Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי תודה שיכנעתם אותי מבחינה הגיונית ומבחינה שקיימת בשטח שאכן קיבלתי מחיר הוגן עבור ההתקנה הנ"ל

בכל אופן אין טעם בישביל 20 שח יותר זול ללכת להתרוצץ עם הרכב ולחפש באיזור מתקין יותר זול כיוון שההיתרוצצויות הללו יעלו לי את ההפרש ואפילו יותר!

קיצר אני אתקין שם [כ 2.5 ק"מ מביתי ..קרוב!]

תודה לכולם פה !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם אתה מחדרה אני מאמין שאין לך בעיה לנסוע לזכרון

יש שם מתקין ממש ברמה אחלה של עבודה ואחלה של מחירים ( בהתקנות...המוצרים כמו כול האיזור שלנו יחסית יקרים )

שווה לך לקפוץ אליו

איבגי סאונד בהנהלת שי איבגי

פורסם
Punkmobile205 היקר,

אתה נותן לבחור הרגשה, כאילו הוא קיבל הצעה של 250 שקל.

אם אתה התקנת את כל מה שהוא צריך להתקין (HU, הרחבת חורים ל-6/9 והעברת חיוט) ב-80 ש"ח, אז גם אתה קיבלת מחיר טוב.

ואם יש לו פח מאחורה, והחיתוך יותר בעייתי?

אני מכיר מתקינים שיקחו גם 150-180 ש"ח על עבודה שכזו, אז? (בב"ש לוקחים 70 ש"ח רק על התקנת HU)

לגבי "יש לי חוש טכני בסיסי כמו לכל בנאדם והבנה בסיסית אם אני יכול גם אתה או כל אחד אחר יכול"

א. אני שמח

ב. לא כל אחד יכול (עובדה)

ג. יש אנשים שמעדיפים לא להסתכן, ולתת לאנשי מקצוע לבצע את עבודה הזאת ברמה מקצועית.

את רמת החסכון שלך כבר ראיתי בפורום מכירה כשאתה מחפש גרילים ל-6/9 בחינם או "אפילו אם אתם מתעקשים על איזה 10 שקל או משהו",

בשביל 120 ש"ח זה מחיר הוגן מאוד.

אורן.

אגב מה הבעייה עם זה שחסרים לי גרילים ל6X9 שלי???אני מחפש כמו כל בן אדם שצריך משהו ומחפש....אם זאת הנקודה שלך זה די גרוע שאתה מנסה לקטול אותי על זה...מה אתה מצפה שאני יעשה??יזרוק זוג JBL?ויקנה חדשים רק בשביל הגרילים???...מה נסגר?...

לגבי פותח השרשור כמו שאמרתי אם אתה לא בקטע של הרפתקאות וחיסכון לך למתקין...או לפחות תעשה סקר שווקים...אם זה נוח לך תפדל...שלם.. אני ממש לא בקטע של לתת לאנשים הרגשה רעה כאילו עושקים אותם בהכל...

חוץ מזה שחורים ל6X9 עם מגש בשילוב פח זה לא כזה ביג דיל בשביל המתקין הוא רק צריך להשתמש בכלי אחר...(דיסק למשל..)

פורסם

אני לא באמת חושב שאתה יודע על מה אתה מדבר.

רוב האנשים חושבים שבגלל שהדברים הללו אלו "פעולות פשוטות" אז המתקינים צריכים לעבוד בחינם, ואינם צריכים לתחזק עסק שלם, ואינם צריכים לקחת ריזיקות על הציוד, ו"החומרים".

קיבל אחלה מחיר, הוא ציין שאיננו מעוניין לעשות זאת לבדו, הוא יודע שאם הוא יחפש עוד, הוא יחסוך מספר שקלים.

אך ההיגיון הפשוט אומר, שהחיסכון של השקלים, יתבטא בכאב ראש, דלק, וביזבוז זמן.

אם הבחור קיבל את כל האינפורמציה הדרושה שלו, ואת כל ההחלטות הדרושות שלו, איך זה שהויכוח עדיין פעיל ?

התקנה נעימה , מקווה שתהייה מרוצה מהעבודה.

(מאיכות העבודה, כבר מזמן שכחנו ...)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בעיה? חלילה. כששאלת בפורום, אמרו לך לגשת למתקינים ובתמורה לכמה שקלים, אתה תקבל זוג.

אין צורך לקנות רמקולים חדשים בשביל זוג גרילים, יש מספיק אנשים ששמים לבד ולא משתמשים בגריל. בכל מקרה, זה לא נושא הת'רד.

בהקשר ל"סקר שוק" שהצעת לו, מה הוא עושה כרגע ?

לגבי המגש מפח, זה יותר "ביג דיל" לחתוך מאשר לחתוך פלטה עץ.

(לא מומלץ להשתמש בדיסק בתוך הרכב - מסיבה בטיחותית)

אורן.

פורסם
בעיה? חלילה. כששאלת בפורום, אמרו לך לגשת למתקינים ובתמורה לכמה שקלים, אתה תקבל זוג.

אין צורך לקנות רמקולים חדשים בשביל זוג גרילים, יש מספיק אנשים ששמים לבד ולא משתמשים בגריל. בכל מקרה, זה לא נושא הת'רד.

בהקשר ל"סקר שוק" שהצעת לו, מה הוא עושה כרגע ?

לגבי המגש מפח, זה יותר "ביג דיל" לחתוך מאשר לחתוך פלטה עץ.

(לא מומלץ להשתמש בדיסק בתוך הרכב - מסיבה בטיחותית)

אורן.

אז מוציאים אותה החוצה לא?

פורסם

בדיוק זה חלק משילדת הרכב חלק מקובע[יש האומרים שכל שינוע של חלק זה לטובת התקנת אליפסות וכדומה הינו נחשב לפגיעה בשילדת הרכב = פגיעה בערך הרכב שתתבטא בשווי הרכב..] שוב יש אומרים כך!

פורסם

מי אומר כך ?

אתה יודע מה זה שילדת רכב?

להוריד מהערך של הרכב ? לא קצת נסחפנו ?

במידה הוא ירצה למכור את הרכב הוא יכול לזרוק שם רמקולים ב 100 שקל

ואז לא רק שזה לא יוריד מהערך של הרכב בנאדפ " פשוט " ישמח לקבל את זה

פורסם

לא יודע ,בכל אופן לא מעניין אותי[לא רלוונטי לקייס שלי..] טוב, הרגע חזרתי מהמתקין שסיפרתי לכם - סה"כ הוא עבד מכל הלב ללא לחץ וללא חאפריות בעבודה הכל חזר למקום פיקס[גומיות פלסטיקים ..] וההתקנה התבצעה באופן חלק ושוטף ללא פאקים [ 2 אנשים ביצעו את ההתקנה .] גם הרדיו דיסק חובר נקי ללא שריטות ,קיצר הפעלתי את כל העסק וסוף סוף מרגישים סאונד נורמאלי ומצויין בתוך הרכב. בכל אופן הורדתי אותם בעוד 10 שקלים ככה שכל ההתקנה שציינתי מה היא כוללת עלתה לי 110 שקלות חדשות!

זהו תודה לכולם !

פורסם

כע אשכרה הורדתי אותם בישביל הכייף באותו הרגע בעוד עשיריה ..היה קשה אבל לאחר ויכוח קטן של 20 שניות התפשרו איתי חח יצאתי פרסי אבל למי איכפת ..הרי 10 פה 10 שם בסוף הופך ל 100 שח של חיסכון בדברים קטנים כאילו..סה"כ כסף לא גודל על העצים ,לא לפחות בגינה שלי!!

תודה שוב לכולם ..אגב אני מקבל מתנה יום שבת מדוד שלי 6X9 שהיו לו בקורבט לפני 3 שנים בהספק 150W 3WAY החליף הכל לטובת קונפוננט איכותיים מגבר וסאב! מקווה שהמימברנות לא יבשות והצליל עדין טוב כמו שהיו בעבר...אם לא אני יקנה פושטים של קליפוניה בום ב100 שח [דווקא שמעתי תדגם הספציפי שלהם שאני מתכוון והוא די סבבה ביחס ל100 שח..]

יום טוב אנשים..!

פורסם

היה לי במשך כמה חודשים את ה 6X9 של קליפורניה בום הם עבדו ללא מגבר בשביל להשלים את הסאונד מאחורה

כבר כמה חודשים הם ברכב של אחותי

שנינו היינו נורא מרוצים ( כמובן שביחס למחיר)

פורסם

זהו כמו שתיארתי לעצמי עוד אחד מרוצה ביחס למחיר הזול שלהן אני יודע שב6*9 הם טובים ואפילו המגברים שלהם לא רעים בכללי ,יצא לי לשמוע חברות זולות ל6*9 כמו סופר סאונד מטריקס ,TNT פירלס וכו'..כולם נישמעו לי על הפנים ואכן ראו שאילו רמקולים של 80-100 שח אבל משום מה הקליפוניה מוצלחים ל100 שח יצא לי לשמוע בשיכבה אצל 7 רכבים 6*9 שלהם מ2 סוגים ואכן התרשמתי הינה זה הדגם שנישמע לי הכי סבבה ואם הפיוניר יהיו דפוקים אז אני יקנה את זה..

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1890040

• תוכן חדש...