פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מורכב לי עכשיו רדיו-דיסק של Pioneer..הדגם הוא DEH-1550 אם זה משנה.. אני רוצה להתקין שני טוויטרים אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המערכת כדי לחבר את החוטים..ניסיתי עם שני החלקי מתכת שמיועדים לזה שקיבלתי עם רדיו דיסק של קנווד אבל זה לא עזר..מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מוציאים? תודה..עדי
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 6 תגובות
- 946 צפיות
רציתי לדעת מה דעתכם על המכשיר, החלפתי אותו ראש בראש עם ה Pioneer Carrozzeria 077 שלי שאפילו לא הורכב אצלי, מתוך חוסר ברירה. המוכר בחנות הציע לי עליו את ה-KENWOOD או פיוניר 5650, מה יותר מומלץ ?
הודעה אחרונה מאת Nitrous18, -
המלצה למגבר?
מאת צחי 22- 5 תגובות
- 768 צפיות
אחד מהשניים אמור להיות המגבר אצלי באוטו צריך חוות דעת שלכםhttp://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=452&CatCode=167 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=547&CatCode=167
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם רמקול 9X6 מתעים לסובארו DL בתודה יוסי ולילה טוב לכול הגולשים
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי שב 4650 אין שמות של תחנות רדיו, ואין חיבור לדיבורית או משהו כזה..... ב5600 יש את זה? בכללי, מה ההבדל ביניהם? שווה הפרש של 100 שקל? ואם כבר בנושא- יש מלא דגמים 5600, 5650 ו 560. מה ההבדלים ביניהם? מי הכי יקר/הכי טוב?
הודעה אחרונה מאת orofek, -
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם ! איפה ניתן להשיג קיט כזה בארץ : DYNAMAT XTREME HIGH PERFORMANCE SUBWOOFER TRUNK KIT NEW ומה תהיה העלות שלו ? וגם אני רוצה לקבל תגובותכם בנושא, האם זה באמת יכול לשפר את איכות/עוצמת הסאב ?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 1 תגובות
- 754 צפיות
שלום אני בונה לחבר מערכת בשוורולט קווליר, התקציב לא גדול 2100 לא כולל התקנה. HU: PIONEER DEH-P46 מחיר: 969 ש"ח רמקולים אחוריים: פיוניר TS-A6970E 330W 6X9 מחיר: 330 ש"ח בסאב הוא לא מעוניין. מגבר: הוא דיי נעול (ניתן לשינוי) על מגבר של LANZAR רציתי לשאול את דעתכם איזה סדרה לקחת: Heritage 224 שקל690 או Vibe-221 אותו מחיר איזה עדיף לדעתכם או משהו אחר? *הוא לא חולה סאונד מטורף אבל הוא רוצה משהו נחמד. בנוסף רציתי לשאול כמה עולה מתאם DIN לקווליר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 977 צפיות
שלום אנשים ברצוניל לקנות רמקולים ליאריס החמודה שלי. אני מעוניים שהם יהיו חזקים ואיכותיים. מקדימה יש לי רמקולים של 4" אני רוצה המלצה לרמקולים קדמיים טובים מאוד (עד 300 ש"ח) ואחוריים ברמה גבוהה (בסביבות 500 ש"ח) שמעתי שיש דגם של פיוניר 6990 ואמרו שהוא מציון. אשמח לקבל תגובות והצעות
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
יש למישהו מושג מאיזה חומרים זה מורכב? חיפשתי באתר הבית שלהם ולא מצאתי
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- 2 תגובות
- 764 צפיות
שלום קיבלתי מארה"ב Pioneer DEH-P9600MP שמעתי משהו שאם אני אתקין את זה ברכב לא יהיה רדיו כי משהו לא בסדר בתדרים או משהו כזה.. זה נכון?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מה זה Component /קומפוננט ? מה הוא כולל ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באתי להכניס תסאב לחדר שלי סתם סאב שרכשתי זה לא משנה איזה עברתי ליד הטלויזיה שלי שדולקת ופטעום כל הצבעים זזו והשתנו אין לי מושג מה לעשות הטלויזיה התחרפנה כל הצבעים הפוכים יש באלגן כיביתי אותה וזה עדיין לא עבר מישהו קרה לו מקרא דומה? מה הוא עשה ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
חברת artech
מאת danyu- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, פעם ראשונה בפורום זה. ברצוני לרכוש רדיודיסק קורא אמפי3 לרכב במחיר הזול ביותר שיש. ברור לי שדגם זול וחברה זולה זה לא אותו דבר כמו מערכת יקרה, אך כרגע זה מה שהתקציב מרשה לי. ביצעתי סקר שוק קטן והתברר לי שלחברת ARTECH יש את מה שאני מחפש יחסית בזול (הציעו לי לקנות ב450 עם אחריות לשנה) . שאלתי היא האם לאור התקציב הנמוך שלי שווה לקנות את המכשיר או שזו חברה "זבל" שתוך 4 חודשים הרדיודיסק יתקלקל. שאלה נוספת- הרכב הוא רנו טווינגו. מי שמכיר יודע שברכב זה הרדיו יושב בזווית לא טובה, כלומר עם הפאנל כלפי מעלה, כלפי הראש של הנהג, ולא כמו ברכב רגיל שם הרדיו יושב ישר. שמעתי שעניין הזווית גורם לבלאי מואץ של מערכת השמע וגם הורס דיסקים. (זוהי גם חלק מהסיבה שאני בינ…
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים יקרים! אני צריך את עזרתכם בבחירת סט קומפוננט שיוביל אצלי את המערכה באוטו: POLK AUDIO MOMO MMC6500 DLS MS6 ROCKFORD FOSGATE T162S עלי לציין ששמעתי את הרוקפורד וזה סט חזק, איכותי, ומדוייק, אבל לצערי אין לי שום נסיון עם 2 הסטים האחרים בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאור העובדה שאני עושה בניה עכשיו וקניתי גם מגבר חדש jbl gto75.4 עזרתי אומץ וקניתי גם דוטק לפני יומיים, עכשיו יש לי שאלה לגביו: בקרוס יש אפשרות למקם את הטויטר בשלוש מצבים שונים, מה אומר כל מצה?
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אנשים! אתמול החלפתי את בד הבנייה שלי לה אפור בהיר כמובן שהכול נעשה הסדנת "השיפורים/מערכות/פרות/קיבוץ "יואב! כדי להבצעה את ההתקנה ועוד כמה תוכניות התיקבצנו 3 חברה, אני,יואב ואייל והתחלנו בעבודה! קודם כול הדבקנו את הלבד לעץ ועברנו בזהירות על גבולות הסמל(רוקפורד) אחרי זה הדבקנו את הקצבות וזהו. מאז שאני מכיר את יואב הוא פשוט לא מרוצה מבאס ברכב הוא אומר ''שהוא לא מגיעה למושבים הקדמיים'' אז הצעתי לו לעשות מסחת ניסויים עם הסאב ותיבתו המיוחדת...הפכנו אותה גילגלנו אותו אימנו עליה באקדח מה לא!! עדיין היה באס מחורבן.... אז עלה בראשינו רעיון לשים את התיבה שלי ברכב שלו...התיבה שלי שונה במיבנה אבל בליטרים כי אותו דבר כמו של יואב ... חיברנו את הס…
- 38 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לא ראיתי בדיוק נושא שעוסק בנ"ל לגבי פגיעה בשמיעה לאורך טווח. עכשיו ידוע כי ישנו טווח מסויים עד אשר נפגעת השמיעה קראתי כבר מאמרים על כך שאם שומעים מעל 120 DB לפרק זמן של יותר מ 15 דקות זה פוגע בשמיעה. בתור אחד שקרוב מאוד ל 140 DB ברכב שלו, חשבתי ושאלתי את עצמי, האם התדרים שמהם מופקים ה 140DB - באסים ותדרים נמוכים 20-80 HZ לרוב גורמים אותם נזקים אשר תדרים גבוהים (סילון וכו') גורמים ? זאת השאלה שלי בגדול. בגלל שכל ההשוואות שקראתי עד כה היו בקשר ישיר לצלילים גבוהים יחסית. פשוט לא מצאתי מחקר בנדון . וכנ"ל לגבי הפורום הזה. וחשבתי שזה אולי יעניין כמה אנשים. בתור אחד ששומע מעבר ל 15 דקות רצוף בווליום גבוהה אשר עובר בוודאות את ה 130DB קצת נהייתי מודאג. עד כה אין…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
שאלה
מאת -=MaD DoC=-- 1 תגובות
- 665 צפיות
איזה סאבים לדעתכם איכותית ונותנים בראש בקיקים ולא סתם עושים רוח וביברציות בכל האוטו במקום לשדר תבס האמיתי?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מכשיר טוב יותר הפיוניר 9600 או אלפיין 9835 אני לא מדבר על תצוגות אני מדבר על כיוונים אקולייזרים האיכות שהרדיו דיסק מוציא איזה מכשיר יותר אמין וכ'ו(הכל חוץ מהמראה החיצוני של הרדיו דיסק) הם +- אותו המחיר ושמעתי שהרבה אנשים אומרים שהפיוניר יותר טוב.. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש מקום טוב עם מחירים טובים (לא כמו רדיו יזיד) שמעתי יש איזה חנות טובה בכרמיאל בהנהלת דני "הרוסי" וגם שמעתי על איזה חנות טובה בחיפה ליד משטרת תנועה אשמח לקבל המלצות על מקומות רצוי עם מספרי טלפון
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
זה דחוף!!!!!!
מאת lulz- 4 תגובות
- 828 צפיות
אני עכשיו קיבלתי 5000 ש"ח..... ואני רוצה להשקיע על המערכת שלי את הכסף ולשפר אותה.... עכשיו אני צריך לקנות "קבל" ואני לא מבין בדברים האלו אז עם אתם יכולים לעזור ולתת לי כמה אתרי קניות של מערכות לאוטו וקצת להציע איך לשפוך ת'כסף על זה בחוכמה אני ישמח...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 898 צפיות
רכשתי את הרדיו דיסק הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=29879 כמובן שלא במחיר הזה אלה ב 600 ש"ח ואני רוצה לקנות גם רמקולים ואני ישמח לשמוע מה דעתכם על המוצרים להל"ן והאם הם יעשו את העבודה ! אם יש למישהו המלצות לגביי דברים שונים וטובים אשמח לשמוע! אגב התקציב שלי זה פחות או יותר המחיר של מוצרים הללו ... פיוניר 330 וואט הסדרה הכחולה - אחורים 315 ש"ח קומפוננט מאגנט bp 216 150 וואט דגם 2005 360 ש"ח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 0 תגובות
- 934 צפיות
http://www.kenwoodeurope.com/products/ListProduct.aspx?k1=2&k2=18&k3=59&pr=978 מה דעתכם על המגבר הנ"ל ? מבחינת איכות, ובכלל איך המגבר הזה נחשב ? מישהו הביא אותו מחו"ל ומעוניין למכור אותו, בכמה אפשר ?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לבנות 2 תיבות לרמקולים ברכב מפיברגלס אני מחפש בעל מקצוע טוב ולא שוחט שיעשה לי את העבודה ואני לא מתכוון לחנויות של המערכות שאני יצטרך למכור את הרכב בשביל לממן תיבה אלה בעל מקצוע שעושה עבודות לפי הזמנה באיזור תל אביב...
הודעה אחרונה מאת שתיל, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה.. איזה שילוב לדעתכם יפה יותר? אני ישמח לקבל הצעות נוספות, העיקר שהגודל והצורה ישארו ללא שינוי. ועדיף גם לשמור על אותם צבעים כי הבדים כבר נקנו. קחו בחשבון שתהייה הבלטה עדינה ונקייה של להבות בחלק הכתום הגדול. בעקרון פתחתי את התרד' הזה כדי לקבל הצעות נוספות.
הודעה אחרונה מאת Emanuel, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
שלום אני מחפש כתבות על דינאמט אקסטרים כל כתבה שתיתן הסבר מה בדיוק הדינאמט עושה בי ותודה
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הציעו לי לרכוש מגבר מבית Magnat דגם Classic 4000. האם למשהו יש ניסיון עם הסידרה הזאת או אפילו עם המגבר הנ"ל ספציפית? אם כן אנא שתפו אותי, עזרה מאוד רצוייה מכיוון שאינני מצליח לאתר מלבד מידע יבש על המוצר מאומה. גם מעט המידע שישנו בפורום אינו עזר. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת apexi, -
שאלה
מאת -=MaD DoC=-- 1 תגובות
- 619 צפיות
הא יש פה מישהוא שתופס מעצמו ברמה שיכול לכון לי תמערכת תמורת תשלום סימלי או בחינם ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 846 צפיות
רציתי לדעת אם יש מה דעתכם על רמקולים ( זוג -קדמיים 4" ואחוריים 6.5" ) של "קדנס" . האם הם מומלצים לשימוש או שכבר עדיף לשים MOREL שזה בערך אותו מחיר . תודה .
הודעה אחרונה מאת K..TiTo, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
Audio Gods פעם שומעים עליהם דברים טובים פעם דבירם מגעילים גם קאליפורניה בום מה עם החברות הזולות האלה ?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,