Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה לא היה לי כח להסתובב יותר מדי והחנות התקנת סטראו לרכב הקרובה ביותר לביתי שביקרתי בה ביקשה על :

1.העברת חוטים מקדימה למגש האחורי .

2.חור הכנה ל 6X9 במגש.

3.התקנה של הרדיו דיסק באוטו במקום הטייפ הישן.

קיצר על כל 3 הסעיפים שכוללת ההתקנה שביקשתי דורשים ממני 120 שח..

מניסיונכם , איך המחיר הנ"ל הגיוני,סביר,משתלם. יש יותר זולים שאתם מכירים או עשיתם אצלם התקנה דומה בפחות כסף?

תודה יום טוב!

[סליחה על הקטנוניות והחסכנות -פשוט אני בן 18 ומחזיק לבד את כל האוטו וכל שקל אני מנסה לחסוך..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר לא רע בכלל - לך על זה.

תנסה לתמכר לבד רגע:

התקנה של רדיו דיסק? = מינימום שבמינימום 50-80 ש"ח

חורים למגש? = 50 ש"ח (מינימום)

חיווט אחורנית = כנ"ל, לפחות 50 ש"ח...

הכל ביחד = המחיר שקיבלת פחות עודף... בקיצור, פחות מזה לא נראה לי שיציעו לך.

גל

פורסם

אוקי תודה לך גל -על החיזוקים..אכן הרגעת אותי ,ואני ילך להתקין מחר את כל העסק ב9 בבוקר [ב11 אני חייב להיות בבצפר ] תודה !

אסף

פורסם
אוקי תודה לך גל -על החיזוקים..אכן הרגעת אותי ,ואני ילך להתקין מחר את כל העסק ב9 בבוקר [ב11 אני חייב להיות בבצפר ] תודה !

אסף

אחי זה גניבה!!!

120 שקל??? זה אולי 1\6 משווי הרדיו דיסק שלך(במקרה והוא סטנדרטי)

פה רצו לקחת 80 שקל ולא הסכמתי אז 120?!?!?!?פאק.....שחיתה..

אני התקנתי לבד..יצא הכי טוב בעולם לא רואים חוטים באף מקום...הכל מוצנע..ועשיתי חורים לבד במגש לפי שבלונה של ה6X9 כל הסיפור עלה לי 12 שקל (כי הייתי צריך לשים פיוז בין הרדיו דיסק לחשמל של הרכב כדי לא לשרוף כלום...)....קח בחשבון..

פורסם

אוקי מיילה מערכות קולנוע ביתי לבית זה בכייף אני יודע להתקין ,אבל באוטו לא ניסיתי ולא רוצה לנסות שווי הרדיו דיסק שלי הוא כ700 שח חדשים , ואיפה זה "פה רצו לקחת לי 80 שח.." איפה ?

כל הכבוד שהתקנת לבד אני לא ממש יודע ולא רוצה להרוס ולהתעסק שאין לי רקע כללי בהתקנה של רכב..

חורים במגש אולי זה לא ממש בעיה אבל יאלה כבר שהם יעשו לי את זה ואין לי כולכך מה לקחת בחשבון היות והרקע שלנו פה לא ממש דומה!

פורסם

קודם כל, זו לא שחיטה בכלל.

מחיר סביר לחלוטין. ביחוד שזה לא "רק לחתוך 6/9"

וזה שאתה התקנת לבד, הכל טוב ויפה - לא כולם מסוגלים להתקין לבד. (זמן/יכולת/ידע וכדומה).

לפי דעתי אין טעם להסתובב ולהתרוצץ בשביל למצוא מישהו זול שיעשה את זה ב-20 שקל פחות.

רק הדלק יעלה לך יותר.

פורסם

תודה רבה אורן נילקח בחשבון ואכן מסכים איתך...אני בכל אופן מחדרה !

פורסם

זה לא עניין של גם אני חושב

זה עובדה 120 שקל זה מחיר לא רע בכלל

הכי נמוך שתמצא זה 100 שקל וגם זה יהיה אם תחפש בכמה חנויות

120 זה מחיר מצויין אין לך סיבה לחפש מקום אחר

פורסם
זה לא עניין של גם אני חושב

זה עובדה 120 שקל זה מחיר לא רע בכלל

הכי נמוך שתמצא זה 100 שקל וגם זה יהיה אם תחפש בכמה חנויות

120 זה מחיר מצויין אין לך סיבה לחפש מקום אחר

מצטער אני לא יכול להסכים עם זה..פה-במודיעין לוקחים 80 שקל אצל מתקין מורשה של פלאפון...אז תעשו לי טובה 120שקל זה שוד!

חוץ מזה אין לי רקע טכני של טכנאי מערכות לרכב או משהו...יש לי חוש טכני בסיסי כמו לכל בנאדם והבנה בסיסית אם אני יכול גם אתה או כל אחד אחר יכול...רק צריך לקרוא את ההוראות ולשאול אנשים איך עושים מה...זה הכל...בשביל זה הפורום נועד בשביל לחלוק מידע...אבל היי!...אם אתה בקטע של לשרוף כסף...אני לא יגיד לך מה לעשות....(120 שקל = 1200 מסטיקים...LOL)

פורסם

שאתה אומר 80 שח מה כוללת ההתקנה בסכום שכזה..קצת קשה לי להאמין שהיא כוללת גם חורים גם העברות חוטים לאחור וגם התקנת H.U .בכל זאת, זה מחיר ריצפה. אפילו בשטחים יקחו לי יותר, לא יודע מאיפה הבאת תמחיר הזה .בכל מקרה, אם זה אמת לאמיתה זה אכן שווה אבל אתה מסכים איתי שאני לא אבוא מחדרה למודיעין לשם כך -הרי שדלק כבר יעלה לי את ההפרש בהתקנה ואפילו יותר...בכל אופן ,חדרה לא זולה בהתקנות .ולדעתי ולדעת האחרים פה שהגיבו המחיר שקיבלתי הוא מחיר הוגן ואף משתלם בהחלט!! ככה שאין לי הרבה מה לעשות בנידון..!

פורסם
שאתה אומר 80 שח מה כוללת ההתקנה בסכום שכזה..קצת קשה לי להאמין שהיא כוללת גם חורים גם העברות חוטים לאחור וגם התקנת H.U .בכל זאת, זה מחיר ריצפה. אפילו בשטחים יקחו לי יותר, לא יודע מאיפה הבאת תמחיר הזה .בכל מקרה, אם זה אמת לאמיתה זה אכן שווה אבל אתה מסכים איתי שאני לא אבוא מחדרה למודיעין לשם כך -הרי שדלק כבר יעלה לי את ההפרש בהתקנה ואפילו יותר...בכל אופן ,חדרה לא זולה בהתקנות .ולדעתי ולדעת האחרים פה שהגיבו המחיר שקיבלתי הוא מחיר הוגן ואף משתלם בהחלט!! ככה שאין לי הרבה מה לעשות בנידון..!

איך אומרים??

KNOCK YOURSELF OUT MAN.

פורסם

הייתי יותר נהנה אילו ההתקנה הייתה מתבצעת בחינם או משהו סיגנון של 80 שח כמו שאתה אומר!

פורסם

Punkmobile205 היקר,

אתה נותן לבחור הרגשה, כאילו הוא קיבל הצעה של 250 שקל.

אם אתה התקנת את כל מה שהוא צריך להתקין (HU, הרחבת חורים ל-6/9 והעברת חיוט) ב-80 ש"ח, אז גם אתה קיבלת מחיר טוב.

ואם יש לו פח מאחורה, והחיתוך יותר בעייתי?

אני מכיר מתקינים שיקחו גם 150-180 ש"ח על עבודה שכזו, אז? (בב"ש לוקחים 70 ש"ח רק על התקנת HU)

לגבי "יש לי חוש טכני בסיסי כמו לכל בנאדם והבנה בסיסית אם אני יכול גם אתה או כל אחד אחר יכול"

א. אני שמח

ב. לא כל אחד יכול (עובדה)

ג. יש אנשים שמעדיפים לא להסתכן, ולתת לאנשי מקצוע לבצע את עבודה הזאת ברמה מקצועית.

את רמת החסכון שלך כבר ראיתי בפורום מכירה כשאתה מחפש גרילים ל-6/9 בחינם או "אפילו אם אתם מתעקשים על איזה 10 שקל או משהו",

בשביל 120 ש"ח זה מחיר הוגן מאוד.

אורן.

פורסם

אורן שוב תודה !!

אגב אין לי פח מאחור אלה מגש עץ [פג'ו 205..]

• תוכן חדש...