Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה כל הקטע של ה RMS הבנתי שזה הואט אבל במה זה מתבטע

יעני יותר כוח יותר עוצמה ולפעמים כתוב גם 4x225 Watts וואט זה RMS אם הבנתי נכון...

עוד שאלה מה כל הקטע של התדרים מה הם נותנים ...

ושאני מחבר תמגבר לתיבה של הפיוזים יעני איפה שהראשי זה הפלוס בלה בלה בלה

אני צריך סוג של כבל מסויים?

פורסם

היתי ממליץ לעשות חיפוש ולהשתמש ב FAQ של הפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה אבל מישהו יכול להסביר לי איזה כבל צריך לחבר למצבר האם אני יכול לחבר סתם כבל חשמלי

או שיש כבל מסויים לחיבור בין המגבר למצבר!!

פורסם
תודה אבל מישהו יכול להסביר לי איזה כבל צריך לחבר למצבר האם אני יכול לחבר סתם כבל חשמלי

או שיש כבל מסויים לחיבור בין המגבר למצבר!!

יש בכל חנות של מוצרים לרכב (אוטו דיפוט למשל) קיט להתקנה של מגבר...

שם יש לך את כל הכבלים שאתה צריך במחיר לא רציני כל כך (אם אתה לוקח את הכבלים הרגילים, כבלים רציניים יותר משמע שקלים יותר)

בהצלחה

לירן

פורסם

לך לכל חנות שעוסקת במערכות לרכב ותתיעץ עם המוכר איזה קיט התקנה למגבר כדי לך לקנות ויאללה לעבודה...

בהצלחה

לירן

פורסם

הרבה צפונים המליצו על אוטוס בחיפה. גל (BlackMazdaF) או אדי יוכלו לעזור יותר עם מס' טלפון ומיקום. או שתעשה חיפוש על אוטוס.

בזמנו אני שאלתי ונענתי.

• תוכן חדש...