Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'וקר,

התשובות שלך הן אדיוטיות, מפני שאתה טוען שאני כותב בגלל "שאמרו לי". "על ראש הגנב בוער הכובע"

אם היית קורא קצת הודעות שכתבתי, היית מבין שלא כך הוא הדבר.

אתה מתבסס על שטויות, אינך מכיר אותי, ובטח לא יודע מתוך איזה נסיון אני מדבר.

לגבי הר"ד הישנים של רוקפורד, כפי שכתבת, לא ניתן להשיג אותם כי הופסק היצור שלהם.

כמו גם את המגברים הישנים, שבזכותם רוקפורד התפרסמה בעולם.

לגבי הרדיו-דיסקים, בפיוניר מהדגמים הנמוכים ביותר, יש סטנדרט של בולמי זעזועים מהטובים ביותר,

שקיימים גם בסדרות הכי גבוהות שלהם, להבדיל משאר החברות.

PIONEER - הרדיו דיסקים שקופצים הכי פחות (אם בכלל)

הייתי רוצה לפרט איזה חברות ולמה, אך זה יצור ניגוד אינטרסים עם מקום העבודה שלי. אתכם הסליחה.

מהנסיון שלי באקספרס ובקליאו, מכשירים של כל החברות קופצים, (גם בדגמים הגבוהים) מלבד פיוניר

שלא קופצים גם בדגמים הכי נמוכים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
יש לי בעייה של רדיו דיסק קופץ בקליאו שנת 94

הדגם של הרדיו דיסק הוא JVC 707

ובכל בור שאני נכנס הדיסק קופץ!!

מישהו מכיר/שמע על התופעה הנ"ל ברכב הזה?

כן. היה לחבר שלי רוקפורד בקליאו 94....כול הזמן קפץ.........חוץ מהMP3 שהיה שמה בופר.

ובגלל הזוית גם לא ראו את המסך ממש טוב.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ציינתי שגם בסדרה 9400 התופעה לא היתה קיימת לכן באתי כנגד הדעה שלך.

לא טענתי חלילה שמה הרדיו דיסקים של פיוניר לא יעמדו בזה וכו' וכמובן אני לא נגד הרדיו דיסקים שלהם (לי אישית יש את הדגם 8600 שלהם) ואני מאוד מרוצה.

אבל העובדה קיימת שיש עוד רדיו דיסקים שעומדים בזעזועים כמו שפיוניר עומדים לכן לא נכון לבוא ולטעון שרק פיוניר עושים את זה.

אולי בסדרות נמוכות את זה אני לא ישלול כי בזה אין לי ידע, אבל באופן כללי זה לא נכון לטעון את הטענה שאתה טענת.

אז אתה יודע מה כולם טועים שקונים אלפיין והרדיו דיסקים שלהם שעולים פי כמה וכמה מפיוניר.

הרי הם קופצים , למה להם לקנות את הרדיו דיסקים העלובים הללו? אולי כי הם יעדיפו איכות סאונד כאשר הרכב עומד. (נראה לך הגיוני).

מה שרשמת הוא קשקוש מוחלט שהרי לא יתכן שתבוא ותכליל את כל הרדיו דיסקים שקיימים כיום ושכולם לפי טענתך קופצים בשלב זה או אחר לפני פיוניר ופחות עמידים.

פורסם
ציינתי שגם בסדרה 9400 התופעה לא היתה קיימת לכן באתי כנגד הדעה שלך.

לא טענתי חלילה שמה הרדיו דיסקים של פיוניר לא יעמדו בזה וכו' וכמובן אני לא נגד הרדיו דיסקים שלהם (לי אישית יש את הדגם 8600 שלהם) ואני מאוד מרוצה.

אבל העובדה קיימת שיש עוד רדיו דיסקים שעומדים בזעזועים כמו שפיוניר עומדים לכן לא נכון לבוא ולטעון שרק פיוניר עושים את זה.

אולי בסדרות נמוכות את זה אני לא ישלול כי בזה אין לי ידע, אבל באופן כללי זה לא נכון לטעון את הטענה שאתה טענת.

אז אתה יודע מה כולם טועים שקונים אלפיין והרדיו דיסקים שלהם שעולים פי כמה וכמה מפיוניר.

הרי הם קופצים , למה להם לקנות את הרדיו דיסקים העלובים הללו? אולי כי הם יעדיפו איכות סאונד כאשר הרכב עומד. (נראה לך הגיוני).

מה שרשמת הוא קשקוש מוחלט שהרי לא יתכן שתבוא ותכליל את כל הרדיו דיסקים שקיימים כיום ושכולם לפי טענתך קופצים בשלב זה או אחר לפני פיוניר ופחות עמידים.

אתה ממשיך להיות עקשן וטיפש, ובמקום לקרוא את ההודעות שלי, בנושא ר"ד אחרים, וגם אלפיין ביניהם, אתה עדיין נאחז בתאוריה הלא מוצדקת הזו שלך, אינך מתכוון ללמוד, ומתנהג כילד קטן.

ובזה תמו הויכוחים שלי איתך.

אייל ותמיר, אין לי שום בעיה שידעו על מקום העבודה שלי, פשוט לא רציתי לגרום לאי נעימות

שכבר קרתה לי. תודה:-D

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...