת basss- 5 תגובות
- 859 צפיות
לפני חודש וקצת רציתי להזמין מחו"ל את המגבר של קיקר kx850.4 אבל המגבר הנ"ל היה לי יקר מדי... לכן החלטתי לקנות את הkx800.4 שזה פשוט של סדרה ישנה יותר ונמכר בהרבה פחות... חבר (שגר בארה"ב) הזמין לי את המגבר אליו וממנו שלח לי את המגבר... אתמול בלילה שחזרתי מהצבא קיבלתי דואר מהמכס שהמגבר שלי הגיע כמובן שדבר ראשון עשיתי טלפון למפקד שלי ואמרתי לו שהיום אני יאחר... קמתי בבוקר הלכתי למכס ובגלל שהייתי עם מדים אז ידעו שאני חייל והפנו את צומת לבי שיש הנחה לחיילים במכס זה מאוד הפתיע אותי ... כאשר עברתי את כל התהליך וקיבלתי את החבילה פתחתי אותה לראות שהכל בסדר במגבר והוא לא ניזוק במשלוח ולהפתעתי איך שאני פותח את החבילה מופיע מול עיני המגבר שהוא לא אחר מהקיקר kx850.4 שאותו רצ…
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
הספק קומפוננט סרווין וגה
מאת Guest -=MdMa=-- 1 תגובות
- 771 צפיות
יש פה מישהו מאוד מאוד מצחיק אני חושב שלא יפה לצחוק לבד אז אני מספר גם לכם... ישבתי אצלו באוטו הוא אומר שיש לו סרווין וגה 200RMS והם עלו 2400 שקל... עכשיו בשביל להוכיח לו שהוא טועה... המחיר לעומת ההספק הגיוני? ממש לא שומעים 200 RMS... אני בדקתי באתר של סרווין לפי האתר לא יוצר בחיים דבר כזה... הויכוח פה הוא לא על תמורה לעומת מחיר הויכוח פה האם בכלל מתי שהוא בחיים האלה יוצר דבר כזה?
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכיבים הקיימים הם: HU פנסוניק CQC5310U קומפוננט קידמי מורל הייבריד קומפוננט אחורי מורל הייבריד סאב פיוניר 305 מגבר לקומפוננטים JBL 75.4 מגבר לסאב CADENCE Q3000,שני יציאות מוציא בגישר 300 RMS. מלבד שידרוג של הסאב מה אפשר להוסיף? ומHU אני ממש מרוצה ככה שלא חושב להחליפו. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן מה עניינים, קניתי קליאו שנת 93 לפני מספר ימים, וראיתי שהרמקולים הקדמיים נמצאים בדשבורד ולא בדלתות. אני מניח שנכנסים לשם רמקולים 4'' ?? אני רוצה להשקיע כ1500-1800 ש"ח על מערכת. זקוק להמלצה \ תמחור הרכיבים הבאים? רדיו דיסק ממש פשוט (אני מניח שאפשר למצוא משהו בסביבות ה600~) מגבר סביר שיפצה על הרדיו דיסק סט קומפ'? (יש משהו שיוכל להיכנס לקליאו?) ואולי סאב.. ?? אה עוד משהו, שמתי מצבר חדש היום 56 אמפר, החשמלאי אמר שהוא יחזיק מערכת כמו שאני רוצה. יש אמת בדבריו? תודה רבה!, אדם.
- 9 תגובות
- 876 צפיות
יש לי אימפרזה 2005 1600 מישהוא יודע מה המידות לרמקולים בדלתות הקידמיות, בדלתות האחוריות ובמגש מאחורה?
הודעה אחרונה מאת alpine,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,139 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RBRB
- יבגניפ
- Camaro 92
- NEW10
- Ash1
- garicho
- Erez.s
- פריג'י
- גולדן191
- levy
- orankohn
- daniel.asu