Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אוקי קניתי ממישהו פה בפורום פגו 205 יד ראשונה במצב דנדש עכשיו רציתי לדעת מה גודלם של הרמקולים בדלתות הקידמיות ברכב הנ"ל?..

כמו כן האם זה סיפור להעביר חוטים להכנה ל 6X9 מאחורה במגש? וכמה כסף זה יכול לעלות לי הסיפור הזה[העברת חוטים+עשיית חור בגודל 6*9]? תודה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איך המגש האחורי ברכב ? , נשלף ? אם כן לדעתי זה ממש לא בעיה לעשות חורים של 6X9 .

בד"כ שקונים את הרמקולים מקבלים בקופסא אפשרות גזירה שיוצאת בדיוק בגודל הרמקולים .

תוכל לקחת את זה ולגזור את המגש לפיהם

לגבי החוטים תוכל ללכת למתקין , אני לא מאמין שתהיה בעיה ...

בכל אופן

אין לך לא רמקולים אחוריים ולא רמקולים בדלתות מאחורה בכלל ?

בקשר לגודל ... איזה שנה האוטו ?

פורסם

המידה היא 5.25.

ואין שום בעיה מיוחדת להתקין רמקולים במגש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוקיי ראשית תודה רבה ל2 המגיבים בתרד !

דבר שני לשאלת אחד ממכם אז אכן יש לי רמקולים בדלתות וממכם הבנתי שגודלם הוא 5.25 אני יקח זאת לצומת ליבי כאשר אחליף אותם בזוג נורמאליים יותר מאשר הזוג המקורי משנת 92 שכבר עשה את שלו !

דבר שלישי אכן יש לי מגש נישלף ברכב [מן הסתם רכב מיני ...] השאלה אוקיי לא בעיה לסמן תגודל אבל העבודת חיתוך היא עדינה כיוון שהמגש הוא מן קרטון דחוס , לא כזה עבה וקשיח ככה שאני מפחד שהוא יצא מגעיל -החיתוך, או שפשוט ישבר באמצע החיתוך ויתחרבש..מבינים בכל אופן עם מה לחתוך אחד פה אמר לי מספריים וחלק אמרו לי ג'קסו[מסור חשמלי] חלק אמרו לי אם מסורית קטנה מה לעשות?? עם מה לבצע את החיתוך??

דבר שני שוב לגבי העברות של החוטים מקדימה לאחור ל 6*9 זה לא יענו לפרק חצי אוטו [פלסטיקים וכדומה] בישביל להשחיל 2 חוטים מנאייקים..אני צודק? ושוב כמה אמור לעלות לי רק העברת החוטים לאחור+התקנה של רדיו דיסק ברכב?

תודה לעוזרים !!!

יום טוףףף!!! ^ - ^

פורסם

התקנה לא אמורה לעלות יותר מ100, 200 שקל.

אם אתה לא רוצה להרוס את המשטח ולהעביר חוטים כמו בן אדם אז הכי טוב שתלך למתקין.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני התקנתי אצלי ב 205 רמקולים אחוריים וקדמיים.

מקדימה הגדול הוא כפי שכתבו המגיבים מעליי.

מאחורה גם התקנתי 6 על 9 אינץ'. אין שום בעיה עם החיתוך, הפוך, המגש הוא דווקא מאוד נוח לחיתוך.

המתקין(מתקין קבוע שלי, אני מתקין אצלו הכל), העביר לי כבלים חדשים לאחורה, וזה לקח לו לא יותר מ20 דקות וזה כרוך בהוצאת הפלסטיקים שנמצאים אצלך על רצפת האוטו ליד הדלתות והחזרתם למקום.

זה לא לקח לו יותר מ20 דקות.

מאיפה אתה מגיע?

אני יכול להפנות אותך לבן אדם, הוא יקח ממך לא יותר מ 60-70 ש"ח אני מאמין, ואם גם תקנה אצלו את הרמקולים אז הוא כניראה יתקין לך בחינם.

פורסם

בצדדים של הדלתות זה לא פלסטיקים....

זה הכי קל בארץ להתקין לבד באוטו הזה

צריך למשוך את הגומי שמונע ממים להיכנס ואז השטיח מחובר אל הפח במין קליפסים כאלה שצריך למשוך.. אה יש פלסטיק אחד שצריך לפרק וזה הפלסטיק שמאחורי החגורת בטיחות למטה אבל זה לא סיפור זה סך הכל 2 ברגים ,אז צריך להריץ את החוטים לחסות אותם עם השטיח לחבר את השטיח לפח עם הקליפסים ולהרכיב שוב את הגומי נגד חדירת מים....

וזה כל הסיפור של הרצת חוטים.... כל זה בהנחה שאתה יודע לחבר את הכל לרדיו דיסק ...

במידה ואתה לא יודע אני ממליץ לך ללכת כבר למתקין שייעשה לך הכל.... זה לא אמור לעלות הרבה כסף... צריך לעלות גרושים

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
אני התקנתי אצלי ב 205 רמקולים אחוריים וקדמיים.

מקדימה הגדול הוא כפי שכתבו המגיבים מעליי.

מאחורה גם התקנתי 6 על 9 אינץ'. אין שום בעיה עם החיתוך, הפוך, המגש הוא דווקא מאוד נוח לחיתוך.

המתקין(מתקין קבוע שלי, אני מתקין אצלו הכל), העביר לי כבלים חדשים לאחורה, וזה לקח לו לא יותר מ20 דקות וזה כרוך בהוצאת הפלסטיקים שנמצאים אצלך על רצפת האוטו ליד הדלתות והחזרתם למקום.

זה לא לקח לו יותר מ20 דקות.

מאיפה אתה מגיע?

אני יכול להפנות אותך לבן אדם, הוא יקח ממך לא יותר מ 60-70 ש"ח אני מאמין, ואם גם תקנה אצלו את הרמקולים אז הוא כניראה יתקין לך בחינם.

אוקיי תודה לכולכם נירשם לפני !!

ולעניין:

יש לך גם 205 אוקיי עכשיו תבטוח שהמגש העדין הזה יחזיק 6*9 ..?...אוקיי

עכשיו אתה אומר שזה לא יענו לא סיפור ההתקנה..אוקיי

אני באיזור חדרה !

ואתה אומר שהמחירים להתקנת רמקולים אליפסות למגש האחורי נעים בין 70-100 שח לא יותר?

ולמתקין שלך יש אתר? אם כן אם לא קשה לך שלח לי בפרטי!

יום טוב!

פורסם
בצדדים של הדלתות זה לא פלסטיקים....

זה הכי קל בארץ להתקין לבד באוטו הזה

צריך למשוך את הגומי שמונע ממים להיכנס ואז השטיח מחובר אל הפח במין קליפסים כאלה שצריך למשוך.. אה יש פלסטיק אחד שצריך לפרק וזה הפלסטיק שמאחורי החגורת בטיחות למטה אבל זה לא סיפור זה סך הכל 2 ברגים ,אז צריך להריץ את החוטים לחסות אותם עם השטיח לחבר את השטיח לפח עם הקליפסים ולהרכיב שוב את הגומי נגד חדירת מים....

וזה כל הסיפור של הרצת חוטים.... כל זה בהנחה שאתה יודע לחבר את הכל לרדיו דיסק ...

במידה ואתה לא יודע אני ממליץ לך ללכת כבר למתקין שייעשה לך הכל.... זה לא אמור לעלות הרבה כסף... צריך לעלות גרושים

ליתר דיוק שתי ברגי כוכבית.

פורסם

דניאל תודה בכל אופן אך מהסיבות שציינתי לפניך בפרטי ,אני יעדיף לעשות חור לבדי [לא קשה קצת סבלנות וכלי מתאים ויש חור יפה] כי פשוט יציק לי לראות את המגש מפוצץ [במקרה שלך.] תודה בכל אופן !

• תוכן חדש...