Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מה עניינים,

קניתי קליאו שנת 93 לפני מספר ימים, וראיתי שהרמקולים הקדמיים נמצאים בדשבורד ולא בדלתות.

אני מניח שנכנסים לשם רמקולים 4'' ??

אני רוצה להשקיע כ1500-1800 ש"ח על מערכת.

זקוק להמלצה \ תמחור הרכיבים הבאים?

רדיו דיסק ממש פשוט (אני מניח שאפשר למצוא משהו בסביבות ה600~)

מגבר סביר שיפצה על הרדיו דיסק

סט קומפ'? (יש משהו שיוכל להיכנס לקליאו?)

ואולי סאב.. ??

אה עוד משהו, שמתי מצבר חדש היום 56 אמפר, החשמלאי אמר שהוא יחזיק מערכת כמו שאני רוצה.

יש אמת בדבריו?

תודה רבה!,

אדם.

פורסם

המצבר "מחזיק" את המערכת בזמן שהאוטו אינו מותנע, או בזמן שהאלטרנטור נמצא בזמן עומס.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מתן נתן הצעה לא רעה בשביל מוצרים חדשים, יש לקחת בחשבון גם את התקנה,

דרך אגב, אני גם היתי בודק בלוח יד שניה... או גם לוקח את העיצה של רן.

לחכות עם התקציב .. או לחלק אותו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מסכים

אין ספק שאם יש לך אפרות לחכות ולצבור עוד כסף אתה רק תרוויח

יד שניה...? יכול להיות רעיון טוב...השאלה על מה אתה נופל ( אם תיהיה חכם טיפול רק על דברים טובים )

פורסם
רדיו דיסק פיונר 4600

מגבר פלטניום אודיו 1200 וואט

מחיר 550 שקל

מתן, על איזה מגבר מדובר? ה-V12? אפשר קישור לאתר שמוכר אותו?

ועוד שאלה, עם כבר התחלתי לכתוב את ההודעה:

איך המגבר הזה http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=713, לרמקולים 6X9 וקומפוננט כמו שמתן המליץ?

פורסם

אני במקומך בהחלט הייתי חוסך קצת - גם אני חשבתי בהתחלה להרכיב מערכת פשוטה יחסית בסביבות 2000 ולשדרג בהמשך,אך לאחר שחרשתי את הפורום הגעתי למסקנה שעם השקעה של עוד 1,000 ש"ח בערך אפשר לבנות מערכת לא רעה בכלל... אני מציע לך שתעשה חיפוש ותראה בעצמך מה אפשר להשיג ב 3000, ואז תחליט. כשתחליט סופית על התקציב אציע חלקים...

פורסם

לפותח התרד

אפשר גם לימצוא רדיו דיסקים יד שנייה לא חייב חדש יחסית!

אני חושב שלא כדי לך ללכת על הפלטינום אודיו כי זה חתול בשק ואתה לא יודע מה בידיוק נימצא מתחת לצלעות הקירור....לי היה ניסיון עם מגבר כזה ואני חייב להגיד שהוא ''אוכל'' זרם חבל''ז והאמינות שלו שואפת ל0...שמעתי מבעלים של המגבר שהוא הוציא DC ושרף כמה אלמנטים..

לדעתי כדי לך לחפש מגברים טובים של חברות שיש להם אבא ואמא יד שנייה וליפעמיים יש מציאות!

אני חושב שאם אתה מעניין במגבר חדש כדי לך להמתין ולא מליקנות ''זבל סיני''

בעניין הקומפוננט בין ה500-300שקל יש לך מגנאט ומורל פולס...

בעניין הסאב לך על פיוניר 305C באיזור ה300-330 ובנה לו תיבה !

*** אם יש לך סבלות ואתה ממש לא ממהר אז באמת כדי שתחסוך ותגיעה ל3000שקל ואז תוכל להביא מערכת מאוד מאוד מכובדת!

פורסם

בקליאו יש רמקולים 4''

שי,מתן נתן הצעה טובה וכל מה שנשאר זה למצוא חנות שמוכרים שם פיוניר 4600 ב800 שקל, לא נראה לי שקיימת חנות כזאת, מתן אם אתה יודע על חנות כזאת אז אולי תשתף אותנו

פורסם

OK

תודה על התגובות.

אני נראה לי יכול להשיג איזה רדיו דיסק ב 600~

בקשר למגבר, חבר סיפר לי שלפני שהוא התקין מגבר של "לאנזר" באוטו שלו, היה לו מגבר של "בוס" והוא לא מצא הבדלים משמעותיים בינהם..

יש המלצות למגבר בסביבות ה-700~?

אני ממש צריך את העזרה שלכם בקשר לקומפ' טוב!, מה המחירים של משהו סביר (תקציב = 600~)? ואיזה דגמים יכנסו לי ברנו?

בקשר לסאב, אני אשאיר לשלב מאוחר יותר...

בקשר לקניה מיד שניה,

אין בלאי לרכיבים האלה? בכולם יש חלקים שזיזים..

זה לא חתול בשק?

מה נחשב הכי בטוח לקניה?

שוב תודה,

אדם.

פורסם

אז חיפשתי קצת...ומשהו מוזר לי כי פעם כול החנויות שראיתי היו מוכרים את הדגם הזה ב 800+

עכשיו זה קצת שונה אני מפותע כנראה שטעית ומצטער אם בלבלתי משהו...

אבל אני רוצה לשאול שאלה אחרת

המפרט שאני נתתי טוב לא?

אז 100 שקל זה מה שישבור אותו מלקנות את המפרט הזה ?

• תוכן חדש...