Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת artech

danyu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, פעם ראשונה בפורום זה.

ברצוני לרכוש רדיודיסק קורא אמפי3 לרכב במחיר הזול ביותר שיש. ברור לי שדגם זול וחברה זולה זה לא אותו דבר כמו מערכת יקרה, אך כרגע זה מה שהתקציב מרשה לי.

ביצעתי סקר שוק קטן והתברר לי שלחברת

ARTECH

יש את מה שאני מחפש יחסית בזול (הציעו לי לקנות ב450 עם אחריות לשנה) . שאלתי היא האם לאור התקציב הנמוך שלי שווה לקנות את המכשיר או שזו חברה "זבל" שתוך 4 חודשים הרדיודיסק יתקלקל.

שאלה נוספת- הרכב הוא רנו טווינגו. מי שמכיר יודע שברכב זה הרדיו יושב בזווית לא טובה, כלומר עם הפאנל כלפי מעלה, כלפי הראש של הנהג, ולא כמו ברכב רגיל שם הרדיו יושב ישר. שמעתי שעניין הזווית גורם לבלאי מואץ של מערכת השמע וגם הורס דיסקים. (זוהי גם חלק מהסיבה שאני בינתיים לא רוצה להשקיע הרבה כסף).

השאלה היא אם מישהו מכיר פיתרון לעניין

תודה מראש לכל העונים

פורסם

artech זה זבל.

היו לי רמקולים שלהם - התקלקלו אחרי 3 חודשים.

עשה לעצמך טובה או שתקנה MP3 נורמלי ב-900 ש"ח בערך או שתקנה רדיו דיסק טוב ב-500 בלי MP3.

תוותר על התענוג המפוקפק הזה שנקרא ARTECH או כל החברות בסגנון.

פורסם

בגלל שיש לך את הבעיה של הרכב אתה צריך משהו יותר אמין וויותר עמיד שלא קופץ בכלל כמו פיונר

אם יש לך אפשרות לגייס עוד קצת כסף לכיוון ה 900 אז הרווחת ותקנה פיונר 4600

אם יש לך אפשרות להגיע ל 650 בערך יש ל JVC מכישירם נחמדים אם

500 זה גג התקציב שלך אתה בבעיה

או שתקנה יד שניה או שתתפשר על זבל

פורסם

אוקי, שכנעתם אותי לא לקנות ARTECH וגם הבנתי שהבא בתור מבחינת מחיר זה JVC, שהיא הרבה יותר טובה. נראה לי שאני אבחר בJVC מכיוון שאין לי כסף לPIONEER או לחברות מעולות אחרות. הדגם שהמלצתם עליו ב650 שקל בד"כ מגיע עם שנה אחריות או עם יותר?

האם לדעתכם יהיה עמיד בשינוי הזווית של המכשיר?

ו-2 שאלות נוספות: 1) רמקולים- האם כדאי שיהיו מאותה חברה או שניתן לשים מה שיש לי ? כי חבר שלי מוכן לתת לי את הרמקולים הקודמים שהיו לו ברכב וזה יחסוך לי כסף. אם אפשר לקבל המלצות לרמקולים טובים וזולים יחסית, אני אודה לכם.

2) בתור פיתרון לעניין הזווית חשבתי על צ'יינגר. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה אשאל שאלות שיכולות להישמע בנאליות אבל אני באמת מצפה לתשובה רצינית: האם ציינגר באמת יפתור לי את הבעייה?- הרי הוא יושב בזווית שאני מחליט. מהו טווח המחירים של המכשיר ואם אפשר המלצה על דגם מסויים שהוא גם לא "זבל" וגם לא יקר (כמו שהבנתם- תקציב זו בעייה אצלי).

שאלה אחרונה- האם יש ציינגר קורא אמפי3? כלומר שאני יכול לשים בו דיסקים עם אמפי3? כמו רדיודיסק אמפי רק בציינגר?

ממש תודה לכל העונים, ברור לי שלרוב האנשים בפורום זה הדברים האלה ברורים מאליו.

דן.

פורסם

צ'נגר הכי פשוט מתחיל מ1000 שח אז נראה לי כדי לך לרדת מהעיניין.

ניתן לחבר את כל סוגי הרמקולים,אם תפרט איזה רמקולים יש לך, איזה רמקולים חבר שלך רוצה לתת, וכמה כסף אתה מוכן להשקיע נוכל לעזור לך.

• תוכן חדש...