Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

ברצוניל לקנות רמקולים ליאריס החמודה שלי.

אני מעוניים שהם יהיו חזקים ואיכותיים.

מקדימה יש לי רמקולים של 4"

אני רוצה המלצה לרמקולים קדמיים טובים מאוד (עד 300 ש"ח)

ואחוריים ברמה גבוהה (בסביבות 500 ש"ח) שמעתי שיש דגם של פיוניר 6990 ואמרו שהוא מציון.

אשמח לקבל תגובות והצעות

פורסם

מקדימה הההיתי מציע לך לקנות ciker ומאחורה אתה יכול לנסות להשיג מורל פולס 6*9... ואתה תשמע ממש טוב

פורסם

מקדימה אתה יכול לקנות את הקומפוננט של מאגנאט נראה לי דגם 218 במחיר מצחיק ויש לו תמור טובה למכיר תשאל הרבה אנשים פה בפורום ויגידו לך שזו אחלה בחירה יחסית לסכום ההשקעה...

בקשר לאחוריים אם אתה לא מתכוון להביא מגבר אז תקנה את הפיונייר 240W אחלה של רמקול ללא מגבר...

בהצלחה

לירן

פורסם

די לבלבל ת'שכל...

כל מי שבא: "מאגנט 216"...

יש לו מקום רק ל4 אינצ מקדימה! ואין לו מגבר! ומי יודע איזה הכנה יש לו מאחורה? 6*9? 6.5? 5.25?

בכל מקרה, ב300 ש"ח לרמקולים קדמיים אין לך הרבה אופציות. קומפוננט טוב במחיר הזה לא תמצא אולי רק רמקול רגיל סביר.

לגבי אחוריים אני מניח שיש או שתעשה מקום ל6*9 ואז ההמלצה האוניוורסלית היא הפיוניר 6960 שהם מדורגים ב240 ואט ומתאימים לרכבים ללא הגברה חיצונית.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בקשר לקדמיים, אני גם חושב שלא תמצא קומפוננט במחיר שיתאים לך, אז אני ימליץ לך על פיונירים קטנים וחמודים דגם TSG 1018,ארבע אינץ (צבע כתום) 110W ו20rms.

המחיר אגב הוא באיזור ה200.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...