Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב אותך ! ( המבין יבין )

תראה אנשים ממהרים לקטול את קליפורניה בום אין ספק שזאת לא חברה טובה או מיוחדת..

אבל לדעתי היא נותנת תמורה טובה ביחס למחיר של המוצרים שלה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב הרגע דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהוא היה אצל היבואן שנימצא 200 מטר מהעבודה שלו [מפעל בחולון] והוא קנה לי את הרמקולים שהראתי לכם של קליפוניה בום +טויטרים 120 וואט הכל נתנו לו ב129 שח שזה מחיר פגז!! וחוץ מזה הוא גם יביא לי את הפיוניר 150 וואט שאני כניראה ימכור אותם בישביל כמה שקלות!!..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

TNX אורן רק דבר אחד לא אהבתי הרדיו דיסק לצורך העניין הוא של Blaupunkt BPV650 קיצר אמרתי בהתקנה למתקין שיתקין את הרדיו דיסק ושיפעל ללא שום צורך בסיבוב של הסוויצ' וזה מה שהוא עשה מה שהיום שמתי לב ממש בנסיעה קצרה שעשיתי לפני חצי שעה זה שכאשר יענו אני מכבה תרדיו דיסק בפאנל בכפתור אז הוא אמנם מתכבה הדיסק מפסיק להתנגן וכל זה אבל על הצג של הרדיו דיסק מופיע שעון וכל האורות של הפאנל עובדים..וזה אוכל תמצבר וגם עדין הרדיו דיסק עובד בפנים וסתם מתחמם ללא אופציה של קירור שאין שימוש ממשי בו ..וזה מרגיז אותי קיצר אני רוצה לעשות שזה יעבוד רק עם סיבוב הסוויצ' וככה שאני משאיר פאנל בפנים ומכבה את הרדיו דיסק בפאנל שליטה ומוציא תסוויצ' את הכל מכובה לא מנורות ולא בטיח עובדים ..השאלה אם אני ילך למתקין ויציין לו את התופעה הזו ושיסדר לי את זה עם הסוויצ' השאלה אם הוא יסכים לעשות זאת בחינם הרי שאתמול הייתי אצלו ופשוט לא מתאים לי הקטע הזה ברדיו דיסק שהוא לא מתכבה לגמרי גם שהמפתח בחוץ ושיחבר לי את זה עם הסוויצ'..?

פורסם

כמה דברים.

1. תבדוק אפשרות של כיבוי השעון דרך ה-HU כשהוא כבוי. (בפיוניר זה קיים)

2. איך הגעת למסקנה שזה "גומר את המצבר" ? הצריכה שהוא צורך בשביל להפעיל את השעון, היא מינימלית.

3. אתה יכול לבקש שהוא יחבר לך את ה-HU רק כאשר הסוויץ עובד (בכל דבר יש חסרונות ויתרונות), ואני לא מאמין שהוא יקח לך תוספת תשלום על כך. מדובר על עבודה של דקה-שתיים.

פורסם

1. אני אבדוק זאת אך בכל מקרה חוץ מהשעון כל האורות בפאנל עובדים וזה מושך עיין ומעצבן .

2. הוא עדין אוכל מצבר כי הוא בתכלס עדין צורך כיוון שהוא לא מכובה לגמרי אולי הצריכה של השעון מינימלית אבל של האורות בפאנל גם צריך לקחת בחשבון חוץ מזה שנגיד זה מושך תשומת לב אם אני לא רוצה להוציא תפאנל בערב ואני סגרתי תאוטו זה מושך עיין כי האורות עובדים והשעון בפאנל. חוץ מזה שעדין כל המעגלים בפנים עובדים ויש זרימה ככה שאין מצב שהרכיבים לא פעילים ככה שהוא "חם" כל הזמן כתוצאה מכך בפנים מקצר את חייו .

3.זה מה שאני רוצה שיעשה אני את החסרונות יסבול ביותר קלות מאשר המצב כרגע בו אני נימצא [שזה עובד עם הסוויץ] ואני באמת מקווה שלא יעשוק אותי על כך בעוד כסף.כי אני מרושש..בכל מקרה לא ניראה לך שהוא יקח לי משהו ? ומה יש לו בתכלס פיזית לעשות שם כדי לסדר ..?[מה ..להוציא תרדיו דיסק ולחבר איזה חוט בודד?..]

שוב תודה!

פורסם

בעניין התשלום:

ואני לא מאמין שהוא יקח לך תוספת תשלום על כך. מדובר על עבודה של דקה-שתיים.
בעניין החיבור:

ומה יש לו בתכלס פיזית לעשות שם כדי לסדר ..?[מה ..להוציא תרדיו דיסק ולחבר איזה חוט בודד?..]
כן.

פורסם

אוקיי תודה אני ירשום פה מחר -מה ניסגר לבסוף אם זה .

תודה!

פורסם

אוקיי חזרתי מהמתקין ,הוא אכן עשה לי זאת בחינם ללא תוספת תשלום ועכשיו שאני סוגר סוויץ המערכת מתכבת טוטלוס , מה שכן יש בעיה בסוויץ של הפג'ו 205 בכך שהוא בעל 2 מצבים הכוונה מצב ראשון :טעינת מצבר וכל נורות ההזהרה דולקות [והכוהל מתחמם ולא בריא להשאר במצב הזה לפרק זמן ממושך ורק כך הרדיו דיסק מתחיל לעבוד ולקבל הזנה] מצב שני זה הנעת הרכב שבו הנורות מתכבות והכל עובד כולל הרדיו דיסק גם והמנוע] בכל מקרה אני פונה לכל בעלי ה205 בעלי מצב דומה לשלי , איך הדבר אצליכם כאשר אתם כניסים מפתח לסוויץ ומסובבים למצב הראשון [לא הנעה] והרדיו דיסק שלכם מתחיל לקבל הזנה ולעבוד -האם המנורות בלוח השעונים עובדות[זה כולל התחממות הכוהל וידוע שלא בריא לעבוד במצב כזה בישביל רדיו דיסק] .ומה הפיתרון שעשיתם לכך או שאתם רק עובדים אם רדיו דיסק מופעל רק שהרכב מותנע כתוצאה מהבעיה הזו ?

• תוכן חדש...