Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מורכב לי עכשיו רדיו-דיסק של Pioneer..הדגם הוא DEH-1550 אם זה משנה..

אני רוצה להתקין שני טוויטרים אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המערכת כדי לחבר את החוטים..ניסיתי עם שני החלקי מתכת שמיועדים לזה שקיבלתי עם רדיו דיסק של קנווד אבל זה לא עזר..מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מוציאים? תודה..עדי

פורסם

אם מותקנים כבר רמקולים ברכב, שלהם אתה רוצה להוסיף טויטרים - יותר פשוט יהיה להתחבר אליהם בד"כ אף על פי שהדבר לרוב כרוך בפירוק שתי דלתות. (ולא להתחיל להתעסק עם כל הכבליאדה ליד ה-HU)...

פורסם

מדובר בפיאט בראבו..חבל שלא קראתי את התגובות שלכם לפני שירדתי שוב לנסות ונראה לי שדי הרסתי את שתי הקליפסים האלה בצדדים..תדוה בכל אופן..אני ינסה להשיג שולפים של פיוניר..

פורסם

אוי אוי אוי - בפיאט בראבו יש את המתאם לרדיו (הפלסטיק השחור הגדול שנועד למלא את החלל במקום הרדיו המקורי) - ניתן לנסות לשלוף אותו קודם - (בבעלותי בראבו) בעלת הרכב הקודמת כנראה התקינה אצל חאפר אבל המתאם הזה יצא ממש בקלות כשניסיתי להוציא אותו... ותשנה את שכתבתי קודם - עדיף לחבר ב-HU...

סביר להניח שהרמקולים מחוברים דרך הקונקטור בדלת (שהוא מחבר עם הרבה פינים וחצי סיבוב) כך שלחבר ב-HU יותר פשוט (אלא אם קדחו חור בדופן הדלת לשם העברת חיווט חדש).

פורסם

כמו כל רכב סטנדרטי אחר להערכתי (אין לי נסיון בהתקנות - לפחות לא כזה שיכול לענות באופן חד משמעי)

אך ממה שיצא להתעסק בו, לא סבלתי קשות... בקולט היה יותר מעצבן...

"הבעיה" היחידה הייתה לבנות הגבהות לרמקולים מקדימה. שם לא ניתן ליצור עיגול או למעשה אליפסה סימטרית. היא צריכה קצת Offset מה שאומר קצת יותר עבודה אבל עם כלי עבודה מתאימים זה בסדר גמור. מה שכן - בקולט לפרק את הדלת לקח בידיוק 4 דקות. בבראבו, האיטלקים כנראה תכננו דלת לטנק ושמו המון ברגים חלקם פיליפס וחלקם הלנים (ועוד בשתי מידות שונות) כך שלפרק את הדלת לוקח קצת יותר זמן אך היא הרבה יותר מאסיבית מכל קשקוש יפאני... ואת זה אני דוקא כן אוהב.

פורסם

אין עם הרכב שום בעיה בהתקנה, אך הפלסטיקים שלו זה 4 בלירה.

אם אתה לא מצליח להוציא בדרך הקונבנציונלית, ואם אני לא טועה, אם תפרק את תא הכפפות,

תהיה לך גישה להכניס יד מאחרי הר"ד, ולדחוף אותו החוצה, אך יכול להיות שהוא ישלף לך יחד עם הבראקט.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לא תצליח אם תפרק את תא הכפפות.

בדוק.

חוץ מזה - לא זכור לי בעיות עם הפלסטיקים... הרבה יותר טוב,לטעמי, מהרבה יפניות.

פורסם

לא ממש קשור אבל...

איזה גודל הרמקולים של הדלתות בבראבו?? ואיזה מאחורה?

אצלי בבראבו יש מקום מיוחד לטויטרים מקדימהמעל הדש בורד ונראה לי שבהתקנות מחברים לשם.

הדלת היא אכן בעיה לפרק בעיקר עם הציפוי פלסטיק המעיק... שמתפרק.

...Spead is nothing without Control

פורסם

5X7 במקור.

בעזרת בנייה אין בעיה להכניס גם 6.5".

מאחור- לא זוכר (אתה מתכוון למקום הייעודי אני מניח). על המגש ניתן לשים מה שאתה רוצה מן הסתם.

לגבי מיקום הטויטרים - הרבה מתקינים שם למרות שאולי (כמעט בטוח) שניתן למצוא מקומות עדיפים אך בולטים לעין...

לאיזה ציפוי פלסטיק מעיק אתה מתכוון? השקוף שנגלה לאחר שמסירים את כל כיסוי הדלת?

פורסם
5X7 במקור.

בעזרת בנייה אין בעיה להכניס גם 6.5".

מאחור- לא זוכר (אתה מתכוון למקום הייעודי אני מניח). על המגש ניתן לשים מה שאתה רוצה מן הסתם.

לגבי מיקום הטויטרים - הרבה מתקינים שם למרות שאולי (כמעט בטוח) שניתן למצוא מקומות עדיפים אך בולטים לעין...

לאיזה ציפוי פלסטיק מעיק אתה מתכוון? השקוף שנגלה לאחר שמסירים את כל כיסוי הדלת?

הנ דוגמא לרקמול שמתאים לרכב שלך (קומפוננט), בראבו\בראבה

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...