Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרדיו דיסק הזה

http://zap.co.il/model.asp?model_id=29879

כמובן שלא במחיר הזה אלה ב 600 ש"ח ואני רוצה לקנות גם רמקולים ואני ישמח לשמוע מה דעתכם על המוצרים להל"ן והאם הם יעשו את העבודה ! אם יש למישהו המלצות לגביי דברים שונים וטובים אשמח לשמוע! אגב התקציב שלי זה פחות או יותר המחיר של מוצרים הללו ...

פיוניר 330 וואט הסדרה הכחולה - אחורים 315 ש"ח

קומפוננט מאגנט bp 216 150 וואט דגם 2005 360 ש"ח

תודה מראש

פורסם

הקומפוננט אחלה הוא נותן תמורה טובה למחיר שלו

בקשר לאחוריים אם אתה לא חושב לרכוש מגבר בזמן הקרוב תחסוף לך 100שקל ותקנה רמקולים טיפה יותר חלשים

פיונר 240 וואט מצוינים

פורסם
רכשתי את הרדיו דיסק הזה

http://zap.co.il/model.asp?model_id=29879

כמובן שלא במחיר הזה אלה ב 600 ש"ח ואני רוצה לקנות גם רמקולים ואני ישמח לשמוע מה דעתכם על המוצרים להל"ן והאם הם יעשו את העבודה ! אם יש למישהו המלצות לגביי דברים שונים וטובים אשמח לשמוע! אגב התקציב שלי זה פחות או יותר המחיר של מוצרים הללו ...

פיוניר 330 וואט הסדרה הכחולה - אחורים 315 ש"ח

קומפוננט מאגנט bp 216 150 וואט דגם 2005 360 ש"ח

תודה מראש

דבר ראשון תתחדש

(איך כזה זול????)

דבר שני

לגבי הרמקולים חשוב לך יותר לשמוכ מקדימה? או שישמעו מאחורה?

Suzuki Jimny

פורסם

תודה אחי קודם כל ורכשתי אותם בדיוטי פרי זה במצבע 150 דולר! שווה כל שקל!

ותראה חשוב לי שישמעו טוב בכל האוטו שיהיה איזון של המערכת והצלילים שלא יהיה סאונד יותר חזק מאחורה או מקדימה נגיד ...

לדעתך הפריטים שהצגתי להל"ן יספקו לי סאוד טוב?

לפי חוות דעת על המוצרים אגב קיבלתי רושם טוב!

פורסם

כמו שכבר אמרתי לך

הקדמיים מצויינים

וגם אחוריים מצויינים אם תקנה אץ שני המוצרים האלה לא תצטער

מה שכן אם תקח פיונר 240 וואט לא תרגיש הבדל ( כי אין לך מגבר )

ושמור עוד 100 שקל

• תוכן חדש...